Apropo..degeaba vii la 8:30. Ca pana la 9 nu iti da masa. Si la 9 vin si eu.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ALO ...BUCURESTIUL
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (0 members and 15 guests)
-
ba baiieti...daca vin la 9 pot sa iau si eu o masa? Precizez ca nu am bani pt suprapret si nici nu sunt speculant...
Comentariu
Maine vin si eu ca m-am umflat de sarmale si piftie.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Mda...mi-ar cam prinde bine putina miscare dupa zilele astea asa ca s-ar putea sa apar si eu pe la un 10:00
Comentariu
Bine....pe la un 9 asa o sa apar pe la IDM. Sper sa nu fiu de capul meu si sa veniti macar unul. Ma mai uit de dim pe forum inainte sa plec sa vad daca confirma cineva............
Comentariu
ba baietzi, care ajunge primul maine sa imi ia si mie o masa va rog mult, ca eu vin la 10...Sa nu va imaginati ca dorm...doar ca am ceva de rezolvat inainte...
Multumesc
Comentariu
l-am batut domne'...stie el cine...e adevarat , nu cu paleta mea...dar totusi...In me the WishMaster
Blade : 729
FH : Donic Coppa
BH : Donic Coppa
Comentariu
vine cineva sambata 6.1.06 la IDM ?In me the WishMaster
Comentariu
Eu vin...dar mai vin si cu 2 prieteni.Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
miercuri 11.1.06 sunt la Idm pe la 10:30 ...care n-aveti ce face pe acas'In me the WishMaster
Comentariu
salutare
exista cluburi de tenis de masă in bucuresti ...
daca da imi puteti da si mie nr de telefon si adresa unde ma pot interesa!
multumesc anticipat!
Comentariu
Club
Intra pe www.idmclub.ro
Si ai acolo toate telefoanele care iti trebuie.
in general noi acolo ne intalnim sambata si duminica dimeata de la ora 9.Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu
26.1.'06 ora 11 cine vrea sa joace o partida , sunt la IDM .In me the WishMaster
Comentariu
hmm
ma refeream la cluburi profesioniste... ...
oricum la valoarea mea nu intru nici la amatori .. din pakte nu am timp .. m-am bagat in prea multe sporturi deja! )
Comentariu
Postat în original de HammerStrikeDaca se duce cineva astazi(28.01.06) in IDM sa ma anunte si pe mine
Comentariu
Se mai intalneste lumea pe la IDM in weekend? ca sa stiu daca sa ma duc si eu ca nu am mai fost de ceva vreme si nu mai stiu cum stau lucrurile . Daca se duce careva maine (Duminica) sa ma anunte si pe mine. mercy
Comentariu
valigti, am o rugaminte: sa ne auzim intr-un alt topic (despre echipament de exemplu)ca sa nu deranjam aici, unde sa-ti pun niste intrebari in legatura cu fetele Yasaka Mark V 30 , Ok?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
valigti, am o rugaminte: sa ne auzim intr-un alt topic (despre echipament de exemplu)ca sa nu deranjam aici, unde sa-ti pun niste intrebari in legatura cu fetele Yasaka Mark V 30* , Ok?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
VISCO, ne auzim unde crezi ca e bine, deja ai un msg.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:49.Procesare...X
Comentariu