Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pune ceva poze cu fetele si te rog sa specifici dimensiunea, grosimea si gradul de uzura.
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Departe de mine gandul sa astept la banii astia o fata de super calitate. Dar mi de pare corect sa afisezi toate defectele care exista in momentul cand comercializezi un produs(daca din poze nu se vede clar) . Acest forum din punctul meu de vedere are principala calitate de a promova corectitudinea(daca toti ne cunoastem indirect prin review-ul tuturor membrilor beneficiem cu totii, in sensul in care se creaza o incredere de grup) pe mine chiar ma intereseaza fetele dar doar daca au dimensiunea necesara pt mine. Te mai rog o data sa publici dimensiunea fetelor. Il inteleg si pe userul gabikr, dar doar pe jumate. Ce nu inteleg este faptul ca pe dansul nu pare sa il intereseze fetele dar face aprecieri inutile pentru cei care cer anumite informatii, adica eu si dragos 789. In rest doar stima.
Măcar pentru curiozitatea celor care te-au întrebat repetat despre dimensiuni, puteai sa faci ,,marele efort " de a a posta dimensiunile fetelor ce le-ai scos la vânzare . Totuși ,intr-un final , i-ai anunțat ca fetele sunt vândute si i-ai scăpat pe dumnealor de griji.
Comentariu