De la Petrila se inscriu la amatori: Stanciu Silviu si Mustocea Andrei. Am contactat telefonic organizatorul si ni s-a spus ca putem participa in zona 8. Multumim!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ Regional, Ziua Nationala Amatur - Memorialul Paneth Farkas, Zona 8, 5.09.15
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Sufletel Radu - Alba Iulia - open
Sufletel Emil Gelu - Alba Iulia - open
Farcasiu Florin - Alba Iulia - open
Comentariu
organizator local- 01.dec.2013
- 1374
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Likes given: 405Likes received: 280
Se inscrie Botizan Gheorghe din Viseu (NOU)
- - - Actualizat - - -
Se retrag Campean Ionut , Buga Raul (VISEU)Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Fh: Butterfly Dignics 09c
Bh: Butterfly Dignics 09c
Comentariu
- 1374
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Se Inscrie Hotico Ciprian din Sighetu Marmatiei la categoria OPEN.Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Comentariu
Cu parere de rau, se retrage Laura Fanea - Amatori.DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1616Likes received: 3040
Postat în original de Mustocea Andrei Vezi postDe la Petrila se inscriu la amatori: Stanciu Silviu si Mustocea Andrei. Am contactat telefonic organizatorul si ni s-a spus ca putem participa in zona 8. Multumim!
Asa cum toata tara asta poate sa mearga la turneul din regiunea clar stabilita, asa si aici se pot respecta aceleasi reguli, iar pentru asta va reamintesc:
Postat în original de GeluBv Vezi post....
Zona 8 ) Coordonatori: Florin Apian si Laslo Toth http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls...=Zona+8&page=1
Cluj Napoca, Bistrița, Cugir, Alba Iulia, Dej, Sighetu Marmatiei, Gherla, Baia Mare, Nasaud, Razboieni(AB), Turda (CJ) , Beclean (BN), Blaj, Viseu(MM), Somcuta Mare(MM), Baciu(CJ), Aiud (AB), cu un total de 321 evidentiati in clasament;
LOCATIA:Cluj Napoca
Pe aceasta cale le multumesc celor ce au inteles si s-au inscris acolo unde au drept de joc. Cunosc toate aspectele pozitive si negative ale acestei competitii, dar daca asa ne-am inteles, inclusiv cu Shuni (Toth) nu putem face derogare numai la o zona...iar derogari daca incep a se face nu ramane decat sa mai anexam un topogan pt ca toate cele sa aibe cum s-o ia la vale.
Alt ex: ...cei din Călărași care au zona la Baicoi, cum de nu s-au plans ca vor mai aproape, ca doar trec prin București.
Zonele nu le-am facut si nu le-am stabilit eu, au fost raportate la schema celor ce s-au gandit sa imparta tara in opt regiuni, iar nr de participanti trebuie sa echilibreze prezenta sau valoarea in cele 10 sali.
Comentariu
junior- 29.nov.2012
- 146
- Sighetu Marmatiei
Likes given: 0Likes received: 27
Se inscriu la categoria Open domnii: Moldovan Liviu si Moldovan Ovidiu, din Sighetu MarmatieiBUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
BUTTERFLY TENERGY 05 / BUTTERFLY TENERGY 05
Comentariu
- 1374
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Se retrage Masnita miruna si Ticala Sebastian(Viseu)Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Comentariu
Moldovan Ioan - Cluj - Amatori
- - - Actualizat - - -
Se inscrie din Cluj Napoca, la Amatori, Maxim Dacian
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 329
Pop Danut dej open
Moldovan Doru ...amatori
Zavaski ioan dej ...amatoriDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:14.Procesare...X
Comentariu