Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Viscaria vs Barwel Fleet

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Viscaria vs Barwel Fleet

Rog cunoscătorii : alegere între Viscaria ,Zhang jike Arylate Carbon si Barwel Fleet . Referiri strict la lemne. Eventual,daca aveți idee , de unde pot fi cumparate mai ieftin. Multumesc anticipat.

- - - Actualizat - - -

Aștept in continuare sfaturile d-stra ,daca reușiți sa va faceți timp . Multumesc.

un lemn barwell fleet are la vanzare useul husarul, ia legatura cu el
    JOOLA Zelebro
    FH Joola Rhyzer Pro 45
    BH Joola Rhyzer Pro 45

Comentariu

Cunoscatorii nu o sa-si dea niciodata cu parerea despre care lemn e mai bun, nu dintre cele alese de tine, ci despre oricare trei lemne...ei stiu ca ce se potriveste unui jucator, nu pica bine in mana altuia...vrei un sfat prietenesc ? Vezi ce e pe piata ( pana acum 3-4 zile toate lemnele enumerate de tine se gaseau pe forum spre vanzare ), uita-te in portofel si da-i bataie. Cumpara unul, omoara-l o luna doua de zile, vinde-l ( e un interval scurt de timp ca sa-i scada valoarea prea tare ), ia-l pe urmatorul si ...tot asa. Ca sa te incui putin, le-am avut pe toate trei si toate mi-au placut. Fiecare avea ceva aparte, fiecare cu alt simt...doar experimentand si nu cerand pareri ( mai mult ori mai putin avizate ), o sa afli ce ti se potriveste iar de aici pana la cateva cupe in vitrina, nu e decat un pas...mic pentru unii, mare pentru altii...c-asa e in tenis, vorba maestrului Toma Caragiu...
      TRUST NO ONE !

Comentariu

Doar o diferenta evidenta pe care am simtit-o intre Viscaria si Barwell Fleet: Viscaria are feeling mult mai soft fața de Barwell Fleet, care are un strat de lemn destul de hard la suprafata (merge bine cu shortpips pe rever spre deosebire de Viscaria)
        Ma abtin la alte comparatii. Ambele au control bun, spin bun, viteza comparabila. Cel mai bine incerca si vezi ce merge pe mana ta. Stima!
        Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Aștept in continuare pareri.

Comentariu

In primul rand as alege Viscaria, de ce?

- Este un lemn cu o rigiditate si duritate medie, format din 7 straturi: Balsa in centru, fibre de carbon si arylate, si lemn Koto la exterior.
            - Are o greutate de aproximativ 90 de grame.
            - Rezultatul este un raport excelent viteza-control.
            - Este un lemn mai rapid decat Timo Boll Spirit insa nu excesiv de rapid.
            - Poate fi astfel combinat cu bureti de o tarie medie sau chiar tari pentru un plus de viteza fara a sacrifica prea mult din controlul total al paletei.
            - Este o alegere potrivita pentru jucatorii all-round activ sau ofensiv pasiv, datorita vitezei si controlului ce sunt de valori apropiate, peste medie.
            - Poate fi folosita cu succes in atacurile scurte sau de la semi-distanta, pentru cele de distanta fiind necesara o forta si o tehnica impecabila.

-------------

De ce nu as alege ''Zhang jike Arylate Carbon''?

- Mi se pare un lemn prea scump pentru ceea ce ofera.. ( $146.99 ).
            - Reduce consistent de mult vibratia, pentru un joc special de Spin & Touch. (chiar daca multi sustin pe forumuri in strainatate ca este mai mult de control...).
            - Este foarte greu de adaptat.

https://youtu.be/lz8jmGtOBZY

-------------

As alege eventual si Barwel Fleet, de ce?

- Este de calitate japoneza, dar umpic la un pret cam scump ( 225 USD ).
            - Un soft incredibil, pentru ''short game'' sau ''soft touches''.
            - O viteza si un control destul de bun. Speed - 9.2 Control - 9.6
            - Are o nota maxima la consistenta.

Este doar o parere, care sper sa te poata ajuta.
            O zi buna in continuare.
            Cine spune adevărul nu poate sa mulțumească pe toată lumea.

