Postat în original de Sili
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Yasaka extra off
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de Alex.C Vezi postLemn YEO ales (lemn personal) feeling deosebit ...atins putin pe margine insa nu afecteaza jocul ...maner fl....pret 250 !Postat în original de Sili Vezi postOfer 120 lei pe lemn (dar va rog sa-l trimiteti fara experienta de joc si fara sentimente, emotii bla, bla - doar lemnul - punct)Postat în original de sevraj Vezi postExperienta de joc se taxeaza cu 50 ron per sedinta de antrenament la Alex PUNCT
Sunt curios daca acest lemn ar fi cumparat de un jucator de superliga in banii astia, nu de alta, dar ei ar sti sa aprecieze cu adevarat valoarea lemnului si a experientei acumulate in el.... Punct?Ultima editare de gabikr; 06.sep.2015, 10:29.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de gabikr Vezi postAvand in vedere ca un lemn nou, dar "neselectat", costa 180 lei (ttsport.ro), ar trebui ca in banii ceruti pe el sa fie incluse si (aproape) 3 sedinte de antrenament...cu mingiile antrenorului... 3* ...drumul pana la sala il suporta cumparatorul... ... Sili a facut o oferta, no offence...sau orele in care este tinut in mana la masa de joc se adauga la pretul "de catalog"?
Sunt curios daca acest lemn ar fi cumparat de un jucator de superliga in banii astia, nu de alta, dar ei ar sti sa aprecieze cu adevarat valoarea lemnului si a experientei acumulate in el.... Punct?
Gabikr cred ca ti-ai gresit meseria. Nu stiam ca esti avocat virtual pe forumuri. Nu cred ca stii procesul de fabricatie al lemnelor si cum sunt alese lemnele cele mai bune asa ca mai bine ramanem la ce ne pricepem . Sau as putea eu sa-ti povestesc ce inseamna lemn "ales" ...dar mai bine lasa.
P.S : Sili pretul lemnului tocmai a crescut la 300 ron ! doar e ales...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
NU stiu ce meserie ai tu, si nu ma intereseaza, asa cum nici tu nu ar trebui sa iti dai cu parerea de meseria altora. ...si, ca sa ne intelegem, rezultatele la masa de tenis nu releva capacitatile intelectuale ale unui individ, sau caracterul sau....am simtit sa devin "avocatul" lui Sili, asa cum a simtit si Sevraj sa devina avocatul tau (altfel nu interveneam) si sa ne arate noua, "gutzulanilor", cum se acumuleaza experienta jucatorului in lemnele cu care joaca, crescandu-le astfel valoarea...sa fim seriosi!!
Iar apropo de procesul de fabricatie, care oricum nu are legatura cu subiectul, nu esti tu mai in masura decat mine sa iti dai cu parerea...aici suntem la fel de profani amandoi, nu conteaza ca stii sa dai in minge mai bine decat mine.... sau lucrezi cumva in acest domeniu al producerii de materiale de tenis de masă, in Suedia, Germania, sau Japonia?...ca in Romania nu am auzit sa existe vre-o fabrica in domeniu...
Sa ramanem fiecare la meseria lui....tu castigi bani si din tenis, ca am inteles ca e 50 lei/sedinta, noi cheltuim bani pe tenis, din placere, bani pe care-i producem in alt mod...asa cum un sofer stie sa conduca o masina, nu si sa o fabrice, asa si cu tine, stii sa joci tenis (la nivelul pe care il ai, si noi nu), dar asta nu te face cunoscator in domeniul producerii de materiale...
...si am intervenit in anuntul tau pentru ca il consider o jignire adusa inteligentei "amatorilor"... intrebarea din interventia mea anterioara ramane: daca tot e asa de selectionat, de ce nu-l cumpara la pretul asta jucatorii din superliga?...si, ca sa fiu malitios, cu tot cu semnatura ta, sa stie omul pe ce da banii...
Postat în original de Alex.C Vezi postok...va trimit doar manerul in banii astia...si bonus o minge de 3 stele...Ultima editare de gabikr; 06.sep.2015, 13:16.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
Sunt prieten cu oameni care lucreaza in domeniul producerii materialelor de tenis de masă ( in special lemne), si sunt f bine informat in ceea ce inseamna lemnele din magazine si lemnele care nu ajung in magazine ( lemne trimise la cluburi, jucatori).
