Nasule, multumesc pt tot ! Multumesc mult intregii echipe.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu " A " FOCSANI - 23 mai 2015 - Cupa" PRO AKTIV"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
raducule...e greu cu aparatorii..eu te-am avertizat :PPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Nu chiar "in frunte", dar vine si nasu.FH: Yasaka RAKZA 7 Soft
BLADE: Timo Boll ZLF
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postraducule...e greu cu aparatorii..eu te-am avertizat :P
Oricum ce am scris mai sus nu diminueaza cu nimic meritele lui Costi, care m-a cam batut in ultimele concursuri.
Nu-i nimic...revin eu ! In forta !
Comentariu
Postat în original de raducu Vezi postE adevarat, Alex. In apararea mea pot sa spun, insa, ca in decurs de o ora am jucat cu trei aparatori, asa ca abia ma mai tineam pe picioare de oboseala la ora aia. Si toate s-au terminat in 5 seturi. Cred ca mi-a facut manevra Costi , de mi l-a plasat inainte de jocul cu el pe Sandu Enciu
Oricum ce am scris mai sus nu diminueaza cu nimic meritele lui Costi, care m-a cam batut in ultimele concursuri.
Nu-i nimic...revin eu ! In forta !
te astept la sala sa te antrenez !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de raducu Vezi postE adevarat, Alex. In apararea mea pot sa spun, insa, ca in decurs de o ora am jucat cu trei aparatori, asa ca abia ma mai tineam pe picioare de oboseala la ora aia. Si toate s-au terminat in 5 seturi. Cred ca mi-a facut manevra Costi , de mi l-a plasat inainte de jocul cu el pe Sandu Enciu
Nu-i nimic...revin eu ! In forta !blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:06.Procesare...X
Comentariu