Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu sunt din BC si ma intereseaza un partener pt tenis de masă.
Am pe cineva care ne poate pune la dispoziteie sala si masa de teis insa numai sambata.
Astept raspuns.
id mess: dascalescuaionut
Timo Boll Forte
Tenergy 05 2.1 black
Tenergy 64 1.9 red
Si eu sunt din Bacău si as dori sa ma mai antrenez. Pentru mine ar fi super ok sala de langa plus, nu stiu exact conditiile de acolo dar am vazut ca au mese de calitate.
Multe salutari.
Pentru detalii putem vorbi pe PM.
Marius
"Traiasca capra vecinului! Noua tendinta in Romania. "
caut partener tenis de masă in bacau...locatie...fostul ONX sau sala de langa PLUS...
e cineva de prin bacaul asta mică
In fiecare vineri la ora 18:00 se aduna o echipa de 6-8 jucatori la sala de langa Plus-ul de la gara,daca sunteti interesati va puteti alatura echipei.
caut partener tenis de masă in bacau...locatie...fostul ONX sau sala de langa PLUS...
In fiecare vineri la ora 18:00 se aduna o echipa de 6-8 jucatori la sala de langa Plus-ul de la gara,daca sunteti interesati va puteti alatura echipei.
Suntem interesati!, Dar tre sa facem rezervare sau venim pur si simplu acolo si ne combinam noi cumva?
Timo Boll Forte
Tenergy 05 2.1 black
Tenergy 64 1.9 red
Suntem interesati!, Dar tre sa facem rezervare sau venim pur si simplu acolo si ne combinam noi cumva?
Comentariu