Cred ca tu nu ai inteles ceva esential ...eu nu vand lemnul mai scump pt ca este al meu ..sau ca am jucat eu cu el ...(nu sunt vreun mega jucator ca sa pot sa fac asta ) ci pt ca am probat cateva lemne YEO din magazine si consider ca al meu este mai bun clar. Cunosc chiar jucatori de tenis care si-au cumparat YEO dupa ce au dat cu al meu si care ulterior erau dezamagiti ca al lor nu sare ca al meu. Apropo lemnul meu YEO nu a atins raftul nici unui magazin ...l-am primit de la cineva care joaca la un club in afara ... De ce nu-l cumpara jucatorii din superliga ? Sa te luminez....alegerea unui lemn e o chestie pur subiectiva ...nu exista lemne bune si lemne proaste....fiecare om are feelingul lui ...plus ca majoritatea jucatorilor din superliga joaca cu lemne care au in compozitie carbon ..lemne putin mai rapide....
repet poate acum intelegi ...eu vand lemnul mai scump ca pretul de magazin pt ca din pct meu de vedere e peste ce am probat eu din magazine...acum ai inteles ? Asta nu inseamna ca e un lemn care ti se potriveste tie sau lui Sili ...sau lui x....
Pe mine nu m-a deranjat oferta lui Sili ci m-a dernjat "tonul" ironic cu care a facut-o ....dar asa e cand nu te pricepi dar iti place sa vb....Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
nu stiu de ce va suparati, daca vreti lemnul nou, la 180 de ron, luati de la ttsport. daca vreti lemnul ales si "garantat" de Alex, este al lui si il ofera la ce pret vrea el. in treacat fie spus cititi reviewul lui Cristi Cionoiu http://cristi.cionoiu.ro/2012/12/11/...tra-offensive/ si o sa vedeti ca in particular la acest lemn este foarte important sa fie selectat.
Comentariu
Pt. Alex: Crede-ma ca nu e nevoie sa ma "luminezi' tu...nici macar in domeniul asta, la care te mai pricepi...pana acum am avut timp suficient sa ma "luminez"...si crede-ma ca stiu foarte bine cum sta treaba cu materialele primite la cluburi, sau cum incearca jucatorii n-jde mii de combinatii ca sa vada ce li se potriveste...(evident, ultima parte a frazei e gluma, ca nu se intampla asa).
Traim in epoca banilor, in Romania post-decembrista, iar relatiile dintre cluburi, federatie si producatorii de materiale nu au nici o legatura cu performanta, mai putin cand este vorba de centrele olimpice, care au alt statut.
...si cu asta cred ca este lamurit aspectul materialelor "de club"...
Din gama relativ larga de comportamente ale unui lemn YEO (din ce inteleg de la tine, ca eu nu am incercat atatea cat sa imi dau seama ca tine, si nici nu am "finetea" mainii tale), tu probabil ca detii unul mai...sensibil...dar in mana "grea" a unui amator, sensibilitatea este irelevanta, daca nu imposibil de detectat... dupa cum chiar tu spuneai, simtul unui lemn depinde de mana care il tine...e o chestiune subiectiva...asa ca ce spui tu ca are un simt deosebit, pentru altii nu inseamna nimic...esential este pretul, restul sunt vorbe.
Pt vang: ai dreptate, lemnul e important sa fie selectionat...de cel care il foloseste...
...si nu ne suparam...
Bucurati-va de tenis!!!Ultima editare de gabikr; 06.sep.2015, 14:08.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
pana acum l-au testat destul de multi amatori la mine la sala (vezi cristi cionoiu ) si chiar a recunoscut ca sare f bine fața de alte YEO...deci nu subestima amatorii...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Buna tuturor.
OMG, ingrată situație, dar, recunosc am căutat-o.
