Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ALO ...BUCURESTIUL

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Va raspund cam tarziu...
    Daca mai apucati sa cititi, sa stati linistiti ca vin si eu...

O sa mai fiu cu un prieten... Oare sa luam 2 mese ? Stiu ca e mai mult o intrebare retorica, pentru ca nu-mi mai raspunde nimeni avand in vedere ora la care postez... Totusi poate daca cititi si vreti sa iau eu 2 mese puteti sa ma sunati... Nr. meu este ceva mai sus...

Comentariu

• Tennis please! Duminica 7 mai, ora 9.00 la IDM...

Tennis please! Duminica 7 mai, ora 9.00 la IDM... Astept confirmari!

Comentariu

• Foarte tare!
        Nou fiind am luat acest subiect de la inceput ca sa nu ma bag ca un ......
        La inceput au fost 2 mese parca, dupa aia 4 si dintr-o data s-a sarit la ora 8 ca la 9 nu se mai gaseau.
        Se pare ca scopul a fost atins, dar se pare si ca sunteti victimele propriilor indemnuri. Pana la urma e bine ca lumea face sport si ca se intereseaza de echipament de joc cat mai bun.
        Poate gasesc si io pe cineva sa vin sa fac 1-2 seturi ca nu pot sa vin sa joc cu voi. Sunt prea varza!
        Paleta: o Stiga "ieftina" (TRIUMPH)

Comentariu

• comanluci, nu prea inteleg ce vrei sa spui...

Salut comanluci, bine ai venit pe forum (nici eu nu sunt prea vechi) !

Nu prea inteleg nimic din ce vrei sa spui... Sa o luam sistematic...

1. Ce este "foarte tare" ?
          2. Care este scopul care a fost atins ? De ce suntem victime ? Crezi ca cineva de aici ne provoaca sa jucam pentru a fi clienti ai IDM-ului ?

Daca stii un loc mai bun (ca pret si/sau conditii) spune-ne si noua si lasam IDM-ul... Vino cu o propunere mai buna !

Mai departe o sa repet invitatia de ieri ! (pt. a apare pe prima pagina a site-ului... )! Vii la un tenis maine ?

Comentariu

• Tennis please! Duminica 7 mai, ora 9.00 la IDM...

Tennis please! Duminica 7 mai, ora 9.00 la IDM... Astept confirmari!
            Este cineva disponibil ?

Comentariu

• De data asta eu vin sigur. Ma recunosti dupa poza din avatar.
              Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
              FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
              BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

• perfect adytzu...

Perfect adytzu !!! Te asteptam (pers I, singular, trecut... nu e plural pt. ca inca nu a mai confirmat altcineva)... esti printre vedetele forumului... !

Tu ma recunosti dupa ce te recunosc eu...

Te astept... Sincer nici mie nu-mi place ora prea matinala pentru weekend, dar daca nu am ce face asta e... ma trezesc de dimineata si in weekend (spun asta referitor la postarile tale mai vechi despre ora de intalnire...)!

Comentariu

• Foarte tare este situatia la care s-a ajuns. Adica de la un om la altul cu mici indemnuri ati ajuns sa umpleti IDM-ul.
                  Unde vine numarul 2. Nu am absolut numic cu IDM-ul. Personal nu cunosc un loc mai bun. (Mai stiu cateva, dar mai proaste.) Sunteti victimele indemnurilor voastre. Si cand spun victime inteleg faptul ca trebuie sa va sculati mai dimineata ca sa prindeti o masa. Ati plecat de la "hai ca bare vine" si ati ajuns la "hai ba mai dimineata ca nu mai prindem". Asta am vrut sa spun.

Maine (duminica) daca pot, am sa vin macar sa vad macar cum se joaca. De jucat ... n-as vrea sa ma fac de ras.

Comentariu

• salut,
                    o sa vin si eu, un pic...... pe la 9.30

Comentariu

• Uite ca am fost si parca nu a fost asa de rau. Adica am luat bataie, dar sper ca nu m-am facut de ras.
                      Cu alte cuvinte, abia astept duminica viitoare daca ma mai primiti.

Comentariu

• Am si eu o intrebare , profesionistii au dreptul de a participa in camionatele acestea

Comentariu

• Trebuie sa definesti mai exact ce inseamna profesionist si sa ne explici situatia ta. In principiu AMATouR-ul este destinat amatorilor, cu cateva exceptii.

Comentariu

• invitatie

salutare sunt din Suceava si stau prin București vreo cateva zile. Cine este interesat in seara asta sau maine seara de un tenis in IDM sau in alta locatie?(eu nu stiu asa de bine Bucureștiul) fac cinste cu o bere dupa sau doua sau.......
                            BLADE: NITTAKU SEPTEAR
                            FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
                            BH: XIOM VEGA EUROPE MAX

jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul

Comentariu

• Postat în original de filo
                              Trebuie sa definesti mai exact ce inseamna profesionist si sa ne explici situatia ta. In principiu AMATouR-ul este destinat amatorilor, cu cateva exceptii.
                              eram curios atata tot Thx filo :P

Comentariu

• Nu mai vad pe nicaieri indemnuri...."hai la un tenis" sau "ne vedem sambata, duminica???"
                                Alooo, Bucureștiul???

Comentariu

• Postat în original de comanluci
                                  Nu mai vad pe nicaieri indemnuri...."hai la un tenis" sau "ne vedem sambata, duminica???"
                                  Alooo, Bucureștiul???
                                  In ultima perioada au cam fost concursuri Week-endul acesta la Oradea..... acum cateva saptamani la Suceava.... si tot asa
                                  Lemn : Donic Crisan Titanium
                                  FH : Donic Sonex JP : rosu
                                  BH : Donic Sonex : negru
                                  www.versuri-muzica.tk

Comentariu

• Salutare

Sunt din București si vreau sa ma intalnesc cu o parte din comunitatea aceasta. Intrebarea mea este cum intru intr-un grup, pentru ca nu cunosc inca pe nimeni de pe aici. Nu sunt incepator.... .Poate sambata la un tenis de masă in IDM!Astept mesaje!Multumesc!
                                    Waiting for opponent...

Comentariu

• Gabriel... vezi aici : http://www.tenisdemasa.ro/forum/viewtopic.php?t=793
                                      Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                                      Fete de palete tenis de masa
                                      TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Procesare...
                                      X