Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dar sambata acuma ... adik pe 3 decembrie vine cineva?? Daca da ... spuneti-mi si mie cum va recunosc .. deoarece eu sunt nou pe forum!! Si nu va cunosc!! Sper sa ne intalnim!
BEBE...sigur e cineva sambata pe acolo...te duci in partea dreapta ..mesele 10->19 ...trebuie sa fie careva...intreaba doar de forumul tenisdemasa.ro si sigur sunt pe acolo.Eu nu vin sambata asta ca am partial da' duminica cred ca ajung.
In me the WishMaster Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Ahamz ... am inteles! Atunci ne vedem sambata la 9 acolo Sper sa facem niste meciuri mai tari decat astea de la romania-polonia ) ca doar avem valoare mai buna :P
P.S. Nici eu nu cred ce spun in legatura cu valoarea
da ... eu vin maine ... ca azi am avut niste probleme ... a trebuit sa plec din bucuresti de dimineata .. si d'aia nu am mai ajuns Dar maine promit ca vin ... am vb si cu laurentiu si vine si el
Pai la 14 si 15 am jucat si sambata !!!!! Atunci nu mai era in fundul salii, nu ? Bine.....ne vedem noi....singurul remediu pentru astfel de "iesiri" este bataia crunta in 3 sau 4 seturi. In scopul atingerii acestui obiectiv, va trebui totusi sa contactez pe cineva mai bun ca mine.
Daaaa....la 9 sunt acolo. Si platesc si DVD-ul. Ca un magar ce sunt am uitat sambata trecuta. Apropo, se vede super, si a iesit foarte frumos aranjat pe capitole.
Comentariu