Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta mea noua

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Paleta mea noua

Salut la toata lumea,
    ca un nou membru al acestui forum:
    Sunt incepator in a folosi palete de competitie, joc de ceva timp, si m-am decis sa imi achizitionez si eu o paleta in adevaratul sens al cuvintului nu "paleta din Metro".
    M-am gindit la Butterfly lemn Korbel Magic-Hand , cu fete Bryce speedFX.
    Stilul meu de joc este ofensiv aproape de masa, de aceea am si optat pentru o paleta cu fete rapide.
    Pentru ca nu am mai jucat pana acum cu o paleta profi, mi s-a recomandat sa incep cu Timoboll, sau Kreanga, sau Korbel magic hand. Am ales cele de mai sus.
    Rog sa imi spuneti parerea voastra. Sunt deschis la sugestii.
    Multumesc.
    GATO
    Blade: XIOM SOLO
    FH : XIOM VEGA EUROPE
    BH : XIOM VEGA EUROPE

Re: Paleta mea noua

Pentru inceput s-ar putea ca fetele sa fie cam rapide si sa iti creeza probleme. Multi am inceput cu combinatii rapide, iar dupa ce ne-am dat seama cum sta treaba, am coborat "nivelul". Poate m-ai indicate ar fi niste sriver fx sau altceva soft. Nu te grabi, m-ai asteapta si alte pareri.
    XIOM Ofensive S Off / ST
    BH - Victas Limber V1
    FH - Xiom Omega 4 Pro

Comentariu

Vand eu niste Butterfly Flextra, e thread deschis, rasfoieste si tu forumul un pic si o sa gasesti o gramada de oferte si indicatii.
      BalsaCarbo X5
      Tenergy 80 2.1
      Challenger Attack 2.1

Comentariu

off topic
        Postat în original de lucian dumi
        Pentru inceput s-ar putea ca fetele sa fie cam rapide si sa iti creeza probleme. Multi am inceput cu combinatii rapide, iar dupa ce ne-am dat seama cum sta treaba, am coborat "nivelul". Poate m-ai indicate ar fi niste sriver fx sau altceva soft. Nu te grabi, m-ai asteapta si alte pareri.
        mai se scrie legat ca nu e pronume

Comentariu

na-m s-a intelec nicio-data de ce se streseasa lumea cu corectitudinea pe suporturi electronice gen forumur-i, mess, etcetera!
          Blade-Darker speed 90
          Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
          Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de Dado.daniel
            na-m s-a intelec nicio-data de ce se streseasa lumea cu corectitudinea pe suporturi electronice gen forumur-i, mess, etcetera!
            Pai se streseaza pentru ca e stresant sa stii sa scrii corect si sa vezi ca altul scrie aiurea. Daca il corectezi, il ajuti, nu cred ca trebuie sa o ia ca pe un atac la persoana.
            Parerea mea...
            Blog de tenis de masă

Comentariu

Postat în original de grasomega
              Postat în original de Dado.daniel
              Pai se streseaza pentru ca e stresant sa stii sa scrii corect si sa vezi ca altul scrie aiurea. Daca il corectezi, il ajuti, nu cred ca trebuie sa o ia ca pe un atac la persoana.
              Parerea mea...
              exact

Comentariu

off topic, sigur sa scrii corect romaneste este important, insa este off topic!
                va rog sa va concentrati, la taste sa va uitati, atunci cind le apasati, erori sa nu generati, sugestii sa mai imi dati!!!!
                ce naiba, romanul s-a nascut poet! e si ziua lui Eminescu azi! La multi ani! tot off topic, dar nu am inceput eu
                Blade: XIOM SOLO
                FH : XIOM VEGA EUROPE
                BH : XIOM VEGA EUROPE

Comentariu

Scuze de off topic.
                  On topic:
                  Cred ca, daca nu ai mai avut/jucat cu o paleta profi, sfatul meu este sa cauti un lemn cu control mare si niste fete de asemenea de control - probabil ca ti se va parea foarte rapida chiar si asa si vei da o multime de mingi afara.
                  Pe masura ce te vei obisnui, vei cauta sa iei ceva mai rapid, daca simti ca nu ai suficienta forta in lovitura. Eu zic ca Bryce e mult peste ceea ce ar trebui sa ai tu pe prima paleta.
                  Nu prea stiu despre Butterfly, poate te ajuta vreun forumist mai experimentat cu ele. De la Stiga, ti-as recomanda lemnul Allround Classic si fete Carbo MC pentru inceput sau Innova Ultra Light Synergy Tech daca joci cu contre mai degraba decat cu spin, desi cea din urma cred ca e cam rapida pentru prima paleta.
                  Succes!
                  EDIT: A si inca ceva: nu lua fete cu burete mai gros de 2.0 pentru inceput. Sunt mai greu de stapanit si vei juca prost, incercand sa compensezi paleta. Evident, totul depinde de mana ta, de conditia fizica, incheietura, experienta si usurinta cu care inveti si te adaptezi la echipament.
                  Blog de tenis de masă

Comentariu

Si in nici un caz sa cumperi fete "MAX"

Comentariu

Un lemn care e destul de versatil si, zic eu, destul de bun pentru un debutant cu palete profi, e korbel clasic din gama bty ... deh pe asta am testat-o mai mult . Cat despre fețe nu ti-as recomanda in nici un caz bryce fx. Incearca pentru el fete medium, medium-soft insa shi cu ceva control. Ca dimensiune cred ca 2.1 e arhisuficient pentru inceput. Succes !
                      Blade: Viscaria, FL
                      fh: T05, 2,1 mm, black
                      bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Scuze patryck pentru "m-ai", evident ca in acea fraza se scrie legat, dar cred ca atunci ma gandeam la cai verzi pe pereti. Am vazut abia dupa aceea, insa nu mai aveam ce face.
                        XIOM Ofensive S Off / ST
                        BH - Victas Limber V1
                        FH - Xiom Omega 4 Pro

Comentariu

pai... nu sunt intocmai de acord cu ce spun aceia "este prea rapida combinatia"
                          daca tu crezi ca poti juca cu aceasta combinatie atunci fao...
                          eu am fost in aceeasi situatie...toti imi spuneau ca este prea mare saltul pe care lam facut...dupa vreo 5 antrenamente am inceput sa joc bine ... chiar mia crescut jocul
                          IN FINE...DACA CAM INTRO LUNA NU TE POTI OBISNUII SI NU AI CONTROL ATUNCI IATI CEVA MAI SLAB:sriver fx...tachifire..etc..

Comentariu

Blade-Darker speed 90
                            Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                            Bh- Testing

Comentariu

Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Cel mai bine e sa te vada cineva cum joci si atunci sa te sfatuiasca ce sa iti iei . Controlul este ceva relativ , s-ar putea kiar ca un setup ALL sa iti ofere mai putin control pentru stilul tau de joc.
                                Blade DHS PG 2
                                FH: DHS Hurricane 3
                                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Procesare...
                                X