Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

echipament ofensiv - ce sa aleg?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• echipament ofensiv - ce sa aleg?

sunt un jucator ofensiv si as dori sa-mi fac o paleta pe bucati. Ce mi-ati recomanda? Astept sugestii. Multumesc anticipat!

Re: intrebare

Te salut.Haide sa-ti spun eu de ce nu ti-a raspuns nimeni pana acum.
    Daca te uiti in sectiunea echipament ai sa vezi inca cel putin 5 topicuri asemanatoare daca nu identice.Acolo baietii au fost foarte generosi si au dat niste sfaturi demne de luat in seama.Probabil ca Visco chiar daca e binevoitor,s-a plictisit si el sa scrie aceleasi chestii.
    Nu trebuie sa faci decat sa urmaresti celelalte topicuri si sunt convins ca vei gasi raspuns la intrebarile tale.Te salut

Comentariu

Postat în original de leordarares
      Te salut.Haide sa-ti spun eu de ce nu ti-a raspuns nimeni pana acum.
      Daca te uiti in sectiunea echipament ai sa vezi inca cel putin 5 topicuri asemanatoare daca nu identice.Acolo baietii au fost foarte generosi si au dat niste sfaturi demne de luat in seama.Probabil ca Visco chiar daca e binevoitor,s-a plictisit si el sa scrie aceleasi chestii.
      Nu trebuie sa faci decat sa urmaresti celelalte topicuri si sunt convins ca vei gasi raspuns la intrebarile tale.Te salut
      Asa este. Sunt atatea topicuri pe aceasta tema incat gasesti ce trebuie , doar sa ai putina rabdare si sa frunzaresti forumul. Cred ca s-ar putea scoate o carte deja
      Blade DHS PG 2
      FH: DHS Hurricane 3
      BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

daca te tine buzunarul cumpara-ti lemn butterfly photino si fete bryce fx

Comentariu

Postat în original de Chiru
          daca te tine buzunarul cumpara-ti lemn butterfly photino si fete bryce fx
          Si rupi paleta dupa primele mingi , de nervi
          Blade DHS PG 2

Comentariu

Poti sa faci o combinatie reusita si daca te uiti la semnatura lui Vali. Apropo ,?Vali,cu ti se pare XiEnTing ,ai apucat sa o testezi bineSi sunt cam interesat de lemne de la ei.
            Xi En Ting-X828
            Pryde 30
            Calibra LT Sound

Comentariu

Xienting au o gramada de lemne . Asta , Sharku e bunicel e 11 straturi carbon , titan etc, dar are bun feeling. Nu e lemn rau deloc. Io l-am luat asa de exotism. Nu e lemnu meu de baza totusi, ci un setup secundar .
              Arunca tare si se simte tare dar nu ca un Primo Carbon sau un Samsonov Carbon. E rapid ca si ele, dar are feel mai soft. Merg foarte bine pe el H2 si H3 - de aia am fost curios de setupu asta. Nu mai par dead fetele defel , iar feelingu lemnului te ajuta mult. Asta e un lemn cred potrivit pt fete kinezesti mai moarte. De fapt Xienting cred ca au cea mai mare vekime intre producatorii kineji de carboane
              Blade DHS PG 2

Comentariu

Dintre lemnele mele recomand totusi Avalox P700. E mai versatil decat Sharku , are mai mult feel si e mai bun la topspin. Ca fața, Torpedo Soft mi se pare cea mai buna pe forehand dintre cele cu care am jucat. Pe rever mai vedem ...
                Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                X