Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar fata neagra Butterfly tenergy 05 sau alteceva de la Butterfly

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Dacă cureti lipiciul bine de pe fete si lemn si dai cu unul pe baza de apa cum ți-au mai spus pe forum si lași la presat ceva ore nu are cum sa se mai dezlipească.Lipici bun gasesti pe forum cu grămada. Cu stima!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Tenergy 05 155/150 second hand neagra, agata bine 60 lei!

Comentariu

Salut, poate găsești ceva ce ?ți place la mine în post (numai gama butterfly)...Stima!

Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk

Comentariu

Mai Prietene tiam explicat destul de clar ca lemnul este in cotele normale si fetele sant mai mici, miai spus sati polizez lemnul sati fac dupa cotele pe care le are fetele mentionate pe anunt.
          Nu mam indurat sa stric prea mult din lemn si am dato cu o solutie de intindere,explica la colegii de pe forum ca mai fortat ca vrei foarte urgent.
          Solutia are termen de uscare de 24 ore.
          dezlipeste fata curato apoi lasa o zi la uscat.
          Am vandut zeci de fete si pina la un incepator ca tine nu mia reprosat nimeni.Vrei fata aprope noua cote normale tenergi 05 150 lei neagra de 2,1.

Comentariu

Postat în original de Bebi Vezi post
            Mai Prietene tiam explicat destul de clar ca lemnul este in cotele normale si fetele sant mai mici, miai spus sati polizez lemnul sati fac dupa cotele pe care le are fetele mentionate pe anunt.
            Nu mam indurat sa stric prea mult din lemn si am dato cu o solutie de intindere,explica la colegii de pe forum ca mai fortat ca vrei foarte urgent.
            Solutia are termen de uscare de 24 ore.
            dezlipeste fata curato apoi lasa o zi la uscat.
            Am vandut zeci de fete si pina la un incepator ca tine nu mia reprosat nimeni.Vrei fata aprope noua cote normale tenergi 05 150 lei neagra de 2,1.
            asa trebuia sa zica de la inceput !!!
            Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Str?nge buzunaru si ia-ti pătrate, si ai terminat b?lciul
              Blade: VECHITURA CU 70 LEI
              FH: FATA DE ROATA DE MASINA
              BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Mai prietene . Nu neg ,am fost de accord sa polizezi lemnul . Dar mi-ai spus tu mie la telefon inaite sa ridic coletul ca ai dat cu vre-o solutie pe fata? Iti spun eu ,nu mi-ai zis absolut nimic . Mi-ai zis dupa ce am ridicat si am vazut ca fata nu sta lipita ca ai dat cu ulei de parafina sau ceva de genul . E corect? De ce nu mi-ai spus inaite s-o ridic? Vreau sa-ti trimit fata inapoi pentru ca asa mi se pare normal sa-mi dai bani pe ea o sa caut alta .
                TBS /T05/T05 !

Comentariu

Am o fata tenergy 05fx neagra, max, noua, patrata, daca te intereseaza, 230 lei transport inclus cu posta romana, daca se pun banii in cont.

Comentariu

Bebi ,astept sa raspunzi . Vreau sa-ti returnez fata neagra : Butterfly tenergy 05,motivul il sti : Ai folosit ulei de parafina ,fata nu sta lipita ,nu mi-ai spus absolut nimic de boost-ul pe care lai facut ,dupa ce am ridicat coletul mi-ai spus ca ai folosit ulei de parafina ,multa bafta !
                    TBS /T05/T05 !

Comentariu

Cel mai Bn il suni si rezolvi situația sau trimiți mp
                      Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Topicul s-a îndepărtat de scopul inițial și de secțiunea din care face parte, concentrându-se pe detaliile subtile ale unei tranzacții eșuate parțial. Ar trebui să facem o secțiune cu aspecte morale ale tranzacțiilor și un ghid de comunicare între începători și avansați, gen ce să întreb când cumpăr un bun sh și ce sa ?i explic cumpărătorului când ?i vând un obiect. P?nă și postarea mea este offtopic !
                        Xiom Allround S
                        Xiom Vega Europe
                        Xiom Vega Europe

Comentariu

Exista topic dedicat, sticky, se numeste "LISTA NEAGRA cu utilizitori neseriosi".

- - - Actualizat - - -

Aici:

http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...tori-neseriosi

Comentariu

Procesare...
                          X