Se retrage Ivanov Sorin
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa TT Bacău" - Bacău, 26.09.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
se retrage Duceac Catalin,Zamfirache Ioan,Portariuc Gheorghe si Stanculescu Marius
Ne cerem scuze ca nu putem ajunge!
Comentariu
organizator local- 17.dec.2011
- 1322
- suceava
Likes given: 1261Likes received: 502
Dupa cum am vazut in aceasta dimineata, v-a fi un turneu tare. Asa ca dati- batai la antrenamente .....
Comentariu
Se retrage Saragea Dragos si Belea Laurentiu MultumimLemn Joola Power Allround
FH-Joola rhyzm
BH-Yasaka pryde 30
Comentariu
Din Bacău, se inscrie : Tiganesteanu Adrian - OPEN si din București la amatori Ciocoiu Edward (nou)bty joo sae hyuk / bty defense 2
victas v20 xiom omega 5 tour
tsp curl p1r feint long 2
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Ion Marius, Brăila - Open.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
maestru- 05.oct.2007
- 1980
- Comănești
- 48
Likes given: 90Likes received: 358
De la Comănești:
Anastasiu Constantin
Trimis de pe al meu HTC One M9 folosind TapatalkBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
Ar fi bine daca d-l Apian ar reusi sa actualizeze informatiile despre cei 2, Stoean Mircea si Dimitriu Vasile, privind erorile din clasament, despre care am scris la sectiunea " informatii jucatori". Daca nu, nu-i o problema mare, o sa mearga ca si pana in prezent. Ma rog, pana la urma e o chestiune ce tine de administratori si moderatori forum.Ultima editare de marian oancea; 24.sep.2015, 17:20.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de marian oancea Vezi postAr fi bine daca d-l Apian ar reusi sa actualizeze informatiile despre cei 2, Stoean Mircea si Dimitriu Vasile, privind erorile din clasament, despre care am scris la sectiunea " informatii jucatori". Daca nu, nu-i o problema mare, o sa mearga ca si pana in prezent. Ma rog, pana la urma e o chestiune ce tine de adminisatratori si moderatori forum.
Se operează cu bază foarte mare de date (4622 jucători, cu zeci de turnee fiecare) și Florin nu poate face modificări la Clasament în fiecare zi - pentru că după cum vezi aproape zilnic i se solicită o schimbare de nume, o schimbare de fotografie, etc.
?n plus, chiar dacă ar avea timpul să modifice zilnic clasamentul, eu - ca organizator - lucrez momentan cu clasamentul publicat pe data de 21.09.2015.
Cele 2 situații se vor regla pe data de 6 Octombrie.
P.S.
Eu, pentru sâmbătă, pot să-l scot din listă pe Dimitriu Vasile loc 2325, MP=0 și să-l bag pe Dumitriu Vasile loc 1616, MP=8,5 și atunci va fi repartizat în inferioare conform mediei corecte. OK?Ultima editare de marcelgiosan; 24.sep.2015, 17:40.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
E perfect asa. ma gandeam eu ca e foarte mult de lucru la nivelul celor care administreaza si actualizeaza asemenea baze de date. Multumesc pentru raspuns!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
Scuze , nu mai pot ajunge la turneuBLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
De ce nu iti iei un Dr. Neubauer Superblock nou de pe site-ul Dr. Neubauer ? Nu costa asa mult. Daca tin eu minte bine 20 e + 3 e transport.
https://www.drneubauer.com/shop.php?...ang=us&prod=72
- - - Actualizat - - -
Postat în original de mihaymarola Vezi postcine are de vanzare un superblock rosu ox si vine la acest turneu rog sa-mi trimita mp
https://www.drneubauer.com/shop.php?...ang=us&prod=72Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Anunț important!
După o consultare cu majoritatea participanților la Open s-a hotărât modificarea orei de începere a acestei categorii pentru 9,30 - odată cu Amatorii.
Vă mulțumim pentru înțelegere!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:20.Procesare...X
Comentariu