Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Levi OFF cu fete Yasaka Rakza 7 soft. Preț: 250 lei

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand Levi OFF cu fete Yasaka Rakza 7 soft. Preț: 250 lei

Paleta: Lemn Levi Home Made OFF (stare perfectă) cu fețe Yasaka Rakza 7 SOFT MAXX (fața roșie este ciupită și reparată în partea de jos stânga, în afara ariei de lovire a mingii - a fost lovită în colțul mesei).
    Preț: 250lei.
    Lemnul nu este lovit. Fețele nu le vând separat.

Actualizare:
    Subiectul nu mai este valabil!
    Ultima editare de peg307; 02.sep.2015, 23:08. Motiv: corecție

Cateva poze care fac cat o mie de cuvinte. Evident cu fetele dezlipite. La lovitura de coltul mesei e foarte posibil ca si lemnul sa fi fost afectat
    Yasaka Rakza 7 Soft‎ /HM Levi /Butterfly Tenergy 05

Comentariu

Lemnul nu a fost deteriorat la acea lovitură, în urma căreia a fost ciupită fața, din simplul motiv că fețele le-am avut pe un alt lemn.
      Nu dezlipesc fețele, pentru poze, deoarece paleta o folosesc. Nu de alta dar abia le-am relipit și păcat de lipici!

Comentariu

pune poze cu paleta intreaga sa vedem ce vinzi !!! cuvintele sunt de prisos !!!
        Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

NU reușesc să postez fotografiile! Cine este interesat să-mi trimită PM cu adresa de email.

Comentariu

Pai simplu le faci Upload pe image Uploud scrii pe google si copii linku-rile si lei pui in anunț !!!

- - - Actualizat - - -

poze cu paleta de la Dl Peg as fi interesat de fata neagra dimensiune si pret daca vinzi pe bucati

Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

Se vand si fetele separat ?

Comentariu

Procesare...
              X