Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar fata neagra Butterfly tenergy 05 sau alteceva de la Butterfly

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar fata neagra Butterfly tenergy 05 sau alteceva de la Butterfly

Va salut dragi colegi !

Am cumparat de curand o paleta de la User-ul Bebi ,lemn yasaka ma lin carbon (este ok ),fata Butterfly Solcion rosie(este ok) si un Tenergy 05 negru care bineinteles ca domnul Bebi nu mi-a spus ca buretele este mai mare ca,cauciucul si fata nu ramane lipita pe paleta se trage mereu pe marginea lemnului (se dezipeste la 2 ore lasate) ,e frumos din partea User-ului? Nu mi se pare frumos sa facem asa . Nu era frumos sa-mi spuna la telefon ,fata tenergy are o problema e buretele mai mic si nu ramane lipita ,daca o dau jos de tot cu siguranta se va face ca o barca.

Sunt interesat sa cumpar o fata neagra Tenergy 05,tenergy 64,sau alta fata de la butterfly neagra ! (Vreau second,dar sa fie ok )

Va multumesc.
    TBS /T05/T05 !

Prietene, cum sa fie buretele mai mic decat cauciucul? Poate toata fata este mai mica, iar tu/altcineva ai incercat sa o lipesti, prin intindere/presare. Daca este asa, curata lacul de pe lemn daca este lacuit, si/sau foloseste un lipici pe baza de apa cu putere de lipire ridicata (XIom I-Bond, Butterfly freechack, etc).

Later edit: Fetele Tenergy, prin natura lor, indiferent de vechime, nu se fac barci, exceptand situatiile in care au fost boostate, iar buretele si-a marit artificial dimensiunea, iar in urma pierderii efectului de booster, acesta si-a micsorat dimensiunea, insa in nici un caz buretele nu poate fi mai mare/mai mic decat topshetul...
    Pune niste fotografi cu fata, iar daca nu sta lipita, dezlipeste si pune cu ea dezlipita, sa ne minunam si noi (sa putem intelege despre ce este vorba).

Comentariu

Fata nu este mai mica . Eu nu am incercat sa o lipesc ,eu am primit-o deja facuta bineinteles fata neagra era dezlipita ,o sa fac poze sa vezi ca buretele e mai mare decat cauciucul si se ridica mereu de la margine

- - - Actualizat - - -

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11930643_961386517255780_1105115254_n.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	40,6 KB 
ID:	773796Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11931626_961386543922444_2087138855_n.jpg 
Mărime:	68,2 KB 
ID:	773797Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11938144_961386563922442_656120168_n.jpg 
Mărime:	47,0 KB 
ID:	773798Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11949720_961386553922443_1855312063_n.jpg 
Mărime:	48,1 KB 
ID:	773799

Explica-mi si mie de ce se face asa? Oricum nu stiu ce lipici a folosit ca se aude ca si cum spargi ceva cand lipesti fata unde e dezilipta ..pocneste ceva de genu..
      TBS /T05/T05 !

Comentariu

Daca se ridica in sus de la margini, inseamna ca fata a suferit "tratamente" cu substante cu rol de booster... lipeste-o cu un adeziv bun si acolo va ramane, indiferent de cat de boostata este

Comentariu

Deci acolo nu este dezilipita de mine ,asa se face la fiecare ora singura ...

- - - Actualizat - - -

Nu stiu ce adeziv a folosit Dansul. E normal ca o fata de paleta sa se faca asa cand o dau jos ? Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11922967_961389390588826_2052747321_n.jpg 
Mărime:	53,4 KB 
ID:	773800Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11949581_961389553922143_1574299490_n.jpg 
Mărime:	52,0 KB 
ID:	773801Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11949704_961389377255494_240510686_n.jpg 
Mărime:	71,1 KB 
ID:	773802
          TBS /T05/T05 !

Comentariu

Dezlipeste si pune fotografii cu ea. De asemnea, pune si rigla/ruleta pe ea. Domnul Bebi a mentionat in anunt ca fata avea 147/151. Lemnul ce dimensiuni are? Fata acopera tot lemnul? pana nu ne dai detalii... nu putem sa te ajutam (cu o parere).

Comentariu

Fata este cat lemnul ,pentru ca lemnul este polizat dupa marimea fetei. Am pus poze cu ea

- - - Actualizat - - -

Nume:	11944939_961390550588710_1630480077_n.jpg 
Mărime:	43,8 KB 
ID:	773803

- - - Actualizat - - -

Nume:	11903497_961390543922044_1549872615_n.jpg 
Mărime:	38,6 KB 
ID:	773804Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11912899_961390560588709_293331981_n.jpg 
Mărime:	42,7 KB 
ID:	773805

- - - Actualizat - - -

Poftim Domnul Claudiu ,poze cu fata dezlipita

- - - Actualizat - - -

Nume:	11935573_961390540588711_91775356_n.jpg 
Mărime:	66,1 KB 
ID:	773806
              TBS /T05/T05 !