Comentariu

Mie Viscaria mi se pare mai rapid Si mai tare. Barwell mi se pare ca are mai mult simt Dar Si ca e mai moale. îmi plac ambele.
              Poți să știi!

Comentariu

Postat în original de Rosetionut Vezi post
                Este un lemn cu o rigiditate si duritate medie, format din 7 straturi: Balsa in centru, fibre de carbon si arylate, si lemn Koto la exterior.
                - Are o greutate de aproximativ 90 de grame.
                Viscaria nu are balsa in centru, in nici un caz. Probabil ca ati citit de pe niste site-uri care au aceasta informatie complet eronata. Am avut cateva Viscaria si nici una nu avea balsa in centru. Mi-a confirmat si un dealer Butterfly din Germania ca acea informatie e gresita. Nu luati de bun chiar tot ce gasiti pe site-uri.
                Viscaria are un feeling mediu soft de aceea merge combinat cu fețe cu butere mediu sau mediu tare. Barwell Fleet mi s-a parut mult mai hard, dar cel putin la fel de spinos.
                Viscaria ... o paleta pentru jucatori "allround activ si ofensiv pasiv" . Ce fain suna! Pe romaneste vorbind, Viscaria este ideala pentru jucatorii ofensivi care joaca aproape de masa cu topspin / retopspin si capace.
                Mai totdeauna aici pe forum suntem incurajati sa nu luam de bune chiar toate ratingurile de pe diverse forumuri straine, multe fiind subiective iar unele chiar diletante. Cel mai bine este sa formulam pareri despre lemnele cu care chiar am jucat, pe care le-am testat noi insine.
                Asadar, lasand la o parte rating-urile de pe forumurile de afara unde Viscaria are control de numai 8.1 iar Barwell Fleet de 9.6 (www.tabletennis.db) pot spune ca am jucat cu ambele lemne si sincer nu mi s-a parut mai controlabil Barwell Fleet fata de Viscaria.
                Iar faptul ca Viscaria e mai rapid decat Spirit iar e o chestiune de ratinguri. Depinde de lemn, de greutatea fiecarui lemn... Nu gasesti doua lemne identice. De exemplu am jucat cu un Spirit de 90 g care era mai rapid decat Viscaria de 84g. Ratingurile pot si inselatoare.

Repet parerea mea pentru dl Andi: si Viscaria si Barwell Fleet sunt lemne foarte bune, dar trebuie probate pentru a vedea care se potriveste mai bine stilului tau de joc, care are feelingul mai placut pentru mana ta. Succes!
                Ultima editare de CornelTT; 10.iun.2015, 10:15.

Comentariu

Rosetionut ,ceea ce ai descris tu este din experienta pe care ai avut-o cu cele doua lemne ,sau este o poveste de pe internet ? (sau din carti)
                  Ultima editare de kdt123; 10.iun.2015, 10:14. Motiv: Cineva a fost mai rapid dacat mine
                  T05-ALC-T05
                  Adrian Gorum

Comentariu

Ceea ce am descris eu, este dupa o discutie cu cineva din Germania, pe aceasi tema.
                    Am mentionat mai jos ca este doar o părere si îmi e greu sa cred ca nu ar fi adevărate detaliile.
                    Nu cred in povestiile de pe internet si carti da, citesc foarte mult.

Comentariu

Eu cred ca părerile ar trebuie sa le emiți după ce probezi, măcar pentru câteva minute, lemnele/fetele respective. Asa, dacă iti dai cu părerea din auzite, citite si discutate, despre anumite materiale, este foarte posibil ca informațiile pe care le oferi sa fie eronate, fapt ce ar face dezinforma mai mult decat sa ofere o imagine asupra unui echipament. Umila mea părere/sugestie este sa încerci sa te limitezi în a emite afirmații doar pentru materialele testate personal...

Comentariu

Sincer, nu doresc sa mai continui aceasta discutie, observ ca exista prea multi cunoscatori care au jucat cu toate fetele, atunci sa spuna ei ce parere au, am precizat mai sus, ca am avut o discutie cu cineva din germania despre aceste lemne si daca aceasta persoana se inseala, atunci cum de la putut bate pe Timo Boll?

