Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemne: Nittaku Acoustic si Nittaku Septear
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Buna ziua ! Imi cer scuze pentru intrebare,care denota un grad mare de ignoranta din partea mea,ce semnificatie are culoarea de la sigla,in cazul acesta galbena ? La fel si cu Butterflay,cu sigla neagra sau argintie ? Multumesc anticipat ! Am ratat Nittaku Septear,l-as fi vrut si eu ! Cumparatorul sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de victorii multe cu el !
Comentariu
Postat în original de Teodor1 Vezi postBuna ziua ! Imi cer scuze pentru intrebare,care denota un grad mare de ignoranta din partea mea,ce semnificatie are culoarea de la sigla,in cazul acesta galbena ? La fel si cu Butterflay,cu sigla neagra sau argintie ? Multumesc anticipat ! Am ratat Nittaku Septear,l-as fi vrut si eu ! Cumparatorul sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de victorii multe cu el !SK7 / T64 / T64
Comentariu
Multumesc pentru lamurire si pentru raspuns,cristiannn !
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Mihai BT Vezi postsi un simt total diferit !!! am avut septar si sigla neagra si cu sigla aurie si pot spune ca e mare diferenta intre ele !!!
Comentariu
Septearul cu tăbliță neagră e mult mai controlabil , mai stabil un simt mai plăcut fata de cel cu tăbliță argintie ,eu asta am simțit !!! Merge bine cu xiom omega 4pro , iese o paleta excelenta !!Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
Postat în original de Mihai BT Vezi postSeptearul cu tăbliță neagră e mult mai controlabil , mai stabil un simt mai plăcut fata de cel cu tăbliță argintie ,eu asta am simțit !!! Merge bine cu xiom omega 4pro , iese o paleta excelenta !!Ultima editare de Teodor1; 23.oct.2015, 11:26.
Comentariu
Postat în original de Teodor1 Vezi postMultumesc. Eu ma gansisem la o configuratie cu Tenergy 05 pe FH si Tenergy 64 sau Tibhar Genius pe BH,ce parere aveti ?Dar si varianta d-voastra,cu Xiom Omega 4 Pro este f.buna,avand in vedere ca aceasta este oarecum asemanatoare( ...) cu t05 si mult mai ieftina ! Despre lemn,oscilez intre Septear,pe care-l stiu si-mi place si Acustic,dar as lua in calcul si Xiom Vega Pro.... Sunt nehotarat si nu as vrea sa gresesc,pentru ca nu este prea placut,cel putin mie nu-mi place, ca toata ziua sa fac schimbari.In prezent am Primorac off-.
tenergy 05 nu prea se pupa pe septear !!!Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Postat în original de Teodor1 Vezi postBuna ziua ! Imi cer scuze pentru intrebare,care denota un grad mare de ignoranta din partea mea,ce semnificatie are culoarea de la sigla,in cazul acesta galbena ? La fel si cu Butterflay,cu sigla neagra sau argintie ? Multumesc anticipat ! Am ratat Nittaku Septear,l-as fi vrut si eu ! Cumparatorul sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de victorii multe cu el !
Sigla galbena la Nittaku Septear:
Sigla metalica veche la un Nittaku Acoustic:Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:21.Procesare...X
Comentariu