Care sunt cele mai bune fețe?Pana acum am ajuns la concluzia ca batalia se da intre tenergy 05 si hurricane 2,3! Dak propuneti si alte fete va rog lasa-ti un comment!Mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Opiniile voastre
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 09.nov.2008
- 28
- Moreni, Dâmbovița
- 32
Likes given: 1Likes received: 0
Opiniile voastre
Blade:Butterfly Timo Boll T5000
Fh:Donic Coppa Jo Platin Max.
Bh:Donic Coppa Jo Platin Max.Taguri: Nimic
Re: Opiniile voastre
Ar mai putea fi si Boost TC si as mai putea adauga si Banda Helix Energix(nu stiu cati au jucat cu ea ,dar eu pot spune ca e o fata super buna ,pt.nivelul meu)Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5725
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1438
Nu inteleg de ce se posteaza acest topic in sectiunea Amatur si nu in aia de Echipament
Incercati un minim efort de a lectura titlurile sectiunilor si familiarizati va intai cu cerintele elementare pe care le are acest siteof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
pt mine, cele mai bune fete sant cele care au atat viteza cat si spinul si cat si controlul excesiv de ridicate...
in consecinta...andro plasma 470 max consider ca bate orice fata la toate cele 3 puncte enumerate mai susnobody's perfect...i'm nobody
Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF
ANDRO PLASMA 470 MAX
ANDRO PLASMA 470 MAX
0761 642 672
Comentariu
Am avut ocazia sa dau cateva maini cu boost tc si pot sa spun clar ca la capitolul spin nici nu se compara cu tenergy 05. Singurul capitol la care sunt net superioare este greutatea ( sunt fete soft si foarte usoare).Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
Cele mai bune fețe as zice ca sunt alea care ti se potrivesc stilului de joc
O fi H2 si H3 in topul unora, si mie imi place cum intra topspinul cu H2-ul ... dar cred ca am sa o vand cat de curand, ca nu mi se potriveste, nu pot sa joc cu ea decat mingile date in forta, la restul nu mai am control suficient
Sau daca esti defender, in mod sigur vei prefera alte fețe - probabil o iarbaBlade: Butterfly Korbel
FH / BH : Donic Desto F3 / Tibhar Rapid Soft
Blade: Stiga Clipper Wood
FH / BH : Butterfly Sriver
Comentariu
Eu am jucat cu H3, si contrar celor afirmate de tine, pot sa spun ca a fost cea mai controlabila fata de FH pe care am avut-o. Pui mingile usoare acolo unde vrei. Adevarata lor forta se manifesta in regim de viteza, la contre, smashuri iar topspinul este extraordinar, vine razant cu fileul(ca in general la fețele tari),mingea tinzand sa se culce dupa ce atinge masa !De ce am renuntat la ea? Doar din dorinta de a experimenta si altceva...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Odata ce teai obisnuit cu ea Bryce e o fata foarte puternica si violenta
dar cred ca tenergy 05 conduce topulSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:10.Procesare...X
Comentariu