Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Care sunt diferentele?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Care sunt diferentele?

As dori sa aflu, daca stie cineva, care este diferenta intre Tackiness-Chop si Tackiness-Chop II?
    [Poate si altii doresc sa stie diferenta/diferentele intre fete care sunt in "familie" sa zic asa]
    BalsaCarbo X5
    Tenergy 80 2.1
    Challenger Attack 2.1

Re: Care sunt diferentele?

Se pare ca Chop are spin si control mai mare
    Xi En Ting-X828
    Pryde 30
    Calibra LT Sound

Comentariu

dar dpdv al duritatii? nu inteleg acest element duritate...cum influenteaza el spinul si controlul(ca probabil viteza o mareste cu cat este mai dur), avand in vedere ca Chop are 32 si Chop II are 41?
      BalsaCarbo X5
      Tenergy 80 2.1
      Challenger Attack 2.1

Comentariu

Duritatea buretilor se masoara in grade germane. Cu cat cifra este mai mica, cu atat buretele este mai moale. Duritatea buretilor influenteaza numai spinul mecanic nu si pe cel natural dat de aderenta topsheetului. Cu cat topsheetul plus buretele sunt mai moi, cu atat sta mingia mai mult in ele la loviturile cu efect, astfel apucand sa i se imprime o rotatie mai mare. Deci spinul mecanic completeaza pe cel natural. Controlul este de obicei, invers proportional cu viteza si spinul, privind numai din punct de vedere al echipamentului. Daca vine vorba de controlul real in timpul jocului, acesta este mai bun cu cat viteza si spinul este mai mult in concordanta cu viteza de reactie si de miscare a jucatorului si bineinteles cu abilitatile sale de joc.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

multumesc mult pentru raspuns. In concluzie nu prea conteaza pe care mi'o iau pentru ca la nivelul meu nu voi resimti efectele duritatii , eu as vrea Chop II pe BH pentru un plus de viteza fata de Chopul simplu, dar dupa comparatiile pe care le'am gasit pe mai multe siteuri Spinul este la fel, dar controlul nu difera cu foarte mult.
          BalsaCarbo X5
          Tenergy 80 2.1
          Challenger Attack 2.1

Comentariu

Eu am avut Chop-ul simplu si era foarte bun pt ca-mi "calma" lemnele prea tari fiind elastica. Chop II nu ma atras niciodata, asa cum nu ma atrag fetele care se departeaza de destinatia pt care au fost create initial. Daca vrei o fata de backhand cu care sa faci si aparare dar sa poti da si tops, mai bine incearca Donic Slice 40. Tensionata, destul de rapida, merge si pt chopuri dar si pt topspin sau atac drept! Pacat ca nu se face mai groasa de 1.5.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Alte fete defensive pe care le'as mai putea folosit in afara de ierburi sau antiuri? [poate faceti un topic despre asta : clasificare fetelor in functie de stil si un mic comment adevarat la fiecare, nu cum scriu astia pe siteuri]. Multumesc inca odata si ast rasp.
              BalsaCarbo X5
              Tenergy 80 2.1
              Challenger Attack 2.1

Comentariu

..am incercat xiom yanus df si m-a surprins placut, merge bine la chop si langa si departe de masa si poti sa dai topspin si retopsin fara probleme..

Comentariu

eu vreau sa aflu de Chop II daca a folosit cineva, pentru ca tind spre Chop simplu dupa spusele lui Visco.
                  BalsaCarbo X5
                  Tenergy 80 2.1
                  Challenger Attack 2.1

Comentariu

Am incercat si chop si chop II. Nu prea am simtit diferente la spin si viteza in schimb la control da. Chop II are burete si topsheet mai tari decat la chop, mult mai greu puteam da un topspin cu cu chop II din cauza duritatii, mingea nu intra suficient in burete. La toate loviturile chop mi s-a parut ca are mai mult control, dar in special la topspin. Am incercat chop de 1.5 si 1.9. Iti recomand chop de 1.9 ca sa poti da topspin mai usor. O alta fata cu viteza mai mare, tot molicioasa, cu care mai poti si taia e Nittaku Refoma ( un fel de sriver fx mai lenta putin cu low throw si control f bun ).
                    Blade: Joola Chen Weixing
                    FH : Donic Sonex JP Gold
                    BH : Feint Long II