Comentariu

Concluzia nr. 1. Fata a fost boostata cu speed glue sau booster. Din aceasta cauza ea este tensionata. Ca sa o poti lipi, iti trebuie lipici pe baza de apa, cu putere ridicata de aderenta, si o presa sau 5-6 carti zdravene!

Nu cred ca lemnul a fost polizat dupa fata, ci fata a fost taiata dupa lemn. Ca sa lamurim aceasta problema, masoara dimensiunile lemnului (lama, fara maner, de la prasea pana in varf si pe lateral. Ar trebui sa aiba aprox 157/150 +/- 1mm.

De asemenea, vezi daca lemnul a fost lacuit. In lumina naturala ar trebui sa aiba luciu. Daca nu a fost lacuit, el trebuie sa fie mat. Nah, iti poti da seama cum arata un lemn lacuit sau nu.

Comentariu

După poze fața pare boostată.Trebuie lăsată să se domolească adică să se întindă bine pe toată suprafața lemnului după care o lipiți.Scuze de intervenție dar din ce văd în poze așa pare , fața este boostată.Stimă.

Comentariu

Am masurat lemnul are 147/153 . Lemnul stiam ca la polizat si am fost de accord nu asta este problema . Dar daca fata neagra a fost lipita cu speed glue sau bost la fata rosie de ce nu sa intamplat nimic ?
                    TBS /T05/T05 !

Comentariu

Daca o lasa sa se aplatizeze isi va micsora dimensiunile. Mai bine o lipeste si o tine la presa/carti.

- - - Actualizat - - -

Fata rosie nu a fost boostata

Lemnul e lacuit?

Comentariu

Nu o mai lipesc pe paleta ? O las poate isi revine si o lipesc dupa?

- - - Actualizat - - -

Lemnul nu pare lacuit ,este dat doar un glue/adeziv pe el
                        TBS /T05/T05 !

Comentariu

Sau mai bine un retur la fata si banii înapoi !!! Daca nu ți-a menționat ca fata e boostata!!!
                          Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Claudiu mi-a mai spus cineva sa o tin la presa/carti ,am tinut-o si tot degeaba se lipeste sta 2-3 ore si se ridica din nou dupa..Cat spune-ti sa o las ? Poate nu am lasat-o cat trebuie..

- - - Actualizat - - -

Nu mi-a spus ca fata este boostata ,l-am sunat eu cand a venit paleta si l-am intrebat de ce se dezlipeste neagra si Dansul mi-a spus sa o dau jos sa o mai las putin sa o pun din nou dupa...
                            TBS /T05/T05 !

Comentariu

Curata adezivul de pe lemn, lipeste cu altul, dai un strat pe fata, unu pe lemn, lasi bine sa se usuce, si s-a rezolvat problema.

Comentariu

Părerea mea este sa o trimiți înapoi sau sa ?ți dea una care nu e tratată in schimb !!! Daca o lași se va micșorara si va fi mult mai mică decât lemnul !!! Acuma tu faci cum dorești !!!!

Comentariu

Sau asa...

Comentariu

Incerc sa o lipesc din nou cu alt adeziv ,am curatat adezivul de pe lemn (in caz ca nu merge nici cu alt adeziv o sa-l sun sa fac retur ). Problema este ca acum nu am adeziv ,o mai las la presat dupa? Astept pana se usuca bine dupa lipesc fata?
                                    TBS /T05/T05 !

Comentariu

Eu niciodată nu am presat fetele la lipire ,dau 1 strat de lipici pe lemn si 2 straturi de lipici pe fata ,las 3/4h si după pot juca cu ea !!!

Comentariu

problema e ca nu am lipici acum ,si nici nu cred ca am unde sa gasesc in Curtea de Argeș/ Pitești
                                        TBS /T05/T05 !

Comentariu

In pitesti gasesti peste tot... De asemenea gasesti si la Câmpulung, daca iti este mai aproape.

Comentariu

peste tot cum ar fi ? Da-mi exemple ca o sa ma duc astazi ...am drum la Pitești
                                            TBS /T05/T05 !

Comentariu

daca vrei vrea candva pereche uita-te in anuntul meu
                                              Blade: VECHITURA CU 70 LEI
                                              FH: FATA DE ROATA DE MASINA
                                              BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Oameni buni, din Pitești, faceți un pustiu de bine și ajutați acest "novice", lipindu-i fetele, sau vânz?ndu-i niște lipici!
                                                Ultima editare de Claudiu84; 28.aug.2015, 12:17.

Comentariu

Ditamai telenovela... ))

Comentariu

Procesare...
                                                  X