Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnu Radu Constantin, pentru organizatori cred ca participarea mea la acest turneu a fost neinsemnata . Si nu sunt singurul in aceeasi situatie, este si domnul Cruceru Sergiu. Dar sigur s-a intamplat din cauza oboselii.
?ți multumesc pt întelegere
am afisat în prima pagină clasamentele
Buna seara draji "nebuni frumosi" ai tenisului Amaturistic!
A fost chiar sarbatoare Sambata!Am celebrat Sf.Marie si totodata am avut din nou un turneu reusit in Sibiu.
A fost o Sambata cu de toateasiune,tensiune,multa transpiratie,determinare,lacrimi si o ora rezonabila de terminare a turneului.
Multumesc Gelu Vladoiu!Casa de piatra pentru fiul tau!Acest eveniment din viata ta ne-a dat sansa sa mutam turneul de la poalele Tampei la Sibiu.Sper si cred ca ne-am ridicat la nivelul turneelor organizate de tine la Brașov!
Multumesc in numele meu si a lui Adonis pentru seriozitatea (99%)de care ati dat dovada intr-o sambata de August,sarbatoare ,concedii.
Am avut cativa absenti care s-au retras dupa perioada limita si care vor fi trecuti ca nemotivati in zilele urmatoare de Adonis.In rest turneul a decurs cu o fluenta marca "Adonis"!
Felicitari DOAMNEI SICOE RODICA care pentru mine este o dovada clara ca ,sexul in tenisul de masa Amaturistic ,nu conteaza.Respectul meu doamna pentru puterea cu care va "duelati "cu Domnii Amaturului!
Felicitari domnule Marica pentru succesul de la Amatori desi nu v-am prea vazut pe la Amatori.Probabil atat dvs cat si George Toader din Agnita,ve-ti trece la sectiunea unde va este locul.
Felicitari tuturor participantilor pentru pasiunea de care dati dovada.
Personal mi-ati dat inca un imbold de a trece la organizarea urmatorului turneu din 5.09.2015!
Multumesc Amatur ca existi in viata noastra!E atat de faina o astfel de sambata printre prieteni!
Va doresc o seara minunata si spor la antrenamente!
Cu stima si respect,
Alex Mureșanu
Multumesc EmiTT pentru efortul de a premia Castigatorii turneului.Sunteti si veti ramane vesnicii parteneri ai turneelor din Sibiu.
Multumesc Margineanu Cosmin.
Turneu A " Cupa Sibiului " editia I -a Sibiu 15 August 2015
buna dimineata ,
multumesc pentru primirea d-nilor Alex & Adonis , pentru efortul carel depun la tastatura si in acelasi timp si pentru primirea participantilor la turneu , si in acelasi timp joaca si la masa ...cred ca este primul turneu , in care nu sa pierdut timpul...Turneu a fost echilibrat cu jucatori de valoare ,putea sa castige orce jucator din acest turneu , pot sa spun ...am avut un pic de noroc , in acelasi timp... din ce in ce surprizele apar la ARIA ... datorita sponsorilor care depun efort sa ne simtim noi participantii bine....si voi revenii orcand la turneele organizate la ARIA...va multumesc inca o data pentru tot ce faceti...succes pe mai departe ....
Felicitari, Lori, pentru locul 2 de la amatori! Stiu ca ai reusit aceasta performanta si datorita unei persoane foarte agreabile care te-a incurajat si te-a inspirat tot timpul...
Felicitari tuturor castigatorilor, da si organizatorilor acestui turneu care au fost la inaltime atat la propriu, cat si la figurat (415 m în Orașul de Jos și 431 m în Orașul de Sus).
Un turneu foarte bine organizat cu multe meciuri foarte stranse,felicitari organizatoriilor si participantilor la acest frumos turneu felicitari domnului Marica Florin care ne-a aratat ca generatia a 2 invinge uneori pe cei din categoria topspin! Ne-am simtit bine si vom reveni cu placere la Aria!! Asteptam poze cu podiumul de la amatori!!
Comentariu