Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cea mai rapida fata

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Toata lumea vorbeste de T05 da' de T64 nu zice nimeni nimică Din cate stiu e cea mai rapida dintre Tenergy
    Marc Barbu

Comentariu

..Eu zic,...ca cele pe care le folosesc primii jucatori din clasamentul mondial sunt cele mai rapide.Stiu ei ce stiu si daca aia nu au probat fete si lemne...!??
      Ma Long..(Tenergy 05).., Jhang Jike(tenergy 64)...,Ma Lin(Bryce Speed)...Wang Hao(Bryce Speed)...,Timo Boll(tenergy 05)...si toti pe BH...

..Poate ca sunt si fete mai rapide.., facute doar asa de dragul artei de diferite firme..., dar ca sa faci ce,cu ele?...poate sa ranesti adversarul sau sa spargi niste neoane...
      FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

Comentariu

Postat în original de nelu mutiu Vezi post
        ..Eu zic,...ca cele pe care le folosesc primii jucatori din clasamentul mondial sunt cele mai rapide.Stiu ei ce stiu si daca aia nu au probat fete si lemne...!??
        Ma Long..(Tenergy 05).., Jhang Jike(tenergy 64)...,Ma Lin(Bryce Speed)...Wang Hao(Bryce Speed)...,Timo Boll(tenergy 05)...si toti pe BH...

..Poate ca sunt si fete mai rapide.., facute doar asa de dragul artei de diferite firme..., dar ca sa faci ce,cu ele?...poate sa ranesti adversarul sau sa spargi niste neoane...
        Wang Hao joaca cu Sriver, cu alt burete (de Bryce Speed se pare). Deci nu e chiar Bryce Speed, dar pe-aproape.
        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Procesare...
        X