Comentariu

Multumesc mult pentru raspuns si pentru lamurire. Buretele de 1.5 are mai mult control si spin? ca nu prea ma intereseaza topsinul pe BH momentan
                      BalsaCarbo X5
                      Tenergy 80 2.1
                      Challenger Attack 2.1

Comentariu

Teoretic da dar diferenta nu este mare. Nu este bine insa, sa te departezi prea mult de grosimea fetei de pe FH pt ca vei avea un feel foarte diferit pe cele doua laturi si asta nu este un plus.
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Care sunt diferentele intre DHS G666 si DHS Hurricane 3? Pe megaspin.net vad ca DHS G666 are un bonus de spin dar un deficit de speed ceea ce e perfect pt mine...cum se comporta aceste fete chinezesti?am auzit ca e un feeling special. Multumesc anticipat.
                          BalsaCarbo X5
                          Tenergy 80 2.1
                          Challenger Attack 2.1

Comentariu

Postat în original de Ryk23
                            Care sunt diferentele intre DHS G666 si DHS Hurricane 3? Pe megaspin.net vad ca DHS G666 are un bonus de spin dar un deficit de speed ceea ce e perfect pt mine...cum se comporta aceste fete chinezesti?am auzit ca e un feeling special.
                            Am folosit G666 si pot spune ca are spin bunicel, dar trebuie sa dai tare in ea si ea destul de lipicioasa.Despre H3 nu pot spune inca nimic,astept sa ajunga pe sapt. viitoare,dar vezi sunt pe aici care au si te pot ajuta,parca VALI are.
                            Xi En Ting-X828
                            Pryde 30
                            Calibra LT Sound

Comentariu

Am citit acum despre Yasaka Visco si dupa cum spun astia pe siteuri pare o fata foarte buna pt FHul meu, fiindca spun ei ca absoarbe spinul adversarului si il returneaza pe al tau cu viteza si acuratete. Eu as vrea sa stiu cat de adevarate sunt comentariile astea, si ce face cu adevarat fata, care sunt calitatile ei speciale?Si daca e mai buna pe FH sau BH? Multumesc anticipat.
                              P.S.: Astept raspuns de la cei care au jucat/joaca cu ea.
                              BalsaCarbo X5
                              Tenergy 80 2.1
                              Challenger Attack 2.1

Comentariu

Postat în original de Ryk23
                                Am citit acum despre Yasaka Visco si dupa cum spun astia pe siteuri pare o fata foarte buna pt FHul meu, fiindca spun ei ca absoarbe spinul adversarului si il returneaza pe al tau cu viteza si acuratete. Eu as vrea sa stiu cat de adevarate sunt comentariile astea, si ce face cu adevarat fata, care sunt calitatile ei speciale?Si daca e mai buna pe FH sau BH? Multumesc anticipat.
                                P.S.: Astept raspuns de la cei care au jucat/joaca cu ea.
                                Ai control foarte mare cu ea..spin pe masura..dar sa nu te gandesti k intoarce efecte neintelese precum o iarba sau ceva de genu...
                                vine cu efect mare si un pic mai moale,,este o fata foarte buna:->
                                O recomand
                                BLADE :Yasaka Balsa +
                                FH : Tenergy 64 2.1
                                BH : Hallmark Phoenix 0X

