Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tenergy 05 vs M2,M3

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tenergy 05 vs M2,M3

Imi poate spune si mie cineva care a jucat cu ambele fețe ce diferența este între ele? Țin sa mentionez ca joc se circa 3 luni cu lemn Viscaria la bh 05 si la FH 80 cu care ma ?mpac fff bine, dar as vrea sa încerc si M3,M2. Cu stima!!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Mult mai simplu este sa-ti spun asemanarile: niciuna ☺
    T05-ALC-T05
    Adrian Gorum

Comentariu

Asta e clar ca nu au aceleași performante sau asemănări ca si urmele papilare( amprentele) dar + si - între ele, comparatii, la asta ma refeream. Oricum ms pentru răspuns!!!
      FH Tenergy 80
      BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Incerc eu pe scurt: M2 are un simt asemanator cu T05, dar are 1-2 trepte de viteza lipsa la varf, chiar si cu booster. Buretele M2 are 42,5 grade, echivalent cu cel al lui T05FX (aproximativ), dar topsheetul este mai tare, simtul total fiind apropiat. M3 este si mai moale, fiind apropiata de T05FX, insa simtul este diferit.
        Cu o miscare corecta poti obtine foarte mult spin de la M2 si M3, insa nu la aceeasi viteza cu Tenergy.
        T80 este mai rapida ca T05 la loviturile usoare, ceea ce o face implicit mai rapida decat M2 si M3.
        Probabil ca M2 si M3 vor merge bine pe Viscaria, dar viteza va fi mai mica, cu un control mai mare.

Sent from my iPad using Tapatalk
        Blog de tenis de masă

Comentariu

parearea mea, de rege al tenergy-urilor m2 si m3 sunt fete mai dure decat tenergy, desi buretele este asemanator, pe un lemn viscaria, cu gama M controlul este redus, in schimb cu tenergy, se simte o vibratie in manerul paletei, deci are control mai bun. daca gresesc imi cer scuze
          Blade: VECHITURA CU 70 LEI
          FH: FATA DE ROATA DE MASINA
          BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Multumesc D-nul Cristi si Bogdan, o sa ram?n la Tenergy ca ma ?mpac cu ele. Cu stima!!!
            FH Tenergy 80
            BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Procesare...
            X