Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand cateva fete

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand cateva fete

Adaug la vanzare cateva fete folosite dar in stare buna, fara rupturi, inca agata destul de bine.... Fetele tenergy au fost mai mari, dar au intrat "la apa" pt ca nu le-am mai folosit, probabil boostate se vor mari in dimensiuni cu 2-3 mm... Pret fix /bucata, 160 ron pt cele 3 fete Tenergy si 80 ron perechea de Donic

- tenergy 80 rosie , grosime max, 149/152, in stare buna, burete fara ciupituri, pret 80 ron

- tenergy 05 neagra, grosime max, 149/152, in stare buna, burete cu ciupituri mici de la curatat, pret 70 ron

- tenergy 05 fx neagra, grosime max, 147/154, nu i-am mai curatat lipiciul, are 2 straturi de Revolution, pret 50 ron

- pereche de fete Donic Destro F3, grosime 2.0 , 147/152, burete impecabil, pret 80 Ron/perechea

VANDUTVand lemn Stiga Clipper Wood, doar probat, comandat la o greutate optima 91 gr, maner Master, echilibrat. Am jucat doar o data cu el, il vand pt ca in paralel mi-am mai achizitionat un lemn Spirit foarte bun ,mai avand deja un lemn Innerforce... Pret 170 Ron cu banii in cont si transportul suportat de mine (pretul nou a fost 220 ron cu transport)

Vand lemn YEO pentru piata joponeza (inscriptie JTTAA) cu maner ST, in stare impecabila 240 Ron. Sau schimb cu BTY Mazunov, preferabil maner FL, greutate pana la 98 gr.
    VANDUT

Vand TB ALC model vechi cu seria L, are mai mult control fata de cele actuale si pierde putin din viteza, maner FL. Are mici aschieri pe o latura si alta de 2 mm pe fata cealalta, dar nu influenteaza jocul. Pret 400 Ron usor negociabil! VANDUT

Vand lemn TB Spirit , maner FL, 82 gr (extrem de controlabil), cu aschieri pe margini in primul strat de lemn. Nu are lovituri pe cant! Se poate repara sau se poate juca cu el asa, personal nu am simtit ca influenteaza jocul. Pret lemn 180 Ron! [B]VANDUT lui Ivamaistru

Valabil doar fata Donic!
    [/B]Fata Donic Baracuda, 2.0 grosime, 150/155 dimensiuni, in stare buna. Pret 70 Ron!

Schimb paleta formata din lemn Joola Flame Extreme in stare bunicica si fete impecabile Joola Express Ultra (rosie)/ Donic Sonex JP Gold (neagra) cu un lemn Yasaka Ma Lin Extra Offensive sau pt vanzare pretul este 110 Ron. Vandut

- Tenergy 80 rosie , 152/152 , grosime max, in stare foarte buna 100 ron VANDUT

- Tenergy 05 FX rosie, 146/152 , grosime max si Tenergy 05 FX neagra , 150/155, grosime max, folosite dar inca mai merg bine, nu au lovituri majore, buretii sunt ciupiti de la dezlipire dar nu in profunzime, pret pt amandoua 60 ron - Vandute

Vand TB Spirit in stare buna, doua mici lovituri pe cant (cantuit cu rasini epoxidice), maner ST, greutate 90 gr. Pret 280 Ron FIX! VANDUT

Fata tenergy 05FX neagra , grosime max , dimensiuni 150/156 in stare decenta (mai agata) , nu are rupturi majore decat ciupituri pe margine si pe burete de la curatat. Este bustata cu ulei de parafina pt ca se micsorase , nefiind folosita. Pret 35 Ron.

Paleta compusa din lemn Petr Korbel in stare f buna (fara lovituri pe cant) + fete Tenergy 80 in stare buna (nu au crapaturi, buretele in stare f buna, doar o singura fata are o ciupitura mai adanca in burete intr-o margine, dar care nu afecteaza jocul). Pret 310 Ron!
    Poze in pagina 2!!! VANDUT

Lemn DHS HAO 656 in stare impecabila! Pret 190 Ron - nediscutabil! VANDUT userului Bogdan A

Fata tenergy 05 rosie, grosime max, dimensiuni 148/152 , in stare impecabila (nu are ciupituri, crapaturi, s-a jucat f putin cu ea). Pret 120 Ron. VANDUT

Ultima editare de George Ap; 27.iul.2016, 22:55.

