Bravo vad ca se vrea a se organiza chiar un turneu puternic . E cea mai tare mobilizare de forte , de sponsori si logistica . Bravo amatur . Mai am o intrebare firmele de materiale sportive cum sunt repartizate ...l
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
maestru
- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
din Straja, Ursulean Vasile-openBlade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Vă reamintim că azi 01.10.2015 la ora 20.00 expiră termenul anunțat pentru înscrieri. După ora 20.00, există un interval de 22 de ore în care se mai pot face ultimele retrageri.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Postat în original de Corcoz Costin Vezi postINSCRIEREA PARTICIPANȚILOR:
- pe forum sau telefonic;
- ultima înscriere Joi 1 Octombrie 2015, ora 20,00;
- ultima retragere Vineri 2 Octombrie 2015, ora 18,00;
- orice înscriere/retragere ulterioară nu va fi luată în considerare;
- absenții vor fi trecuți în clasament cu N - nemotivat;Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Suplimentare premii Turneu Final
Pentru că sponsorii sunt generoși la acest sf?rșit timpuriu de an competițional anunțăm o suplimentare a premiilor pentru cei 24 de câștigători ai celor 3 secțiuni.
Domnul Gelu Popescu - SC Andro Gir SRL: unic importator premiază câștigătorii Turneului Final, astfel:
Locul I - O pereche de fețe Xiom;
Locul II - O husă de paletă Xiom;
Locurile III - Câte un set de 6 mingi Xiom *** - plastic;
Locurile V - VIII - Câte un set de 3 mingi Xiom *** - plastic.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8122
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3032
Postat în original de marcelgiosan Vezi postPentru că sponsorii sunt generoși la acest sf?rșit timpuriu de an competițional anunțăm o suplimentare a premiilor pentru cei 24 de câștigători ai celor 3 secțiuni.
Domnul Gelu Popescu - SC Andro Gir SRL: unic importator premiază câștigătorii Turneului Final, astfel:
Locul I - O pereche de fețe Xiom;
Locul II - O husă de paletă Xiom;
Locurile III - Câte un set de 6 mingi Xiom *** - plastic;
Locurile V - VIII - Câte un set de 3 mingi Xiom *** - plastic.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Anunț sentimental!
Dacă tot suntem azi la momentul anunțurilor (premii, stop înscrieri, tombole, etc.) profit de ocazie pentru a vă adresa o rugăminte din partea organizatorilor.
Și pentru asta trebuie să apelez la ... sentiment.
Sâmbătă vom fi prezenți cu toții la Turneul Final denumit "Turneul Campionilor", unde, printre altele, se vor decerna premiile pentru campionii județeni, premii îndelung "mediatizate" în topicul "T.F. tricouri, miștouri, etc."
Pentru a omagia reprezentanții firmelor de echipament sportiv care de câțiva ani încoace "sponsorizează" cu tricouri acest demers, rugăm toți Campionii AmaTur din anii trecuți și din acest an să se prezinte la masa de joc cu tricoul Campion AmaTur 2015, 2014, 2013, etc. astfel încât prin acest gest minim de publicitate a mărcilor celebre cu care ne âmbrăcăm să ?ntoarcem către sponsori mulțumirile noastre sincere.
Eu o să fiu primul care va purta un tricou Campion AmaTur - titlu obținut la masa de beton din fața blocului (), dar fapt neimportant pentru valoarea intrinsecă a mesajului: Mulțumim Rasvan, Emi, Irina, Gelu, Vali, Viva!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4294
- botosani
- 55
Likes given: 3609Likes received: 1694
Postat în original de marcelgiosan Vezi postDacă tot suntem azi la momentul anunțurilor (premii, stop înscrieri, tombole, etc.) profit de ocazie pentru a vă adresa o rugăminte din partea organizatorilor.
Sâmbătă vom fi prezenți cu toții la Turneul Final denumit "Turneul Campionilor", unde, printre altele, se vor decerna premiile pentru campionii județeni, premii îndelung "mediatizate" în topicul "T.F. tricouri, miștouri, etc."
Pentru a omagia reprezentanții firmelor de echipament sportiv care de câțiva ani încoace "sponsorizează" cu tricouri acest demers, rugăm toți Campionii AmaTur din anii trecuți și din acest an să se prezinte la masa de joc cu tricoul Campion AmaTur 2015, 2014, 2013, etc. astfel încât prin acest gest minim de publicitate a mărcilor celebre cu care ne âmbrăcăm să ?ntoarcem către sponsori mulțumirile noastre sincere.
Eu o să fiu primul care va purta un tricou Campion AmaTur - titlu obținut la masa de beton din fața blocului (), dar fapt neimportant pentru valoarea intrinsecă a mesajului: Mulțumim Rasvan, Emi, Irina, Gelu, Vali, Viva!Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 27.mar.2010
- 339
- Galați, Romania
- 48
Likes given: 24Likes received: 6
Postat în original de marcelgiosan Vezi postDacă tot suntem azi la momentul anunțurilor (premii, stop înscrieri, tombole, etc.) profit de ocazie pentru a vă adresa o rugăminte din partea organizatorilor.
Eu o să fiu primul care va purta un tricou Campion AmaTur - titlu obținut la masa de beton din fața blocului (), dar fapt neimportant pentru valoarea intrinsecă a mesajului: Mulțumim Rasvan, Emi, Irina, Gelu, Vali, Viva!Bl: Primorac off+
fh: Tibhar evolution MX-P
bh: Tibhar evolution MX-P
Comentariu
Postat în original de traffiker Vezi postFoarte buna imitiativa dumneavostra , eu am sa port tricoul pe langa mine , pentru ca e cam mic ...Ultima editare de Dan_s; 01.oct.2015, 12:02.Pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic.
Comentariu
Respectele mele si toata consideratia eu cu acesta de acum am 3 tricouri m au intrebat multi in oras de unde am tricoul de anul trecut.multumim pentru generozitate si respect.
Comentariu
E posibil ca acesta sa fie ultimul tricou se interzic fetele cu iarba ne interzic si pe noi raman amintirile frumoase multa bafta tuturor
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2410
- Reghin
- 58
Likes given: 236Likes received: 422
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag. Probleme personale. Materialul de premiere il va ridica Victor Zidar. Multumesc mult si va doresc un turneu reusit.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Se retrage Uzuneanu Costică, Galați - Avansați.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3890
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Bine si frumos gindit
Acesta se voia a fi un răspuns la postul lui Marcelgiosan, dar nu mi-a ieșit de pe telefon.
Ma scuzați dacă nu s-a înțeles.Ultima editare de mateidumitru; 01.oct.2015, 13:21.
Comentariu
Barbu Vasile din Brașov - AvansatiBlade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:03.Procesare...X
Comentariu