Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Setup nou: Avalox P700 vs Hurricane Long 3

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Setup nou: Avalox P700 vs Hurricane Long 3

    Salut, in momentul de fata folosesc DHS Hurricane 3 NEO (forehand) si Palio CJ8000 (backhand) pe Avalox P700 (un lemn cu un simt si dwell time foarte bun), insa acum am nevoie de ceva mai rapid cu un sweet spot mai mare dar cu acelasi control si dwell time ca si Avalox P700.
    Dupa mai multe cautari m-am gandit sa incerc lemnul Hurricane Long 3 cu Hurricane 3 NEO atat pe backhand cat si pe forehand doar ca vreau sa le dau cu booster. Am un joc offensiv, predominant forehand loop.
    Ce parere aveti? Merita sa incerc Hurricane Long 3 cu H3NEO boostate? sau sa pastrez P700-le si doar sa boostez noile H3NEO?
    Va intreb pentru ca nu am mai folosit niciodata booster si nici nu am jucat cu fete astfel tratate. De asemenea nu stiu pe nimeni care sa fi folosit HL3 ca sa-mi spuna o parere. Avaloxul imi place per total doar ca vibreaza cam mult inspre varf si eu lovesc mingea cu acea parte ca sa maximizez spinul si viteza.
    Astept parerile voastre si este bine-venita orice sugestie referitoare la un alt lemn sau alt setup.
    Multumesc!

  • #2
    Pastreaza lemnul ca e destul de bun, si are o viteza decenta... Boosteaza fetele, au sa devina mai rapide, cel putin H3NEO. Daca tot ti se pare lenta fata chinezeasca, atunci... lovește mai tare

    Comentariu


    • #3
      Ia in considerare si un Hurricane Long V...am prestat cu unul si e absolut senzational ca lemn.
      TRUST NO ONE !

      Comentariu

      Procesare...
      X