Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand / schimb Fata noua doar probata. 120 ron

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand / schimb Fata noua doar probata. 120 ron

Vand / schimb fata:Victas 402 double extra rosie 2.0mm Schimb cu fete: rakza 7 doar soft , xiom vega europe, stiga boost tc,nitakku hammond pro beta, in stare buna sau noi. Doar București !
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	WP_004751.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	105,8 KB 
ID:	779648

Fata neagra vanduta,a mai ramas doar fata rosie.
    Fișiere atașate
    Ultima editare de Reyko; 20.oct.2015, 23:05. Motiv: Schimbare anunt

Amandoua la 140 de lei?
    si vis pacem para bellum!

Comentariu

Doar una ,sunt noi

Comentariu

In afara de cele noi, cele probate cat costa? ☺
        T05-ALC-T05
        Adrian Gorum

Comentariu

Deci fetele au fost doar probate pe un TBS, astea sunt fetele ,sunt noi doar probate 2 ore de joc , 280 perechea, sau le vand si separat .

Comentariu

Domnule(dna) Reyko, nu exista decat o posibilitate ca fetele sa mai fie noi dupa doua ore de joc si anume jocul respectiv sa fie hora mare ,sarba etc. Daca le-ai taiat ,lipit pe lemn, jucat tenis, deja nu mai sunt noi 😊
            Deci
            T05-ALC-T05
            Adrian Gorum

Comentariu

Sunt doar probate dar am specificat ca sunt noi ca abia le-am cumparat eu personal de pe tt sport si le-am probat,exista posibilitatea sa le iau de la cineva si doar sa le probez ele fiind folosite. M-ati intrebat cele probate cat costa,aici a-ti facut o confuzie , domnule kdt123

Comentariu

Reyko, daca fetele sunt probate, jucate 2-3 ore clar ca numai sunt noi.puteai sa o bagi ceva de genu vând fete jucate 2-3 ore, arată ca noi. Spor la vânzare. Cu stima si fara supărare.
                Blade Buterfly Apolonia Tiago
                FH Tenergy 80
                BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Asta se intelege,unii se implica in subiect din pura plictiseala observ,ideea este ca cine nu este din București si nu este interesat va rog frumos sa nu mai postati,va multumesc anticipat !

Comentariu

Postat în original de Reyko Vezi post
                    Asta se intelege,unii se implica in subiect din pura plictiseala observ,ideea este ca cine nu este din București si nu este interesat va rog frumos sa nu mai postati,va multumesc anticipat !
                    Te-ai oferit singur la postari mai mult sau mai puțin ironice folosind in mod deliberat sau nu o exprimare echivoca. Sa ai bafta la vânzare.
                    Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Postat în original de adishorul Vezi post
                      Te-ai oferit singur la postari mai mult sau mai puțin ironice folosind in mod deliberat sau nu o exprimare echivoca. Sa ai bafta la vânzare.
                      Nu am cerut idei ,pareri ,sfaturi ,sugesti etc... Doresc sa vand ceva aici ,nu sa discut despre modul de exprimare. Anuntul este clar,daca unii nu inteleg ceva sau nu m-am facut inteles in legatura cu anuntul pot intreba omeneste , nu este nevoie sa fim aroganti ,dar unora le face placere. Va multumesc !

Comentariu

Salut, nu te supara ca intervin si eu dar ce au vrut sa iti transmita cei de mai sus iti spun "babeste".. daca cumperi o masina noua si iesi pe poarta fabrici ,o probezi 2-3 ore nu o mai poti vinde ca noua, pentru ca nu mai este noua. Spor la vanzare
                        BH:TSP Ventus Spin max
                        LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
                        FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm

