Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta veche

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Paleta veche

Am si eu o paleta veche, de f multi ani, cred ca e Pioneer. Am tinut-o fara husa si s-au uscat fetele si au sarit zimtii de pe ea si as vrea o reconditionez, sa ii pun fete noi, daca este posibil, ca cele actuale par f bine lipite.
    Numai ca sunt amator si nu cred ca as face o treaba f buna singur, se ocupa cineva de asa ceva pe aici, sa ma ajute?
    Preferabil tot fete cu zimti, cred ca tehnic e cu iarba.
    Si cam in ce pret ar fi posibil lucrul asta.

Re: Paleta veche

Parerea mea e ca poti sa il arunci la gunoi sau sa il tii de colectie.
    Cumpara un lemn calumea ,ala e o scandura grea de pe vremuri.

Comentariu

Urmareste forumul la sectiunea vinzari echipamente , si o sa gasesti un lemn "profi" la un pret f. bun ,second , cel pe care il detii acum e de cea mai slaba calitate , si daca iti doresti o paleta buna trebuie sa cercetezi forumul acesta bine , si o sa vezi care sint diferentele intre comert versus profi .
      succes
      Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
      Fete de palete tenis de masa
      TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Trebuie construita o paleta care sa aibe "iarba" numai pe o parte iar pe cealalta, un soft normal. Vremurile s-au schimbat, daca incerci sa joci cu iarba pe ambele parti, oponentul se va obisnui mult mai repede cu saritura mingiei care vine de la tine, sansele de castig scazand drastic.
        Paleta veche, mai mult ca sigur a avut pe ambele parti "sandwich", nu iarba. Tot zimti, dar mai grosi si mai scurti. Este o diferenta f mare intre cele doua. Sandwichul este de obicei de atac si are un spin mai redus decat un soft "normal". Daca este un sandwich bun, are doua spinuri. Unul f redus, ca la antitopspin, cand pui paleta drept si unul mai mare cand lovesti cu paleta inclinata, pt ca mingia "prinde" in marginile zimtilor (pips).
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
        X