te bati cu noi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ALO ...BUCURESTIUL
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
senior
- 29.nov.2005
- 350
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Dar sambata acuma ... adik pe 3 decembrie vine cineva?? Daca da ... spuneti-mi si mie cum va recunosc .. deoarece eu sunt nou pe forum!! Si nu va cunosc!! Sper sa ne intalnim!
Comentariu
BEBE...sigur e cineva sambata pe acolo...te duci in partea dreapta ..mesele 10->19 ...trebuie sa fie careva...intreaba doar de forumul tenisdemasa.ro si sigur sunt pe acolo.Eu nu vin sambata asta ca am partial da' duminica cred ca ajung.In me the WishMaster
Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Comentariu
Sa fii la 9 acolo Bebe ( preferabil la ora aia dar se poate si mai tarziu). Ma recunosti pe mine.
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 350
- 40
Ahamz ... am inteles! Atunci ne vedem sambata la 9 acolo Sper sa facem niste meciuri mai tari decat astea de la romania-polonia ) ca doar avem valoare mai buna :P
P.S. Nici eu nu cred ce spun in legatura cu valoarea
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 350
- 40
da ... eu vin maine ... ca azi am avut niste probleme ... a trebuit sa plec din bucuresti de dimineata .. si d'aia nu am mai ajuns Dar maine promit ca vin ... am vb si cu laurentiu si vine si el
Comentariu
Bine !!!! La 9 ne vedem acolo. Eu daca ajung primul ( si probabil asa va fi ) iau masa 15. Va astept !!!!!
Comentariu
Ce-ti veni? De ce te duci in fundul salii?
Cred ca vin si euBlade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Pai la 14 si 15 am jucat si sambata !!!!! Atunci nu mai era in fundul salii, nu ? Bine.....ne vedem noi....singurul remediu pentru astfel de "iesiri" este bataia crunta in 3 sau 4 seturi. In scopul atingerii acestui obiectiv, va trebui totusi sa contactez pe cineva mai bun ca mine.
Comentariu
Maine dimineata vine careva?Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
Comentariu
Daaaa....la 9 sunt acolo. Si platesc si DVD-ul. Ca un magar ce sunt am uitat sambata trecuta. Apropo, se vede super, si a iesit foarte frumos aranjat pe capitole.
Comentariu
n vdm maine akolo dc e!!!
Adytzu, am si yo o rugaminte...... poti sa mai faci o copie dupa dvd pls??
MS oricumblade>>butterfly Andrezj Grubba
FH>>sriver el 2.1 red
BH>>sriver el 2.1 black
Comentariu
Se rezolva! Daca sapt. trecuta nu te-ai tinut de mine?!?!
La un moment dat, mai aveam vreo 3 si nu le vroia nimeni. Nici nu mai stiu cui i le-am dat.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
Comentariu
Vin
La 9 trecute fix sunt pe acolo sa speculez o masa. Poate chiar doua...Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:54.Procesare...X
Comentariu