Să fiu cât mai scurt. Incep printr-o întrebare. Și anume - pe cei ce nu se pot apăra, cine ?i apără?? -
?mi cer scuze pentru polemica creată, dar mă simt dator să mă explic, oare de ce am urcat mingea la fileu (ironic după opinia “unora”) într-o astfel de problemă?? Deoarece d-le Alex C. anunțuri ca a d-tale mă fac sa mă simt incomod prin simplul fapt ca-mi sunt adresate si mie, și nu celor de calibrul d-tale. Conform unor … uzanțe, fiecare individ are dreptul la o părere, opinie (dar atentie “unora”) și… la respect și la o corectă informare.
Deci. Domnule Alex C., mi-ar fi creat o deosebită plăcere să purtăm o discuție tet-a-tet despre tennis, materiale, antrenament, bla bla…și să vă întreb ce părere aveti de faptul că:
1. Jhang Jike vinde lemne Bty J.J. cu multi bani, dar el joacă cu Viscaria!!!
2. De exemplu Samsonov este sponsorizat de Tibhar, dar joaca cu fețe Bty!!!
3. Ma Long vinde lemne DHS Long…., cu multi bani… , deși sunt clone dupa Stiga Cliper!!!
4. M. Maze a jucat cu TBS și nu cu lemnul său!!!
5. Există lemne custom!!!
6. Eu spre exemplu de ce am luat de pe OLX un lemn YEO cu umila sumă de 100 de lei și este super valabil !!!
și la naiba, cred că fiecare mai are n exemple.
Iată domnule Alex C. de ce am scris cu o usoară bășcalie, ce am scris (?n cunoștință de articolul – Atentie Trol - parcă). Incercarea unora (intr-un mod umoristic) de a atrage atentia asupra modului de a vinde materialele – dupa părerea mea cu dedicație, articolele d-lui Cristi Cionoiu, nu au absolut nici un efect asupra dvs??
Și atunci mă întreb – citind articolul “ materiale Bty contrafăcute”, d-ta în ce categorie te încadrezi??
De ce trebuie să tac din gură când întâlnesc o anomalie? Doar pentru că așa procedează și alții ? NU. Ar trebui luate în bașcalie pentru a descuraja pe viitor astfel de proceduri și din partea altora, și mai ales din cauza că în România este un singurul site pentru pasionatii de tennis de masa și vreau sa-l citesc cu placere, vreau sa-l recomand tuturor cu placere si sa stiu că, colaborez cu oameni seriosi si nu am să fiu pacalit. Imi place ca tenisul de masă, îl joc cu deosebită plăcere, este un sport deosebit cu condiția ca “materialul uman” să se ridice la aceiași ?nălțime. Am spus ce am avut de spus. Cu stimă si aleasa consideratie pentru tenismeni. Silviu.
Motto : "Pentru o viață sănătoasă evitați: prietenii falși, minciuna și excesul de încredere."Ultima editare de Sili; 06.sep.2015, 19:46.
Comentariu
Daca tot ne domnim sa ne domnim zic....domnule Sili ati scris mult si pe langa subiect. Sunt destul de vechi pe acest forum...si am acumulat o experienta in tenis de masă care imi permite sa-mi dau cu parerea in ceea ce priveste echipamentul de tenis de masă ( lemne ,,fețe ..etc ). Lemnul YEO pe care l-ati luat dvs cu 100 de ron nu are nici o legatura cu lemnul YEO pe care il am eu. Si credeti-ma ca pana chiar si dvs ati putea sa va dati seama de asta daca ati avea ocazia sa le comparati. Ati scris acolo niste aberatii ...cum ca zhang jike vinde lemnul jj cu multi bani ...el nu vinde nimik domnule SIli ...firma Bty se foloseste de numele lui pt a vinde scump un lemn...este o problema care tine de marketing...oricum nu inteleg ce-ati vrut sa subliniati prin toate acele exemple care nu au nici o legatura cu anuntul meu si cu explicatiile pe care le-am dat eu cu privire la pretul lemnului. Eu daca vand ceva la supra pret stiu de ce o fac...iar cei care ma cunosc (mai toata miscarea amatur) stiu ca nu umblu cu smekerii sa caut sa pacalesc lumea. Deci in alta ordine de idei ...anuntul meu nu este o "anomalie" asa cum spuneti dvs. Mai stam de vb dupa ce mai capatati putina experienta ....va stau chiar la dispozitie daca aveti nelamuriri ! O seara buna!Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Pana la urma care este pretul final la lemnul asta cu 7 straturi de "amor propriu"? O sa-l cumpar numai pt a-mi satisface curiozitatea de novice.Merge si pt "stangaci"?"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
7 straturi ..? poate s-a inventat un nou ma lin extra offensive...si eu nu stiam ...nu o sa-l cumparati pt ca nu-l mai vand...nu merita vandut !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Poi nu faceți omul Trol spuneți ca nu vreți sa vindeți lemnul și cereți 80 lei pe mâner și gata ne-am prins . Doriti sa va mai dam ceva bani doar ca am citit anunțul sau scăpăm fără taxa?
