Valabila fata Powersponge. Doar 60 ron!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Timo Boll ALC nou, Nittaku Acoustic nou, Xiom Vega Pro si fata Andro Rasant
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Adaugat si o fata Andro Rasant in prima postare.Lemn: HM Blades X-Solis
Forehand: Tibhar MX-S
Rever: Tibhar MX-S
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3452
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Va rog sa-mi dati mai multe detalii despre t 05fx ,culoare ,dimensiune ,pret,sunt interesat sa cumpar ambele fețe si andro si t 05 fx.M-am uitat la primul post si nu am gasit nimic despre t 05 fx.Va multumescUltima editare de marcu vasile; 17.aug.2015, 05:47.
Comentariu
(at)marcuvasile Multumesc pentru interes. Fata Tenergy 05fx am retras-o de la vanzare, am una noua care a fost lipita pe o Viscaria pentru cineva, pina la urma am dat doar lemnul la altcineva si fata am dat-o jos. E rosie, de 1.9 grosime dar ma gandesc sa nu o mai vand pentru ca se pierde prea mult (nu e jucata dar e taiata). Daca totusi va intereseaza, pot sa v-o dau cu 200 ron. Marime standard (157x150)
Rasant e grosime max (2.1), culoare neagra.
Mai am un 05fx rosu, tot de 1.9 pe lemnul Butterfly Zhang Jike SZLC dar o voi vinde doar daca nu se da paleta asa cum e.
Puteti vedea fetele sambata la Gura Humorului daca doriti.Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Da! Mai am fata. E neagra, grosime 2.0.Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Max am Andro Rasant, tot neagra, aceiasi bani, aceeasi marime.
- - - Actualizat - - -
Adaugat ceva materiale in prima postare.
- - - Actualizat - - -
Adaugat un lemn Timo Boll ALC si o paleta completa Nittaku Acoustic carbon cu Tenergy 05fx si Joola Maxxx, totul nou.
- - - Actualizat - - -
Adaug si n o fata Joola Maxxx, neagra, grosime max, cu o atingere a topsheetului de aprox 2 cm la ora 2, 50 ron. Adaug poE curand.
Postat în original de husarul Vezi postMax am Andro Rasant, tot neagra, aceiasi bani, aceeasi marime.
- - - Actualizat - - -
Adaugat ceva materiale in prima postare.
- - - Actualizat - - -
Adaugat un lemn Timo Boll ALC si o paleta completa Nittaku Acoustic carbon cu Tenergy 05fx si Joola Maxxx, totul nou.Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:44.Procesare...X
Comentariu