Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
raducule...e greu cu aparatorii..eu te-am avertizat :P
E adevarat, Alex. In apararea mea pot sa spun, insa, ca in decurs de o ora am jucat cu trei aparatori, asa ca abia ma mai tineam pe picioare de oboseala la ora aia. Si toate s-au terminat in 5 seturi. Cred ca mi-a facut manevra Costi , de mi l-a plasat inainte de jocul cu el pe Sandu Enciu
Oricum ce am scris mai sus nu diminueaza cu nimic meritele lui Costi, care m-a cam batut in ultimele concursuri.
Nu-i nimic...revin eu ! In forta !
E adevarat, Alex. In apararea mea pot sa spun, insa, ca in decurs de o ora am jucat cu trei aparatori, asa ca abia ma mai tineam pe picioare de oboseala la ora aia. Si toate s-au terminat in 5 seturi. Cred ca mi-a facut manevra Costi , de mi l-a plasat inainte de jocul cu el pe Sandu Enciu
Oricum ce am scris mai sus nu diminueaza cu nimic meritele lui Costi, care m-a cam batut in ultimele concursuri.
te astept la sala sa te antrenez !
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Da, Costel...dar au fost cele mai frumoase meciuri.
blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu