Visez la o zi in care forumistii vor fi atat de multi incat vor inchiria tot IDM-ul cand vor face intalniri...................
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ALO ...BUCURESTIUL
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
Postat în original de filoVisez la o zi in care forumistii vor fi atat de multi incat vor inchiria tot IDM-ul cand vor face intalniri...................
Comentariu
M-am trezit si eu in sfarsit ca ieri am stat toata ziua la concursul ala( pro tour de la liceul Creanga ).
Si acum despre intalnirea de dimineata. Mai rar am vazut o asemenea atmosfera. Daca va puteti imagina cum e sa joci cat poti, sa te straduiesti, sa nu iei mai mult de 3-4 puncte pe set si totusi sa ramai cu zambetul pe buze sau sa joci cu un adversar mult mai slab si totusi sa nu te plictisesti si sa incerci sa-l ajuti si pe el atunci aveti o idee de cat de frumos a fost acolo.
Atmosfera a fost un pic "tensionata" ( daca asta e cel mai potrivit cuvant ) la inceput pentru ca au venit foarte multi oameni care nu se mai vazusera si erau foarte multe nume de retinut. Dar totul s-a transformat intr-o distractie totala, cel putin pentru mine.
Pe de alta parte....4 mese au ajuns asa la limita ca au fost momente in care unii au stat. Daca am fi stiut de la inceput cati aveau sa vina cam 6 mese erau necesare. Asa ca filo...daca mai veneau si cei din afara Bucureștiului cred ca jumatate din IDM nu era suficienta.
Comentariu
Cert e ca a fost super . Si ar trebui reeditata intalnirea + ca am aflat de Protur si am mai stat si pe acolo vreo 6 ore Am petrecut o zi de tdm .In me the WishMaster
Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Comentariu
Si pentru mine a fost benefica intilnirea, ma bucur ca am putut juca cu toti cei care au venit la IDM simbata , ca ne-am cunoscut , si ca spre sfisitul zilei am schimbat citeva vorbe , si citeva mingii cu " OTI" .
Ii multumesc lui Eugen care si-a "cedat" poza cu autograf, in favoarea baiatului meu Alex, care sa bucurat foarte mult, de "captura " facuta.
Si din toti veniti acolo nici unul nu am avut un aparat sa facem si noi o poza , sa putem memora evenimentul mai bine. Dar nu-i nimic vor mai fi si alte ocazii sa ne vedem ,poate si mai multi decit am fost acum.
Astept cu nerabdare zilele urmatoare , poate se schimba ceva in tenisul de masa romanesc, binenteles spre binele tuturor.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Am avut eu telefonul cu camera, dar, sincer, fiindca o cunosteam dinainte pe Otilia, mi-a fost jena sa fac poze. Nu am vrut s-o fac sa se simta "utilizata", mai ales ca invitatia de participare venise de la mine.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Intalnire
Am vb cu ceva oameni si venim pe sambata pe la ora 9 trecute fix pe la idm sambata si duminica. Daca exista amatori sa stabilim niste mese, bineinteles pe partea dreapta cum se intra in IDM pentru ca parchetul e mult mai bun. Anuntati din timp. ByeLemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
Re: Intalnire
Postat în original de makaroneAm vb cu ceva oameni si venim pe sambata pe la ora 9 trecute fix pe la idm sambata si duminica. Daca exista amatori sa stabilim niste mese, bineinteles pe partea dreapta cum se intra in IDM pentru ca parchetul e mult mai bun. Anuntati din timp. Bye
Comentariu
ati mai convins un suflet
...sunt nou pe aici si as vrea sa vin si eu sambata daca mai e loc si daca nu am sa va plictisesc. Nu prea stiu cam la ce nivel sunt comparativ cu voi insa sper sa pot face fata cat de cat.
Partea proasta este ca nu va stiu decat dupa pozele care le aveti postate la autor insa sper sa ma descurc la fata locului.
Ma numesc si eu tot Laurentiu si sper sa ne vedem acolo
ps: stiti cumva daca exista vreun club cu antrenor pt amatori in bucuresti? va multumesc
Comentariu
salut tizule...bine ai venit pe forum...probabil o sa aflii sambata cat de bine stii tdm btw ...nici noi nu suntem cine stie ce
pune-ti si tu o poza sa te stie lumea un picIn me the WishMaster
Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Comentariu
Lume buna
Ce de lume s-a adunat! O sa fie inghesuiala in ritmul asta . Jucam pe jos ca pe mese nu mai e loc. Daca ne strangem vreo 6-7 e bine ca sa putem lua macar 2 mese si sa incingem si un dublu daca mai are cineva vreun dubiu. Va asteptam acolo. Eu sunt tipul cu ochelari . O sa iasa frumos...Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
Da, eu.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
Comentariu
Pai azi e 23.11 si tu vrei sa ne intalnim pe 19.11????
Ce bine ar fi sa putem da timpul inapoi....Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
Comentariu
Eu voi veni, ca de obicei, la 9:00.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:28.Procesare...X
Comentariu