Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare,
rog organizatorii sa-si respecte cuvantul. Astazi la ora 22 sa inchida listele de inscrieri/retrageri. Se pot face din seara asta grupele, cine nu e prezent sa piarda toate meciurile cu 0-3 si sa fie trecut pe listele de absenti. Cred ca trebuie sa fim mai duri in masuri cu cei care se inscriu si nu se prezinta!
Spor!
- - - Actualizat - - -
Stancu Tiberiu din Deva are medie 18.29! Joaca la amatori?!
Salutare,
rog organizatorii sa-si respecte cuvantul. Astazi la ora 22 sa inchida listele de inscrieri/retrageri. Se pot face din seara asta grupele, cine nu e prezent sa piarda toate meciurile cu 0-3 si sa fie trecut pe listele de absenti. Cred ca trebuie sa fim mai duri in masuri cu cei care se inscriu si nu se prezinta!
Spor!
- - - Actualizat - - -
Stancu Tiberiu din Deva are medie 18.29! Joaca la amatori?!
Domnule Andrei din Sb,dupa cum bine stiti,la Sibiu,organizatorii ,de fiecare data s-au tinut de cuvant.Regula a fost regula de fiecare data.Am incercat sa respectam regulamentul Amatur chiar daca uneori am suparat pe "unii".Nu cred ca vor fi probleme nici de data asta iar absentii vor fi trecuti pe lista neagra!In legatura cu domnul Stancu Tiberiu incercam sa rezolvam problema pana la inscrieri.Cu siguranta nu va putea juca la Amatori.
Revenim cu amanunte si sper ca raspunsul a fost pe placul dumneavoastra!
Cu stima acelasi,Alex Mureșanu
Domnule Andrei din Sb,dupa cum bine stiti,la Sibiu,organizatorii ,de fiecare data s-au tinut de cuvant.Regula a fost regula de fiecare data.Am incercat sa respectam regulamentul Amatur chiar daca uneori am suparat pe "unii".Nu cred ca vor fi probleme nici de data asta iar absentii vor fi trecuti pe lista neagra!In legatura cu domnul Stancu Tiberiu incercam sa rezolvam problema pana la inscrieri.Cu siguranta nu va putea juca la Amatori.
Revenim cu amanunte si sper ca raspunsul a fost pe placul dumneavoastra!
Cu stima acelasi,Alex Mureșanu
- - - Actualizat - - -
Se retrage Anton Calin-Sibiu-Amatori
Buna seara draji nebuni frumosi ai Amaturului!
Organizatorii au hotarat dupa ce au discutat cu Comsa Dan si Stancu Tiberiu sa se faca rocada intre ei.In consecinta domnul Stancu Tiberiu a carui MP este peste 18.00 si nu putea sa joace la Amatori va juca la Open Iar Comsa Dan la Amatori.Adonis va face acest lucru in scurt timp.
Multumesc si va asteptam maine la turneu!
Cu stima ,
Alex Mureșanu
Comentariu