Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Am eu 2 fete vega la 80 ron perechea, la dimensiune, cam jucate dar mai au suflu de niste mingii. Da-mi un semn daca esti interesat si am si varianta 2 deasemenea tot la aceeasi bani, dar cu un feeling si control mai mare decat Vega... zic eu ...
Am trimis pozele deja ...
La fetele Xiom am constatat ca apare uzura pe fete relativ repede dar fata inca prinde foarte bine spre deosebire de alti producatori unde odata cu uzura fetei nu mai poti face mare lucru...Poti intinde fetele destul de mult daca presezi bine si apoi asezi paleta in "menghina" dar ca sa iti faci o idee cum sar fetele poti incerca si versiuni mai mici, ca doar nu joci cu cantul. Eu recomand aceste fete pentru cine vrea control mare si joaca aproape de masa, all around controlat cu spin mare. La 2-3 metri de masa se schimba situatia chiar daca ai un lemn "elastic" trebuie sa muncesti sa faci punct. Pentru mine sunt "prea incete" daca pot sa spun asa dar pe un lemn elastic inca pot face puncte destule ...Nu e o alegere proasta si de obicei le gasesti de noi la Gelu.... daca iti sunt pe plac.
Comentariu