Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Stiga Hybrid Wood NCT - a incercat cineva?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Stiga Hybrid Wood NCT - a incercat cineva?

Daca a incercat cineva lemnul Stiga Hybrid Wood NCT, sunt curios ce parere are.
    De asemenea, m-ar interesa comentarii vis-a-vis de diferentele fata de Clipper Wood, daca aveti informatii.
    Merci
    Blog de tenis de masă

Re: Stiga Hybrid Wood NCT - a incercat cineva?

Postat în original de grasomega
    De asemenea, m-ar interesa comentarii vis-a-vis de diferentele fata de Clipper Wood, daca aveti informatii.
    Merci
    Am incercat paleta unui prieten Stiga Hybrid Wood cu fete Neos Taky si mi-a parut un lemn mult mai rapid fata de Clipper Wood (pe care l-am avut inainte cu aceleasi fete). Am jucat doar doua seturi cu el si imi parea ca nu intra asa de frumos topspin ca si cu Clipper - dar probabil nici nu eram obisnuit cu lemnul. Control mare, cam ca si la Clipper, "capul" mult mai mic comparativ cu acelasi lemn (au trebuit taiate fetele ca sa se potriveasca pe el), iar posesorul lemnului a schimbat Neos Taky cu niste fete soft care parca se potrivesc mai bine. Comparat cu KongLinghui (cu care joc acum) este mai incet. Ca si greutate e destul de usor, lemnul in cauza are 83g dar probabil exista si mai grele.
    lemn: Waldner Dotec Carbon
    fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Postat în original de grasomega
      Merci
      Pot sa te ajut eu in problema asta : Am un Hybrid ,cu priza dreapta,incercat cateva ore de Alexandru Petrescu.Lemnul este ca nou,asa ca daca doresti sa-l testezi,da-mi un semn si il scot in office,ca sa treci cand ai timp pe la noi ,sa-l iei la proba cateva zile;singura rugaminte este sa ai grija de el
      www.stiga-tenis.ro

Comentariu

Merci de oferta!
        Incerc sa ajung maine pe la voi, daca poti sa-l scoti pe la pranz...
        Mai vorbim cand ne vedem.
        Blog de tenis de masă

Comentariu

In Word, Excel sau Power Point?
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
            In Word, Excel sau Power Point?
            iar de nu reusim,incercam in Flash Professional
            www.stiga-tenis.ro

Comentariu

(at)clau
              Merci de info.
              Apropo, eu joc acum cu Clipper Wood si doua fete Boost TC 2.0.
              Am si Neos, dar Sound, care e tot soft, ca si Boost TC.
              Abia astept sa fac un test cu Hybrid (thanks to Dragos Balanescu).
              Blog de tenis de masă

Comentariu

Ok, am jucat aseara vreo ora cu Hybrid Wood si 2x Boost TC 2.0 - imprumutat de la Dragos Balanescu (de la http://www.stiga-tenis.ro - nu e reclama, e doar o precizare).
                Usor lemnul, mai usor decat Clipper, sweet spot mare, un sunet mai ascutit.
                Spre surprinderea mea, desi este mai rapid, are un control excelent si necesita minima ajustare a tehnicii.
                Calitatea lemnului este super: arata excelent si este si lacuit din fabrica, insa nu excesiv - fetele se lipesc bine si fara probleme pe el.
                Intr-adevar, este putin mai mic capul, dar nu se simte nimic in joc - nu dai cu paleta pe langa minge din cauza asta, ci doar daca decupezi fetele pe el, vor fi mai mici daca sunt mutate pe alt lemn ulterior. Desi, este posibil sa nu mai muti fetele pe alt lemn, pentru ca HW NCT este foarte bun.
                Alte comentarii pe tema Hybrid Wood NCT am gasit aici: http://www.mytabletennis.net/forum/f...KW=hybrid+wood.
                O sa mai joc si maine cu el putin, sper sa ma lamuresc daca raman la Clipper sau strang bani si incerc sa iau Hybrid Wood.
                Blog de tenis de masă

Comentariu

.. este un setup care m-a tentat mult dar am ezitat din cauza preturilor, stii cumva si cu ce au fost lipite fetele ?..

Comentariu

Postat în original de victor0987
                    .. este un setup care m-a tentat mult dar am ezitat din cauza preturilor, stii cumva si cu ce au fost lipite fetele ?..
                    Daca te referi la HW NCT + 2x Boost TC 2.0 - le-am lipit cu un strat subtire de Stiga Energy glue, insa lemnul si fetele sunt facute pentru water based glue (Stiga Aqua Energy, de ex.).
                    Poate ca a avut un mic efect glue-ul (e cu VOC), dar s-a estompat dupa vreo ora sigur. Nu parea sa fie mai lenta paleta...
                    Daca ne uitam la preturile de pe stiga-tenis.ro, setup-ul complet e cam la cel mai mic pret posibil in Romania: lemn ~65 EUR + ~2x 33 EUR = 131 EUR.
                    Cam scump, dar pe alte site-uri poate sa fie si mai scump.
                    Pe Dandoy, fetele sunt ~30 EUR, dar lemnul e ~80 EUR!
                    Scump, doamna, scump! Dincolo era mai ieftin!
                    LATER EDIT:
                    M-am hotarat ca e prea rapida combinatia. Raman la Clippperul meu, ca pe asta n-o pot stapani inca. Trebuie intai sa fiu mai sigur pe mana, mai ales pentru jocul de langa masa.
                    Poate o sa revin la lemnul asta, dar trebuie sa ma mai antrenez o vreme.
                    Blog de tenis de masă

Comentariu

Am jucat 8 luni cu Clipper wood si fete Neos tacky, ulterior cu Hybrid wood si aceleasi fete, pe care le-am inlocuit de o luna cu Neos Sound Synergy Tech. Fata de Clipper, viteza si controlul sunt mai bune, dar nu mi-a placut combinatia cu Neos tacky. Cu Neos Sound ST simti parca mai bine mingea desi viteza creste, iar diferenta de efect e putin sesizabila. Combinatia asta e mai rapida ca ButterflY Kong Linghui Special cu fete Sriver FX, controlul e o idee mai slab.

Comentariu

Procesare...
                      X