Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Va rog cateva sfaturi pt achizitionarea unei palete

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Va rog cateva sfaturi pt achizitionarea unei palete

In primul rand imi cer scuze daca am postat acest mesaj intr-un loc nepotrivit.

In ultima perioada am jucat cu o paleta Tecno PRo din comert(regret ca am dat 70 lei pe aceasta). Aceasta nu ma mai ajuta absolut deloc la topspin in special.

Am in plan sa achizitionez o paleta pana in 200 ron ca pret/sa iau 2 fete noi si sa folosesc lemnul de la paleta mea din comert. ce recomandati?

Ca nivel de joc sunt intermediar. AM notiuni cat de cat bune de topspin(atat forehand cat si Bh) chopuri.

nu se merita cu lemnul din comert...am incercat si un lemn bun inseamna 80% dintr-o paleta...si cu 200 de lei iti poti achizitiona o paleta foarte buna la mana a doua! am un lemn off- tibhar samsonov premium contact cu un control foarte bun la 100 de lei...imaginea am luat-o dupa google deoarece nu am poza cu lemnul dar arata exact la fel...aproape nou! si cu 100 de lei iti gasesti fete foarte bune la mana a doua!
    STIMA!

- - - Actualizat - - -

uite pozele!

Comentariu

Pot sa iti ofer o paleta facuta de mine tot asa, pe un lemn hobby Donic am lipit doua fete: fata noua Joola Smart si fata putin jucata Kokutaku. Paleta merge foarte bine. Pot sa ti-o dau cu 100 ron ca nu o mai folosesc, am facut-o sa o am de rezerva. Eu ajung la București miercuri, daca vrei o iau cu mine sa o vezi.
      Lemn: HM SZLC
      Forehand: Nexy Etika Pro 47
      Rever: Nexy Etika Pro 47

Comentariu

Postat în original de Edy Alexman Vezi post
        nu se merita cu lemnul din comert...am incercat si un lemn bun inseamna 80% dintr-o paleta...si cu 200 de lei iti poti achizitiona o paleta foarte buna la mana a doua! am un lemn off- tibhar samsonov premium contact cu un control foarte bun la 100 de lei...imaginea am luat-o dupa google deoarece nu am poza cu lemnul dar arata exact la fel...aproape nou! si cu 100 de lei iti gasesti fete foarte bune la mana a doua!
        STIMA!

- - - Actualizat - - -

uite pozele!
        am avut si eu printre primele mele lemne un astfel de tibhar si ma oftic si acum ca l-am dat,control ff bun simt placut,usor,f bine echilibrat are viteza intre all+ si off-,dl edy daca nu il dati un schimb v-ar interesaîși o eventuala diferenta din partea mea?
        dl Gabi e un lemn f bun pt dv-stra,daca il echipati cu niste fete ofensive,cu burete usor,o sa obtineti un set-up foarte echilibrat.....succes in decizii
        fh-xiom vega-pro 2mm
        blade--galaxy-v16
        bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Procesare...
        X