Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand 2 lemne noi,Butterfly Petr Korbel OFF

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

cum imi pot da seama?la ce v-ati uitat ?nu pare a fi nici o diferenta...

Comentariu

Postat în original de vasilejok Vezi post
      cum imi pot da seama?la ce v-ati uitat ?nu pare a fi nici o diferenta...
      Daca va uitati cu atentie o sa observati, atat detaliile care au fost prezentate mai sus plus forma lemnului la imbinatura manerului. Uitati mai jos o poza in detaliu de pe korbelul meu.
      Numai bine!

Comentariu

ala e singurul aspect?eu oricum...sub 150 lei nu pot lasa...pe site din romania se vand cu 210 lei...

Comentariu

eu cred ca aveti o problema...si anume ca nu intelegeti notiunea de CLONA...FAKE...sunt mai multe diferente intre lemnul dvs fake si cel original ...compozitie, greutate , calitatea materialelor folosite, finisaje , etc...cele pe care le-ati vazut dvs pe site la 210 sunt originale...acum ati inteles ? Asa ca nu puteti sa vindeti un lemn fake care face 60 de lei cu 150 de lei. Admiteti faptul ca ati fost pacalit de acea persoana si mergeti mai departe...
          Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

un lemn s-a vandut...anunt valabil doar pentru un lemn.

Comentariu

Salut baieti sunt de accord cu voi, treb sa fie obligatoriu sa pui poze cu produsul
              sa vada omul ce cumpara, ca de tzepari suntem satui

Comentariu

atat timp cat exista livrare cu verificare..ai optiunea sa deschizi coletul si sa vezi ce cumperi..nu vad de ce toata lumea avizata sau neavizata ar trebui sa-si dea cu parerea..romanii se pricep cel mai bine la politicda si sport..mai nou si la dat cu parerea...

- - - Actualizat - - -

aa si inca ceva...nu te costa nimic..sunt principalul pierzator in cazul unui colet refuzat..platesc si tur si retur costul de transport..asa ca..teapa dau altii..in cazul meu nici vorba de asa ceva..daca il vand cu 10 lei.. nu mai e teapa..teapa e doar atunci cand preturile sunt corecte..mocaciuni si pomeni in alta parte..la biserica sau la poarta d-lui Becali.

Comentariu

Cineva poate nu se pricepe si crede ca e original Si da 150 lei pe un fake , asa daca se postează anunțul cu pozele cu materialul spre vânzare se spulbera orice semn de întrebare !!!eu unul nu mi-am dat seama ca e fake !!!!
                  Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

) ce ma distreaza omul acesta ) ... satul de cei care se dau cu parerea dar totusi cred ca noi suntem mai satuli de tzepari cu clone... Omule intelege!! VINZI CLONE LA PRET DE ORIGINAL!!! Mai si spui ca unu ai vandut si mai ramane unu )))))))) cine si-a putut lua tzeapa dupa ce au comentat atatia oameni? Cand esti nestiutor, documenteaza-te sau intreaba dar cand esti "destept" si dai tzepe in "nestiinta" esti nesimtit
                    Lemn: Butterfly Petr Korbel
                    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Pai eu nu am vazut un lemn original sa arate altfel decat al meu...toate lemnele arata exact la fel..fiindca e acelasi model..aceeasi greutate..aceleasi straturi..

- - - Actualizat - - -

http://www.imagesocket.com/photos/guest/2796536

- - - Actualizat - - -

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20150615_213910.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	100,8 KB 
ID:	773418

- - - Actualizat - - -

Nume:	IMG_20150615_213910.jpg 
Mărime:	100,8 KB 
ID:	773418

- - - Actualizat - - -

are serie..e lemn original 100%

- - - Actualizat - - -

se observa clar cele 5 straturi...

- - - Actualizat - - -

Nume:	IMG_20150615_212944.jpg 
Mărime:	86,1 KB 
ID:	773419

- - - Actualizat - - -

poftim si imagine cu gramajul..un fake probabil are 190 grame ..avea 3 straturi sau 9...sau nici unu ... dimensiuni ciudate...nu poti sa spui despre un produs ca e fake doar asa ..sa te aflii in treaba..sau ca iti place sa-ti dai cu parerea...

- - - Actualizat - - -

poftim si imagine cu gramajul..un fake probabil are 190 grame ..avea 3 straturi sau 9...sau nici unu ... dimensiuni ciudate...nu poti sa spui despre un produs ca e fake doar asa ..sa te aflii in treaba..sau ca iti place sa-ti dai cu parerea...

- - - Actualizat - - -

seria stantata pe lemn..atesta totul...

Comentariu

Domnule Vasilejok...o intrebare....credeti ca acest lemn Bty Petr Korbel este original ? are 80 si ceva de grame ...seria stantata...
                        Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Postat în original de vasilejok Vezi post
                          datatorii cu parerea abia asteapta o fotografie pe forum..se pare ca am fost sfatuit foarte bine sa nu postez pe forum datorita copiilor si dadatorilor cu parerea..
                          Ai fost sfatuit foarte prost...din aceleasi motive pentru care consideri ca ai fost sfatuit bine...

- - - Actualizat - - -

Postat în original de Alex.C Vezi post

Domnule Vasilejok...o intrebare....credeti ca acest lemn Bty Petr Korbel este original ? are 80 si ceva de grame ...seria stantata...
                          100% fake...dar nu eu trebuie sa raspund la intrebare...sigla JTTAA este pusa prea jos fata de fluturele argintiu din capatul manerului...materialul fluturelui de pe maner este "bombat" si facut din plastic, nu e metalic...se vede din felul in care reflecta lumina..or mai fi alte diferenta, dar nu stau sa imi stric ochii la poze...in rest, e o clona bine facuta, forma manerului e acceptabila, destul de apropiata de original, nu are linia in interiorul sagetii ce marcheaza lemnul ca fiind off...multi ar fi luat tzeapa, Alex, cu lemnul asta...
                          Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
                          Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
                          Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Dupa cum vad dl. Claudiu a schimbat ceva in Regulament sa nu mai fie probleme, de acum incolo pozele sunt obligatoriu!

2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!

Comentariu

eu cred ca omul este constient...defapt a fost de la bun inceput constient ca sunt fake-uri de aceea nu a pus poze..dar e dreptul lui sa ceara cat vrea! nu e prost cine cere! scuzati-mi expresia! stima

Comentariu

Procesare...
                              X