Buna dimineata,ieri ma jucam cu un prieten si paleta murdarinduse de la praf am vrut sa o sterg,am sters-o am suflat pe fața si am sters de tricou,acum degetul imi aluneca efectiv pe acea fața ,care sa fie problema am sters-o si cu spirt si tot degeaba.Trebuie sa o schimb?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta mea
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ce fete ai? ce vechime au? care este starea lor?
Nu o mai sterge cu spirt, alcoolul imbatraneste cauciucul. Ia putin ulei (parafina, Baby Oil, etc), pune 2-3 picaturi in palma si intinde uniform pe cauciuc, lasa sa se usuce, si fata va deveni din nou aderenta.
Fete am una Joola Rhyzm si una yasaka pryde 30,eu le am de aproximativ 2 luni sunt sh,stare lor e buna.Ulei de bucatarie e bun?Lemn Joola Power Allround
FH-Joola rhyzm
BH-Yasaka pryde 30
Comentariu
E bun si uleiul se bucatarie dar sa ai grija mare cu ce cantitate aplici. Cum spunea claudiu 2-3 picaturi este ok, daca aplici mai mult ulei s-ar putea sa ai surprize neplacute, cauciucul fetelor se va dezlipi de burete.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro