Salavastru petru-amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Gura Humorului ,,Cupa Arinis '' Sambata 22.08.2015 Open + Amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Amatori: Pislariu Marian a participat la Fălticeni, deci nu are cum sa fie nou. Rog organizatorii sa corecteze. Mulțumesc.
Trimis de pe al meu GT-I8190 folosind Tapatalk
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Postat în original de Mar93ian Vezi postAmatori: Pislariu Marian a participat la Fălticeni, deci nu are cum sa fie nou. Rog organizatorii sa corecteze. Mulțumesc.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Sunt bocna..doar printr un miracol sa pot juca maiine...vedemof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 1514
- 55
Postat în original de cata_60 Vezi postSunt bocna..doar printr un miracol sa pot juca maiine...vedem
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Likes given: 3625Likes received: 1695
Postat în original de Dakiro Vezi postLeacuri babesti, o tuica si aspirina saracului... si pana maine esti ca nouBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Cu scuzele de rigoare Dane pentru ora tarzie la care scriu,se retrage Buzila Ioan din Botoșani.
Desi am fost anuntat din timp ca omul s-a accidentat,abia acum m-am trezit si io sa scriu pe forum.In caz ca e prea tarziu,imi asum "cartonasul" indiferent de culoare lui.
Multumesc pentru intelegere.
Comentariu
- 1514
- 55
Postat în original de cornelus3 Vezi postCu scuzele de rigoare Dane pentru ora tarzie la care scriu,se retrage Buzila Ioan din Botoșani.
Desi am fost anuntat din timp ca omul s-a accidentat,abia acum m-am trezit si io sa scriu pe forum.In caz ca e prea tarziu,imi asum "cartonasul" indiferent de culoare lui.
Multumesc pentru intelegere.
Comentariu
Pe pagina a 3-a eram si eu înscris nu merge serverul la Gura Humorului???TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
Stiu, prietene...insa omul s-a inscris ca toti ceilalti...de asta banuiesc o conspiratie tenebroasa ca sa nu fie acceptat azi in concurs...succes participantilor !TRUST NO ONE !
Comentariu
- 1514
- 55
Grupe inferioare Amatori
1 Corneanu Sorin Atomei Armand Poturu Ioan Simionese Sorin Gabriel Ujeniuc Dan Pislariu Marian 2 Dumitrescu Dan Sumanaru Catalin Isaic Radu Cojocaru Adrian Macovei Bogdan Havrici Rares 3 Volostiuc Marius Marcean Ovidiu Ianos Valentin Gugles Marius Ipate Giovani Botusan Vasile 4 Darmaz Ion Vaculisteanu Ionut Grosu Octavian Romascan Victor Tipu Vlad 5 Meszar Razvan Palamaru Emil Balanescu Florin Grosu Alexandru Volostiuc Catalin 6 Salavastru Petru Ivanov Sorin Bogza Dragos Cotoara Toader Fagaras Cristian Grapina Florin 7 Morosan Marian Nicu Constantin Padurariu Ciprian Husarciuc Beniamin Pralea Marius 8 Sofian Corneliu Robu Valentin Nemaciuc Ovidiu Dragan Petru Ioan Morosan Ionel Borcea Viorel 9 Petenchi Edmond Vieru Costica Albu Constantin Condur Iulian Blanariu Ioan Simionese Ovidiu 10 Lucic Corneliu Boicu Gabriel Stefan Alexandru Barbalata Lorin Lupu Cristian 11 Corocaescu Cristian Pralea Constantin Badaluta Marian Stefanachi Bogdan Leuciuc Stefan Ciortescu Cristi 12 Turcu Viorel Cocea Catalin Munteanu Silviu Alexandru Liviu Romascan Constantin Botezatu Ioana
Comentariu
Hai Dumi', azi ai mari sanse la podium! I se vede deja capu'!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:27.Procesare...X
Comentariu