Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Luci nu am putut raspunde pana acuma ,dar acuma pot sa confirm mesele Splitt-Pong cu toate cele necesare sunt in microbuz si maine se vor afla la Mangalia ,cred ca in premiera in Romania dupa informatiile ce le avem de la producator.Deci distractie maxima.
Luci nu am putut raspunde pana acuma ,dar acuma pot sa confirm mesele Splitt-Pong cu toate cele necesare sunt in microbuz si maine se vor afla la Mangalia ,cred ca in premiera in Romania dupa informatiile ce le avem de la producator.Deci distractie maxima.
EMI
...Distractie la maxim,baieti,dar... atentie la valuri!
Emiiii, ati inceput tabara? Vezi ca lumea asteapta clasamentul, ce faci, ai clacat?
P.S. daca nu vrea programul sa te ajute trimite-l lui Florin pe mail si imediat se rezolva.
A trecut deja o saptamana de la terminarea taberei ,dar timpul necesar pt a posta poze si filmulete de la tabara inca nu am dar rog pe toata lumea ce dispune de material cu aceasta superba saptamana la mare sa posteze.Mai multe puteti viziona pe https://www.facebook.com/EmiTTSibiu?...ef=lhc.friends .
Dar pentru un scurt mesaj de multumire tuturor celor implicati in aceasta Saptamana de Tenis de Masa la Mangalia mi-a mai ramas ,deci Parteneri,organizatori,participanti,si cei de langa participanti ce au fost alaturi de noi un mare MULTUMESC din partea mea pentru petrecerea acestor minunate zile alaturi de voi.(chiar daca boala m-a rapus si am petrecut o parte din timp prin ambulante si spitale de urgenta de la Mangalia la Constanța).Cat am fost ok a fost de vis.
A trecut deja o saptamana de la terminarea taberei ,dar timpul necesar pt a posta poze si filmulete de la tabara inca nu am dar rog pe toata lumea ce dispune de material cu aceasta superba saptamana la mare sa posteze.Mai multe puteti viziona pe https://www.facebook.com/EmiTTSibiu?...ef=lhc.friends .
Va mai lasa pana maine cu postarile sau va e frica ca descopar ce ati facut in zilele ce am lipsit
Intradevar acuma imi dau seama de ce a trebuit sa astept pina acuma sa posteze cineva poze cu Tabara de Tenis ca de fapt dupa cum arata si pozele distractia si buna dispozitie au fost pe locul I ,marea pe Locul II si dupa aceea urmeaza si tenisul pe Locul III. Dar rezultatele unor protagonisti din tabara la turneele ce au urmat m-au facut sa ma linistesc ca totusi si rezultatele tehnice si-au facut aparitia ,Bravo Bogdane, asa a inceput si Mihai Nemaciuc si acuma reprezinta tara la openul Croatiei la categoria Cadetii alaturi de Andreea Dragoman,Bravo Mihai.
Tin sa relatez ca a fost o saptamana cu folos pentru toti cei care au participat la aceasta tabara , stagiu daca pot sa spun si asa , si cred ca rezultatele nu vor intarzia sa apara . Sper ca voi mai participa si la altele si cu mai multi participanti , si de ce nu si din afara tarii . Toate bune si mergem inainte cu tenisul de masa.
Comentariu