Lefter Costel , amatori, Galați.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa Dunărea Noastră", Galați - 27.06.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Tufa Gigi _ Galați _ Amatori
Petrin Mitica _ Galați _ AmatoriBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
senior- 09.mar.2014
- 524
- Suceava
- 68
Likes given: 28Likes received: 220
Am incercat sa ne insciem si nu stiu de ce nu am reusit. Acum inca o data daca a ti facut rewferire la BUCOVINA e sigur ca avem reprezentanti in toata tara, la toate concursurlie
si nu v-om lipsi de aici, ca urmare se inscie:
Lucic Corneliu - amatori
Morosan marian - amatori
Volostiuc Marius - amatori
Sofian Corneliu - amatori
si va mai urma
- - - Actualizat - - -
cu greseli si scuze
Comentariu
Frumoase vorbele dumneavoastra Nene Marcele , ai patruns adanc in inimile a zeci de bucovineni indragostiti de acest sport si nu numaiBlade: Butterfly Timo Boll Alc
FH: tenergy 05
BH: tenergy 05
Comentariu
Foarte tare! Astazi m-am inscris la doua concursuri si ziua nu s-a terminat inca...
Din Galați Traian Podasca la amatori
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Cupe și Blide!
Acum n-o să o dau cotită: orice bucovinean prezent la turneul dunărean (sala e chiar lângă BAC) via Moldova-Siret-Dunăre nu poate decât să-mi aline dorul de Bucovina, care e așa cum spuneam mai sus un dor de albastru, un dor de bucium și un dor de brad.
Dar în egală măsură, orice dunărean, fie el din Galați, Brăila, Tulcea, Călărași sau chiar mai departe de Dunăre, care prinde drag de Bucovina nu poate fi decât un prieten câștigat, care într-o bună zi va lua drumul țării de sus să vadă Pietrele Doamnei, Capela Sixtină a Orientului de la Voroneț și toată salba de mănăstiri sucevene, va merge la turneele de tenis de la Gura Humorului, Fălticeni, Vatra Dornei - și poate, într-o bună zi Câmpulung Moldovenesc - și va încerca neapărat bucătăria bucovineană, despre ale cărei desfătări vom mai pomeni aici, în topicul concursului.
Și pentru introducerea Bucovinei în contextul turneului nostru am ales să premiem câștigătorii cu Cupe și Blide (?n anunțul turneului le-am numit pretențios - plachete) meșteșugite din vestita ceramică neagră de Marginea.
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Carp Catalin _ Galați _ AmatoriBlade : Butterfly Timo Boll W7
Comentariu
Corocaescu Cristian din BUCOVINA amatoriBlade: Butterfly Timo Boll Alc
FH: tenergy 05
BH: tenergy 05
Comentariu
Anghele Cristinel _ Galați _ AmatoriBlade : Butterfly Timo Boll W7
Comentariu
Buna , ai uitat sa ne inscrii si pe noi , Florea Gigi si Uzuneanu Costica , amatori .
Penalizare pt domnul Giosan Marcel = 2 beri .
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de florea g Vezi postBuna, ai uitat sa ne inscrii si pe noi, Florea Gigi si Uzuneanu Costica, amatori .
Penalizare pt. domnul Giosan Marcel = 2 beri.
Postat în original de marcelgiosan Vezi postUzuneanu Costică, Amatori - Galați;
Florea Gigi, Amatori - Galați.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Buna seara ,
Evident ca vei scapa ...berea o dau eu cate una pe cap de jucator ...multumim domnule Marcel .
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:43.Procesare...X
Comentariu