Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpăr fata pentru TBS

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpăr fata pentru TBS

Cumpăr o fata neagră , compatibila cu un Timo Boll Spirit , dimensiuni 150x157 mm,cu grosimea între 1,8 si 2,00 inclusiv, in stare foarte buna. O seara buna tuturor forumistilor !

- - - Updated - - -

Valabil.Cu o mica rectificare : fata neagră buna sau(spre) foarte buna.

Rezolvat. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.
    Ultima editare de andi d; 19.iul.2015, 11:13.

DONIC BARACUDA 150\155 gros. 2.0 la 70 lei
    LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD

Comentariu

Se pare ca nu e suficient de buna !
      LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD

Comentariu

Tibhar Q1 DE 2 MM .

Comentariu

Mulțumesc, însă e o fata prea rapida pentru mine. Din câte știu e și grea ,iar TBS-ul meu e și el destul de greu .Stimă.

- - - Updated - - -

D-le alx_vas v-am transmis în mp ca doresc fete cu dimensiunile 150?157,strict și o sa va am în vedere în cazul în care nu găsesc ,deci mă interesează doar în aceasta măsură oferta dumneavoastră. Deocamdată,doresc sa caut în continuare fetele pe care le consider ca mi se potrivesc. Nu doresc sa va încurc,așa ca nu trebuie sa îmi rezervați fetele ce mi le-ați propus spre vânzare.?n speranța unor colaborări ulterioare,va doresc toate cele bune !

Comentariu

Am 2 fete comic bluefire MP3 jucate putin timp taiate LA dimensiuni we 155:150

- - - Actualizat - - -

Donic

- - - Actualizat - - -

M3 scuze tastatura!

Comentariu

Am rezolvat problema. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.

Comentariu

Postat în original de andi d Vezi post
                ......................................

Rezolvat. Se poate inchide topicul. Multumesc celor care mi-au făcut oferte.
                Vezi in bara de sus a anuntului, ca ai 4 butoane, printre care si unul "Administrativ"...il deschizi si o sa vezi ca iti apare sub el un buton cu "inchide subiectul"...si asa se rezolva...

Spor la topspin!
                Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
                Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
                Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Procesare...
                X