Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Lemn Roskopf Emotion in Stare buna si Rhyzm-p

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand Lemn Roskopf Emotion in Stare buna si Rhyzm-p

Vand Lemn roskopf emotion anatomic-185 de lei
    3 perechi rhyzm-p la 40 de lei pereche (s-au vandut)

DOAR LEMNUL A MAI RAMAS
    Ultima editare de jorgen; 10.iul.2015, 13:49.

Pune ceva poze cu fetele si te rog sa specifici dimensiunea, grosimea si gradul de uzura.
    FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

La 40 lei perechea...

Comentariu

singura pereche care o mai am

Comentariu

Dimensiunile....

- - - Actualizat - - -

Fata rosie are o ciupitura, la interiorul suprafetei, in jurul orei 1? Am marcat pe poza daca o deschizi incelegi mai bine ce intreb.
          Ultima editare de eres01; 09.iul.2015, 14:30.
          FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Va rog sa imi spune-ti dimensiunile.Ms

Comentariu

Dupa cum vad in foto, la 40 lei perechea, arata impecabil...la pretul asta pot fi si cat o farfurioara, tot e bine...
              Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
              Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
              Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Postat în original de eres01 Vezi post
                Dimensiunile....

- - - Actualizat - - -

Fata rosie are o ciupitura, la interiorul suprafetei, in jurul orei 1? Am marcat pe poza daca o deschizi incelegi mai bine ce intreb.
                acuma la 20 de lei fata nu poate fi impecabila

Comentariu

Departe de mine gandul sa astept la banii astia o fata de super calitate. Dar mi de pare corect sa afisezi toate defectele care exista in momentul cand comercializezi un produs(daca din poze nu se vede clar) . Acest forum din punctul meu de vedere are principala calitate de a promova corectitudinea(daca toti ne cunoastem indirect prin review-ul tuturor membrilor beneficiem cu totii, in sensul in care se creaza o incredere de grup) pe mine chiar ma intereseaza fetele dar doar daca au dimensiunea necesara pt mine. Te mai rog o data sa publici dimensiunea fetelor. Il inteleg si pe userul gabikr, dar doar pe jumate. Ce nu inteleg este faptul ca pe dansul nu pare sa il intereseze fetele dar face aprecieri inutile pentru cei care cer anumite informatii, adica eu si dragos 789. In rest doar stima.

Comentariu

Postat în original de gabikr Vezi post
                    Dupa cum vad in foto, la 40 lei perechea, arata impecabil...la pretul asta pot fi si cat o farfurioara, tot e bine...
                    Intradevar, ma asteptam la ceva... scovergi) dar fetele arata f bine, pt banii respectivi! Spor la vanzare!

Comentariu

Postat în original de jorgen Vezi post

singura pereche care o mai am
                      Buna ziua ,dimensiuni va rog la pereche Ryzm!Multumesc R.Cristian
                      LEMN:MAZE(Old Tag)
                      Fh:TEN. 05
                      Bh:,TEN. 05

Comentariu

toate fetele sunt vandute

Comentariu

Măcar pentru curiozitatea celor care te-au întrebat repetat despre dimensiuni, puteai sa faci ,,marele efort " de a a posta dimensiunile fetelor ce le-ai scos la vânzare . Totuși ,intr-un final , i-ai anunțat ca fetele sunt vândute si i-ai scăpat pe dumnealor de griji.

Comentariu

Postat în original de jorgen Vezi post
                            toate fetele sunt vandute
                            Mulțumesc pt."răspunsul "Dv. !!!
                            LEMN:MAZE(Old Tag)
                            Fh:TEN. 05
                            Bh:,TEN. 05

Comentariu

inchis

Comentariu

Procesare...
                              X