Vandut tot.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Bluefire JP03 2.0 neagra
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
(at)Edy Alexman: ai MP.
- - - Actualizat - - -
Xiom Omega V Tour si Tenergy 05 neagra rezervate pentru moment.
Comentariu
Reducere de pret la Bluefire JP03 si le vând si separat: împreună 130 lei, separat: rosie - 60 de lei, neagra - 70 de lei.
Comentariu
Valabil primul post.
Fac schimb cu fete Rakza X max sau Hurricane 8 duritate 40 grade (hard) sau cu lemne Korbel SK7 sau Stiga Clipper orice model.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4645
- Târgoviște, DB
Likes given: 420Likes received: 1326
Postat în original de grasomega Vezi post
....sau Hurricane 8 duritate 40 grade (hard)....
Sorry pentru offtopic.
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postDe curiozitate, Cristi, cunosti pe cineva care foloseste asa ceva? Intreb, ca fapt divers, pentru ca am auzit si citit review-uri bune despre H8 si eram interesat sa "dau" cu una, chiar sa cumpar.
Sorry pentru offtopic.
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postDe curiozitate, Cristi, cunosti pe cineva care foloseste asa ceva? Intreb, ca fapt divers, pentru ca am auzit si citit review-uri bune despre H8 si eram interesat sa "dau" cu una, chiar sa cumpar.
Sorry pentru offtopic.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Paleta completa cu Nittaku Lialox si fete Joola Maxxx 450 la FH si Bluefire JP 03 la BH - 350 lei.
- - - Actualizat - - -
Fetele rosii sunt rezervate.
- - - Actualizat - - -
Ma vad nevoit sa retrag oferta de paleta completa, intrucat am vandut toate fetele rosii.
Disponibila doar Bluefire JP03 neagra si lemnul Lialox.
Schimburi cu Stiga Clipper, oricare varianta, greutate sub 95g.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:51.Procesare...X
Comentariu