Postat în original de mmroglobalnet
Vezi post
Domnul Puiu a meritat sa castige dar nu se poate spune ca a castigat la pas pentru ca a avut 2 infrangeri in grupa inferioara si semifinala castigata foarte greu.La incepatori s-a organizat bine din punctul meu de vedere dar a fost sistemul standard de calificare, 4 din grupele inferioare si 2 din cele superioare.Vreau sa spun ca au dreptate cei care afirma ca sistemul corect este acesta folosit si la incepatori si va explic si de ce.M-am calificat de pe locul 3 din grupa inferioare iar domnul puiu si domnul odagiu au terminat pe locurile 2, respectiv 4(toti 3 avand acelasi nr de victorii).In sferturi ne-am regasit toti cei 4 calificati din inferioare iar in semifinala ajungand 3(finala intr-adevar jucata de primii 2).Prin urmare eu cu domnu Odagiu am fi jucat in grupele de consolare iar clasamentul nu ar fi fost relevant, din punctul meu de vedere.Mai ales ca in grupele inferioare pot veni jucatori mai buni decat arata punctajele cum este domnul Puiu si fara a se considera ca sunt lipsit de modestie, chiar cazul meu.In grupa eram cotat cu sansa a 5-a si am terminat competitia pe 4.Prin urmare, consider ca sistemul de 4 calificati inferioare cu 2 superioare este de departe cel mai bun.
Comentariu