Ce greutate este? Poze separate cu lemnul?

Comentariu

Nu l-am cantarit! Daca nu reusesc sa-l vand cu tot cu fete , o sa-l cantaresc si postez si poze separat. Din cat il simt eu, cred ca are 88-90 gr (este mai greu decat un ALC de 85 gr pe care l-am avut).

Comentariu

Nu ai cum sa iti dai seama la mana pentru ca fiecare lemn are centrul de greutate diferit si un lemn de 95g se poate simti mai usor decat unul de 85g.

Comentariu

Multumesc pt informatii! M-ai facut curios, am dezlipit fetele si l-am cantarit separat, are fix 90 gr.

Comentariu

Mar interesa pretul la fete daca au dimensiunile normale

Comentariu

Sunt interesat,dar vreau sa vad daca se poate in ce stare este lemnul,se poate sa faceti poze la lemn si la defecte? Multumesc !

Comentariu

Valabil! Vand lemnul separat!

Comentariu

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil! Schimb si cu TB ALC , maner FL , maxim 88 gr!

Comentariu

Salut ma intereseaza Fata tenergy 05fx neagra, grosime max, dimensiuni 148/150 , in stare foarte buna. Ofer 115 lei cu banii in cont

Comentariu

Postat în original de Vosganian Vezi post
                      Salut ma intereseaza Fata tenergy 05fx neagra, grosime max, dimensiuni 148/150 , in stare foarte buna. Ofer 115 lei cu banii in cont
                      Ok, dati-mi adresa in mp si eu va trimit contul! Multumesc

- - - Actualizat - - -

Fata Tenergy 05fx vanduta userului Vosganian!

Valabil TBS doar la vanzare si fata tenergy 05 !!!

Comentariu

Valabil! Adaugat lemn DHS HAO II

Comentariu

Valabil!
                          TBS - 330 Ron
                          DHS HAO 2 - 220 Ron

- - - Actualizat - - -

Adaugat fete tenergy! Preturile reduse, nediscutabile!

- - - Actualizat - - -

Adaugat fete tenergy! Preturile reduse, nediscutabile!

Comentariu

Mp!...
                            Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

DHS-ul vandut!

Valabil lemnul Spirit si fetele Tenergy! Preturile sunt deja reduse, nediscutabile!

- - - Actualizat - - -

Fata Tenergy la 120 ron in stare f buna vanduta!

Valabil lemnul Spirit si fetete Tenergy rosu si negru la 65 ron perechea!

Comentariu

Valabil!

Comentariu

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Paleta compusa din lemn Petr Korbel in stare f buna (fara lovituri pe cant) + fete Tenergy 80 in stare buna (nu au crapaturi, buretele in stare f buna, doar o singura fata are o ciupitura mai adanca in burete intr-o margine, dar care nu afecteaza jocul). Pret 310 Ron!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

Comentariu

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Paleta Korbel vanduta lui Ovidiu Butterfly!

Valabil lemnul Spirit la ultimul pret 280 Ron fix si o fata neagra T05FX!

Comentariu

Valabil!

Comentariu

Mi-a sosit Petr Korbel ,paleta este ok ,fetele sunt ok (multumesc si pentru folie de protectie). Ramane sa vad cum se duc mingile ,inca nu am probat-o !
                                        Multumesc ! Vanzator serios !
                                        TBS /T05/T05 !

Comentariu

Sper sa-ti placa , eu am dat cateva mingii si a fost ok! Folie am gasit doar una, uitasem de existenta ei....

- - - Actualizat - - -

Lemnul TB Spirit vandut!

Valabil doar fetele tenergy 05FX!

Comentariu

Adaugare 4 fete, variante de schimb cu o fata tenergy 05fx in stare foarte buna!

Comentariu

Valabil fete la vanzare!
                                              Schimb/cumpar o fata T05fx de dimensiuni mari 150/157 , grosime 2.0/max, in stare f buna!

Comentariu

George eu te pot ajuta cu un tenergy 05 fx negru nou, problema e ca nu pot face schimburi cu fete
                                                Blade: VECHITURA CU 70 LEI
                                                FH: FATA DE ROATA DE MASINA
                                                BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Multumesc Bogdan! Incerc totusi sa gasesc una SH in stare buna la un pret rezonabil! Poate daca mai primesti fete sh intre timp, ma inscriu la un fx si la cateva mingii daca mai ai...

Comentariu

Procesare...
                                                  X