Nu inteleg de ce nu s-a organizat la Arad concursul.L-a toata lumea le este "peste mana" sa vina la Oradea.Daca era la Arad erau si pe lista de asteptare.Daca nu veniti voi din Arad,atunci cine sa vina.multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 7 Amatori, Pingpongmania, 5.09.15
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de calyn85 Vezi postNu inteleg de ce nu s-a organizat la Arad concursul.L-a toata lumea le este "peste mana" sa vina la Oradea.Daca era la Arad erau si pe lista de asteptare.Daca nu veniti voi din Arad,atunci cine sa vina.multumesc
E simplu cand stabilesti locatiile de la birou. Ar fi cazul sa se mai si iasa pe teren din cand in cand...
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 872
- Oravita
- 50
Likes given: 449Likes received: 314
Fiecare are dreptatea lui!!Haideți sa ne întâlnim, socializam și sa ne bucuram la masa de joc alături de colegii din partea de vest a tarii!! Echipa din Oravita vă saluta și va așteaptă la masa de joc cu bune și rele doar ptr plăcerea de a ne vedea și a ne petrece timpul liber în compania tenisului de masa!! Va salutam pe toți, iar cei mai în forma sa câștige!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Haideti sa va lamuresc. Greseala a fost a mea, poate era mai bine sa fi organizat concursul la Arad, dar , discutand cu alti colegi din tara imi era frica de discutii si polemici cum ca Aradul organizeaza doua turnee A+ intr-un an. Mai tarziu m-am luminat faptul ca sunt si alte orase care organizeaza doua A+uri. Am hotarat asa pt ca in 5 ani nu s-a organizat in nici un oras din vest un turneu A+ decat la Arad, si am cotat ORADEA orasul ideal pt a organiza A+ul de anul asta.
PS: Nu cred ca DOAR drumul prost impiedica venirea altor amaturisti la acest concurs, ori sunt prea multi in concediu, servic, etc. Eu cred ca sunt alte motive pe care nu le cunosc sau care ma depasescUltima editare de roman bogdan; 31.aug.2015, 11:03.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de roman bogdan Vezi postHaideti sa va lamuresc. Greseala a fost a mea, poate era mai bine sa fi organizat concursul la Arad, dar , discutand cu alti colegi din tara imi era frica de discutii si polemici cum ca Aradul organizeaza doua turnee A+ intr-un an. Mai tarziu m-am luminat faptul ca sunt si alte orase care organizeaza doua A+uri. Am hotarat asa pt ca in 5 ani nu s-a organizat in nici un oras din vest un turneu A+ decat la Arad, si am cotat ORADEA orasul ideal pt a organiza A+ul de anul asta.
PS: Nu cred ca DOAR drumul prost impiedica venirea altor amaturisti la acest concurs, ori sunt prea multi in concediu, servic, etc. Eu cred ca sunt alte motive pe care nu le cunosc sau care ma depasesc
Hai, sa ne vedem sanatosi si cu masinile intregi
Comentariu
Dragi colegi! Veniti la acest turneu daca aveti timp liber si posibilitate pentru tenis de masă, sa ne intalnim, sa ne simtim bine, sa petrecem cateva ore in compania acestui sport minunat, desi distanta intr-adevar este un inconvenient, nu cred ca este un motiv decisiv, drept dovada, de exemplu la Gura Humorului, unii trebuie sa vina din Bacău si alte orase mai indepartate si momentan au inscisi la turneu 120 de jucatori din toata zona lor si mai sunt si alte orase in aceeasi situatie. Sa ne vedem cu bine.
Comentariu
într-adevăr ruta Deva Beiuș Oradea e rău dar este varianta V?rfuri Tinca sau pe la Savarsin.
Și eu am insistat pentru locațiile din Oradea cu dotări peste medie si gazde de excepție. Data viitoare o sa fie la Arad sau Timișoara.
Acum veniți cu încredere la primul turneu A+ din Oradea după numărul de jucători înscriși merită și Bihor un A+ sigur vor veni și vecinii din Hajdu Bihar.
😆Ultima editare de D.D.; 01.sep.2015, 06:26.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Imi place!!! Mai mult de jumate, este bine, si aici sunt mîndru ca la OPEN
Se poate si mai bine? Mai sunt 3 zile!! Poate facem totuși un turneu pe cinste!!Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Eu propun sa se facă o lista de înscrieri după localității pentru transport. Eventual aranjam și un transport din gara pentru cei care aleg un mijloc de transport fără riscuri.
Din câte știu eu drumul Arad Oradea e ok și durează 2 ore cu pauze mari de țigări și pe lista de înscriși văd un singur curajos cu iarba din Arad la Open sunt mulți din Arad și unul singur din Timișoara sigur se poate optimiza!Ultima editare de D.D.; 01.sep.2015, 22:52.
Comentariu
...am uitat un mic...amanunt.......palinca de Bihor-100% autentica..are o 'tarie 'de 50,5 grade..........si se va putea servi doar de persoanele peste 18 ani ...numai cu acordul...sotiilor(sau prietenelor...)....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
..din Oradea se inscrie un junior curajos pentru prima data la un Turneu Amatur....Mihai Jizdan....Succes!....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Postat în original de leo33 Vezi postDani leo/ amatori/ arad/....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Buna ziua,
Din pacate Postelnicu Eric se retrage.
O zi buna!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de mihaipos Vezi postBuna ziua,
Din pacate Postelnicu Eric se retrage.
O zi buna!
Postelnicu Eric nu se mai retrage si se va fi prezent la concurs.
O zi buna!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:01.Procesare...X
Comentariu