Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Butterfly Mizutani Jun Super ZLC NOU
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
De ce spuneti asta? Persoana de la cine l-am primit a spus ca face in jur de 500-600 Ron (cu toate ca eu nu cred ca un lemn pentru tenis de masă poate costa atat de mult).
Comentariu
dece nu mai este cutia?Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Asa l-am primit. O sa intreb de cutie, insa persoana respectiva locuieste in belgia. Dansul lucreaz la un magazin de articole sportive si probabil de la magazinul respectiv este lemnul.
Comentariu
E o clona nereusita. Una mai reusita e 17$ cu transport gratuit.
http://www.aliexpress.com/item/Butte...396422991.htmlLemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Comentariu
inteleg. atunci mai bine scot anuntul . Multumesc pentru informare. Ca fapt divers, la ce v-ati uitat pentru a va da seama ca e replica?
Comentariu
senior- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
Likes given: 5Likes received: 20
Pozitia tablitei dupa maner...finisajul lemnului...sunt multe criterii! Totusi cat ati vrea pe el? E pentru un copil...
Comentariu
In primul rand lemnele originale nu vin infoliate. Apoi tablita de pe maner nu e completa, seria incepe cu M etcLemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Multumim acelora care se pricep la lemne pentru ca suntem multi care nu le cunoaștem si care poate dam o grămada de bani pentru un sport care ne place. Cu stima husarul!!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:24.Procesare...X
Comentariu