Nu doresc sa mai particip la acest post, cred ca a fost de ajuns ceea ce am spus mai sus..si observ ca exista foarte multa gelozie si invidie chiar si pe forum.

Comentariu

http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...C8%9Bi-trollii

Atenție la troll!

Comentariu

http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...C8%9Bi-trollii

Atentie la troll!

Valabil pentru tine! (Urmareste postarile si citeste mai bine ce inseamna un troll, cred ca tu te incadrezi cel mai bine la acest aspect).

Comentariu

Nu doresc sa mai particip la acest post, cred ca a fost de ajuns ceea ce am spus mai sus..si observ ca exista foarte multa gelozie si invidie chiar si pe forum.
                              Nici noi nu dorim (sa participi) ,nici in acesta, nici in altele ... de, invidia !
                              T05-ALC-T05
                              Adrian Gorum

Comentariu

Postat în original de kdt123 Vezi post
                                Nici noi nu dorim (sa participi) ,nici in acesta, nici in altele ... de, invidia !

Multumesc, aveti tot forumul la dispozitie, este doar al vostru!
                                O sa procedez si eu ca voi, o sa stau la ''panda''.

Comentariu

Cu tot respectul dle Gorum, nu ii mai dati apa la moara, ca se aprinde mai tare...

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
                                    Cu tot respectul dle Gorum, nu ii mai dati apa la moara, ca se aprinde mai tare...
                                    O zi buna in continuare va doresc si dumneavoastra!

Comentariu

Multumesc, aveti tot forumul la dispozitie, este doar al vostru!
                                      O sa procedez si eu ca voi, o sa stau la ''panda''.
                                      Nu, mon cher ,este si al tau dar nu intra cu picioarele in el ,te rugam!
                                      T05-ALC-T05
                                      Adrian Gorum

Comentariu

Nu, mon cher ,este si al tau dar nu intra cu picioarele in el ,te rugam!

O seara placuta in continuare si numai bine!

Comentariu

Multumesc celor care au răspuns postului meu. Am făcut -o de altfel si prin folosirea pictogramelor . Din părerile exprimate de către d-stra ,precum si din studiul altor posturi de pe forum as înclina sa cumpăr un lemn Viscaria cu o greutate între 86 si 88 gr.,cu fluture argintiu(nu-mi permite bugetul cu fluture negru),mâner fl. Chiar daca in oraselul in care locuiesc nu am găsit sa probez nici unul dintre cele doua lemne,voi urma sfaturile primite si ma voi decide dupa ce o sa am posibilitatea de a juca cu aceste lemne. Vreau sa întreb pe d-l Cornel ,care a avut ambele lemne, care i s-a părut mai bun pentru tospin. O zi buna !

Comentariu

Postat în original de andi d Vezi post
                                            Multumesc celor care au răspuns postului meu. Am făcut -o de altfel si prin folosirea pictogramelor . Din părerile exprimate de către d-stra ,precum si din studiul altor posturi de pe forum as înclina sa cumpăr un lemn Viscaria cu o greutate între 86 si 88 gr.,cu fluture argintiu(nu-mi permite bugetul cu fluture negru),mâner fl. Chiar daca in oraselul in care locuiesc nu am găsit sa probez nici unul dintre cele doua lemne,voi urma sfaturile primite si ma voi decide dupa ce o sa am posibilitatea de a juca cu aceste lemne. Vreau sa întreb pe d-l Cornel ,care a avut ambele lemne, care i s-a părut mai bun pentru tospin. O zi buna !
                                            Ambele lemne sunt spinoase. Dar sincer, cel putin pe mana mea, mai spinoasa mi s-a parut Viscaria. Stima!
                                            PS. Tousi e un lemn scump si destul de rapid Viscaria. Eu zic nu cumpara inainte sa il testezi, poate nu merge neaparat pe stilul tau. Cauta undeva un club, in Iași de ex, unde sa poti testa macar cateva minute o Viscaria.

Comentariu

Procesare...
                                            X