Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fete paleta
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut! Da-mi numele , adresa exacta si numarul de telefon ,apoi il pun prin posta romana ramburs.
- - - Actualizat - - -
1. Butterfly Solcion 2 mm, neagra, dimensiune 145/155- pret 50 RON
2. Friendship RITC 2 mm, neagra, dimensiune 160/155- pret 40 RON
3. Xiom Musa 1,5 mm, neagra, dimensiune 150/155- pret 60 RON
4. Tibhar 1Q 2 mm, neagra, dimensiune 146/152- pret 60 RON
5. Nitaku Best Anti 2 mm, neagra, dimensiune 150/155- pret 50 RON
Comentariu
ok ,cumpar si Nitaku Best Anti 2 mm, neagra, dimensiune 150/155- pret 50 RON impreuna cu Donic Aligator Anti 1,5 mm, neagra, patrata- pret 70 RON
Numele meu este CIUCIOIU DORIN---ADRESA:TIMISOARA,-----JUD TIMIS---STR.GLORIEI NR.18---TEL 0723.57.33.44
merci,
Comentariu
valabil.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Primorac Off- a plecat astazi la Tulcea.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Primorac Off- a plecat astazi la Tulcea.
Comentariu
senior- 18.aug.2015
- 483
- Curtea de Argeș
- 29
Likes given: 11Likes received: 57
salut ,ma intereseaza paleta cu totul ! Care ar fi ultimul pret ? As fi interesat ,pretul spune-mi-l inclus cu transportul prin curier!
- - - Actualizat - - -
Am citit acum ca lemnul nu mai este valabil ,alt lemn nu mai ai ? As fi interesat de fete,dar as vrea si un lemn ...astept sa-mi raspunzi. O seara placutaTBS /T05/T05 !
Comentariu
Am un lemn Yasaka Ma Lin Carbon OLIMPIC GOLD MEDALIST in stare buna, la pretul de 125 ron.
Fete de culoare neagra care se potrivesc pe lungimea si latimea lemnului, am Donic Slice si Xiom Musa,
am fata rosie chinezeasca PF4dhs jucata un antrenament pret 25ron.
Comentariu
senior- 18.aug.2015
- 483
- Curtea de Argeș
- 29
Likes given: 11Likes received: 57
Salut . Nu sunt foarte multumit de tine . Lemnul e ok ,fata rosie Butterfly Solcion e ok ,in schimb Tenergy 05 pe care mi l-ai trimis nu este taiat cum trebuie si niciodata nu va ramane lipit pe paleta ,pe margini se dezipeste mereu. Cu siguranta tu stiai acest lucru si ai fi putut sa-mi spui . Nu esti un om de incredere ,m-am bazat pe incredere. Asa se procedeaza ? Imi trimiti un tenergy care are buretele mai mare decat cauciucul?TBS /T05/T05 !
Comentariu
Explicatia a fost destul de clara,curata fata de solutie pentru ca nu mia ajuns si dai tu alta si apoi discutam,dar respecta procedeul de lipire.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:59.Procesare...X
Comentariu