Comentariu

Chestia cu absorbitul efectului venit de la oponent este nerealista. Orice fata care are un grad de aderenta mare, este influentata intr-un grad mare de efectele venite catre ea (in coming).
                                  De aceia, un jucator care vrea sa-si creeze un avantaj prin jocul cu efect puternic, trebuie intai sa fie familiarizat mai mult decat oponentul sau cu acest tip de joc, altfel totul este in defavoarea sa.
                                  Va povestesc o intamplare: unei cunostinte de-a mea, jucator talentat de tenis de masă, cu care jucam de mult timp, cu rezultate relativ egale, ia venit ideia sa-si schimbe echipamentul "hobby" cu ceva mai "profesional", in incercarea de a aduce mai multe victorii in favoarea sa. Cea mai ieftina solutie pe care am gasit-o pentru el, a fost sa-i dau primele mele fete "profi", Yasaka Visco, cu care eu nu mai jucam, sa le puna pe lemnul sau, "curatat" de fetele originale care functionau aproape ca niste "antitopspin". Rezultatul a fost in prima faza dezastruos pt el. Castigam f multe puncte din serve, cele cu efect lateral, plecand adesea din paleta lui, in peretii laterali. Dupa un timp de adaptare, lucrurile s-au schimbat, astazi joc din nou "de la egal" cu el, jocul fiind unul mult imbunatatit calitativ, fata de ce jucam pe vremuri. "Pretul" pe care la platit jucatorul de care v-am povestit a fost greu, dar a meritat.
                                  Informatia de care are nevoie Ryk este asta:
                                  Yasaka Visco sunt fete cu o aderenta foarte mare, la jumatatea distantei intre "grippy" si "tacky", cu un burete relativ tare, care se inmoaie optim, numai cand sunt sub efectul "speed glue" sau al boosterelor. Se poate juca si fara, dar necesita o perioada mai lunga de adaptare.
                                  Lemn- Bty Viscaria
                                  FH - TENERGY 05
                                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
                                    Chestia cu absorbitul efectului venit de la oponent este nerealista. Orice fata care are un grad de aderenta mare, este influentata intr-un grad mare de efectele venite catre ea (in coming).
                                    De aceia, un jucator care vrea sa-si creeze un avantaj prin jocul cu efect puternic, trebuie intai sa fie familiarizat mai mult decat oponentul sau cu acest tip de joc,altfel totul este in defavoarea sa. Va povestesc o intamplare: Unei cunostinte de-a mea, jucator talentat de tenis de masă, cu care jucam de mult timp, cu rezultate relativ egale, ia venit ideia sa-si schimbe echipamentul "hobby" cu ceva mai "profesional", in incercarea de a aduce mai multe victorii in favoarea sa. Cea mai ieftina solutie pe care am gasit-o pentru el, a fost sa-i dau primele mele fete "profi", Yasaka Visco, cu care eu nu mai jucam, sa le puna pe lemnul sau, "curatat" de fetele originale care functionau aproape ca niste "antitopspin". Rezultatul a fost in prima faza dezastruos pt el. Castigam f multe puncte din serva, cele cu efect lateral, plecand adesea in peretii laterali. Dupa un timp de adaptare, lucrurile s-au schimbat, astazi joc din nou "de la egal" cu el, jocul fiind unul mult imbunatatit calitativ, fata de ce jucam pe vremuri. "Pretul" pe care la platit jucatorul de care v-am povestit a fost greu, dar a meritat.
                                    Informatia de care are nevoie Ryk este asta:
                                    Yasaka Visco sunt fete cu o aderenta foarte mare, la jumatatea distantei intre "grippy" si "tacky", cu un burete relativ tare, care se inmoaie optim, numai cand sunt sub efectul "speed glue" sau al boosterelor. Se poate juca si fara, dar necesita o perioada mai lunga de adaptare.
                                    Depinde de mai multi factori...dak este nelipita si este si mai subtire nu mai simti efectul adversarului.
                                    Iar knd dai topspin capata o traiectorie ciudata
                                    BLADE :Yasaka Balsa +
                                    FH : Tenergy 64 2.1
                                    BH : Hallmark Phoenix 0X

Comentariu

Vad fake ca joci cu Hallmark AURORA, si daca suntem la topicul "care sunt diferentele?"te-as intreba cat de OFF si cat de ALL sunt cele doua fete ale hibridului tau, poti face o comparatie cu niste lemne mai cunoscute? In plus AURORA are un cap cat un fund de putina, nu te deranjeaza atunci cand ataci ?
                                      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Parerea mea este sa nu stai pe ganduri si sa-ti iei Tackiness-Chop;este o fata cu care poti sa faci aparare foarte bine si cu care poti sa si ataci fara probleme.In privinta vitezei are suficient de multa viteza mai ales daca o lipesti de fiecare data cand joci.Eu joc de sase luni cu Tackiness-Chop (si joc preponderent pe forehand cu ea)si nu am simtit nevoia de mai multa viteza.Am schimbat vreo 50 de fete pe forehand pana acum si de asta sunt cel mai multumit.Nu este o fata extraordinar de scumpa si merita sa o iei in considerare ,iar dupa cateva luni de joc cu ea o sa vezi daca ti se potriveste.Succes!

Comentariu

Procesare...
                                        X