Comentariu
Postat în original de D.D. Vezi postPoi nu faceți omul Trol spuneți ca nu vreți sa vindeți lemnul și cereți 80 lei pe mâner și gata ne-am prins . Doriti sa va mai dam ceva bani doar ca am citit anunțul sau scăpăm fără taxa?Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Reformulez : vreți sa vindeți lemnul sau va g?ndiți sa ne taxați ca citim acest subiect ...
Am și eu un prieten care cerea 4000 euro pe un TRABANT. .
Dar de fapt nu vroia s-a vândă era prea legat de el (carton).
Comentariu
Pai stiti care e de fapt problema...lemnul sare atat de bine incat daca ar fi sa-l dau pretul ar fi prea mare...si sigur apar unii pe aici sa zica " e 180 de lei nou ..cum de il vand eu asa scump, ca pacalesc lumea etc " ...asa ca , ca sa evit astfel de situatii ...nu-l mai vand ...
Sa stiti ca exista trabanturi f scumpe ..peste 5000 de euro ..Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6334
- Victoria
- 50
Likes given: 1900Likes received: 1532
Pe ala cu 4000 euro il vreau eu ,dar numai daca are 7 straturi de carton.
P.S.Misto discutii ,pot sa dorm si eu linistit.
EMI
Comentariu
Dl. Alex și eu va rog sa închideți subiectul și cine vrea un lemn unicat cu siguranță o sa va contacteze prin PM.
Și pe mine mă deranjează updatari zilnice pe acest subiect.
Plus ca omul își ia acest super selecționat lemn și ?i place dar îl rupe , ce face după aia ia din magazin sau o sa cereți Dvs. 100 euro la a 2 -a selecție?Ultima editare de D.D.; 10.sep.2015, 21:23.
Comentariu
junior- 14.ian.2014
- 275
- Oradea,, Romania, Romania
- 48
Likes given: 0Likes received: 0
Foarte misto.exista o vorba "nu e prost cine cere.prost e cine dă.am cerut poze cu lemnul,nu mia placut am inchis subiectul.orgoliile ar trebui descarcate la masa de tenis nu aici.pe acest forum ar trebui sa schimbam informatii despre lemne si fete.
Sent from my SM-N9005 using TapatalkBty.Tiago Apolonia zlc-FH:Rasanter R42/BH-Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de D.D. Vezi postDl. Alex și eu va rog sa închideți subiectul și cine vrea un lemn unicat cu siguranță o sa va contacteze prin PM.
Și pe mine mă deranjează updatari zilnice pe acest subiect.
Plus ca omul își ia acest super selecționat lemn și ?i place dar îl rupe , ce face după aia ia din magazin sau cereți 200 euro?? Ca e a 2 selecție?
Dar uitati Domnule D D...pt dvs dau lemnul acesta daca imi dati la schimb acel trabant de 4000 de euro !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de Alex.C Vezi postDomnule D D ( Dumitru Dragomir ? ) imi pare sincer nespus de rau ca va deranjeaza atat de rau updatarile zilnice pe acest subiect....intr-adevar e f deranjant....daca va deranjeaza niste posturi scrise pe un forum...nu as vrea sa va intalnesc fata in fata...
Dar uitati Domnule D D...pt dvs dau lemnul acesta daca imi dati la schimb acel trabant de 4000 de euro !
Succes la vânzare!
Sper sa vindeți cât mai repede și sa închideți subiectul...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:48.Procesare...X
Comentariu