iordachi adrian, adjud - amatori - avansati
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 31 (0 members and 31 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8124
- Brașov
Likes given: 1600Likes received: 3034
Actualizat inscrieri "Open",...in ambele variante
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...Octombrie-2015
90 !
Comentariu
Din Slobozia Vestineanu Ionut - avansatiLemn Darker Speed 90
Fh tenergy 05 FX 2.1
Bh Razka 7 max
Comentariu
Pintilie Nela _ Galați _ OpenBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
Va rog să-mi modificati numele la grupa de incepatori pozitia 35; Carata Catalin (nu Calin). Si la Mangalia aceeasi gresela care vad ca se repetă.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de catalincrt Vezi postVa rog să-mi modificati numele la grupa de incepatori pozitia 35; Carata Catalin (nu Calin). Si la Mangalia aceeasi gresela care vad ca se repetă.
O rugaminte in acest sens catre FlorinBN a fost facuta de Manea Mihaita.
Postat în original de manea mihaita Vezi postVa rugam sa modificati: CARATA CATALIN si CARATA CALIN este una si aceeiasi persoana.
Numele corect este Carata Catalin. Va multumim.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Pe prima pagină, astăzi s-au modificat regulile jocului.......
O să mă refer strict la avansați .... .unde sunt 80 de participanți, grupe de 6-7, și merg mai departe (superioare) - 4 participanți ........
După un calcul simplu , vor fi 11 grupe de 6 și 2 de 7, deci 13 grupe.
întrebarea mea este : cum ajungem la cei 64 calificați în superioare ? (13 x 4 = 52).
- - - Actualizat - - -
[QUOTE=Marian Florea;270054]?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Pe prima pagină, astăzi s
De fapt, trezindu-mă definitiv, constat că este vorba despre eliminatorii, nu despre superioare ......
Rugămintea este de a modifica , dacă este greșit (știti bine câți cărcotași stau cu ochii .....) .....dacă nu am înțeles eu ..... vă rog să mă luminați.
Mulțumesc anticipat !
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4297
- botosani
- 55
Likes given: 3619Likes received: 1694
[QUOTE=Marian Florea;270054]?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Pe prima pagină, astăzi s-au modificat regulile jocului.......
O să mă refer strict la avansați .... .unde sunt 80 de participanți, grupe de 6-7, și merg mai departe (superioare) - 4 participanți ........
După un calcul simplu , vor fi 11 grupe de 6 și 2 de 7, deci 13 grupe.
întrebarea mea este : cum ajungem la cei 64 calificați în superioare ? (13 x 4 = 52).
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Marian Florea Vezi post?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
De fapt, trezindu-mă definitiv, constat că este vorba despre eliminatorii, nu despre superioare ......
Rugămintea este de a modifica , dacă este greșit (știti bine câți cărcotași stau cu ochii .....) .....dacă nu am înțeles eu ..... vă rog să mă luminați.
Mulțumesc anticipat !
Sent from my iPhone using TapatalkBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Pentru că 60 de locuri (10 mese x 6 jucători) ar fi fost totuși prea puține pentru Avansați s-a mers pe sistemul 2 grupe de 4 jucători la o masă, astfel că se califică toți 4 în superioare, de unde merg mai departe 2 jucători în eliminatorii și rezultă 2 x 20 = 40 calificați pe un tablou eliminatoriu de 64 și implicit 24 bye-uri.
A omis Costi să modifice în postul nr. 1.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
[QUOTE=sorin_client;270057][QUOTE=Marian Florea;270054]?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Mulțumesc ...... dar eu cred mai repede că a fost o scăpare a lui Costin, care din cauza nr. mare de jucători care au trecut la open, nu a modificat și nr. jucătorilor pentru tabloul de eliminatorii ...... deja calificații în superioare ( 52 ), ar fi mai puțini decât cei care se vor califica (26), deci 38 de bye-uri ?
Scuză-mă Costin, dar verifică .... dacă greșesc MEA CULPA
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:32.Procesare...X
Comentariu