Comentariu

Postat în original de Cryss Vezi post
                          Salut, nu te supara ca intervin si eu dar ce au vrut sa iti transmita cei de mai sus iti spun "babeste".. daca cumperi o masina noua si iesi pe poarta fabrici ,o probezi 2-3 ore nu o mai poti vinde ca noua, pentru ca nu mai este noua. Spor la vanzare
                          ) Salutare,sunt constient de asta,dar nu vreau sa le vand ca noi,o fata noua este 165 ron ,deci nu era vorba de pret ,era vorba ca a inteles domnul kdt123 ca as avea 2 fete noi si 2 fete probate , eu am specificat ca le-am cumparat si doar le-am probat pe un TBS.Se face multa polemica aici si nu duce niecaieri in fine . De ce credeti ca am scris in anunt ca le-am cumparat de la tt sport ,acolo trebuia sa intre cine era interesat (unii nu sunt doar se plictisesc) sa vada cat este pretul,nu se mai ajungea aici,isi dadeau singuri seama de anunt si in plus de asta cine este interesat cauta sa vada pretul unui lemn ,fata si asa mai departe inainte sa cumpere ceva la mana a doua.Sunt foarte constient ca un lucru nou cumparat cum iesi din magazin cu el isi pierde din valoare.Mie unul nu mi-au placut fetele din motivul ca sunt cam rapide ,sunt bune ,dar nu pentru stilul meu de joc si le-am scos imediat la vanzare dupa ce am jucat 2 ore aproape 3 cu ele. Anuntul este destul de clar ! Imi cer eu scuze fata de cei ce nu m-au inteles . Nu am motive sa ma supar. Multumesc !
                          Ultima editare de Reyko; 16.sep.2015, 02:43.

Comentariu

Postat în original de Reyko Vezi post
                            Sunt doar probate dar am specificat ca sunt noi ca abia le-am cumparat eu personal de pe tt sport si le-am probat,exista posibilitatea sa le iau de la cineva si doar sa le probez ele fiind folosite. M-ati intrebat cele probate cat costa,aici a-ti facut o confuzie , domnule kdt123
                            Salutare. Hai sa nu fim carcotasi...omul a specificat in anunt ca fetele sunt probate dar se contrazice cand spune ca sunt "noi" si nu "ca noi". O mica greseala de exprimare care nu stim daca este intentionata sau nu si din acest motiv a fost taxat. Acum pretul daca intr-adevar au fost doar 2 ore probate ptr. cunoscatori si interesati se stie ca este mai mare decat a cerut el si daca se mai negociaza putin se ajunge la o suma corecta.
                            Cat despre ce a spus kdt123 chiar nu ti-ai dat seama ca fost o mica ironie si nu o confuzie?
                            Spor la vanzare oricum!
                            "Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
                            Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
                            BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]

Comentariu

Moncher, daca-ti cumperi o pereche de nadragi, tai din ei ca sa-ti vina bine, dai doua trei ture pe strase sa vezi cum te simti, bineanteles ca poti spune ca sunt noi dar numai daca ne desconsideri!
                              T05-ALC-T05
                              Adrian Gorum

Comentariu

Postat în original de kdt123 Vezi post
                                Moncher, daca-ti cumperi o pereche de nadragi, tai din ei ca sa-ti vina bine, dai doua trei ture pe strase sa vezi cum te simti, bineanteles ca poti spune ca sunt noi dar numai daca ne desconsideri!
                                ps. Nu conteaza pretul, este vorba de cu totul altceva: de respect
                                T05-ALC-T05
                                Adrian Gorum

Comentariu

Ps. 2
                                  Hai ca ne-am incins un pic, mai bine ne intalnim pe undeva, jucam un meci, bem o bere ... toti!
                                  Poate sambata la Top Tenis București
                                  T05-ALC-T05
                                  Adrian Gorum

Comentariu

Va puteti incinge cat doriti eu nu m-am incins, nu sunt genul de om sa pun asa repede la suflet ,mai ales pentru niste persoane care nici nu le cunosc personal. Nu eu am inceput cu ironia,acum daca se merge pe ideea ca eu nu am asa multa reputatie ca voi inteleg ideea domnilor, dar asta tine de bun simt

- - - Actualizat - - -

Postat în original de kdt123 Vezi post
                                    ps. Nu conteaza pretul, este vorba de cu totul altceva: de respect
                                    Dupa cum se vede sunteti mai mereu incins domule kdt123 ,e bine ca nu mai aveti nevoie de incalzire inainte de meci

Comentariu

Recent, oameni de știință și filosofi s-au reunit pentru a discuta despre... nimic. Conceptul de "nimic" este mult mai greu de definit decât pare la prima vedere, astfel încât oamenii de știință au ajuns să se întrebe dacă, la urma urmelor, nimicul chiar există – dar și aceasta este o întrebare foarte dificilă.

Pare un concept pe care și copiii mici îl pot înțelege; și totuși, savanților nu le este ușor să-l definească în mod științific.

întrunirea care a avut loc în urmă cu câteva zile la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, SUA, și care a avut ca temă existența nimicului, a scos în evidență întreaga dificultate a încercării.

Text preluat de pe descopera.ro
                                      Fara suparare, textul este un pamflet(in contextul dat) pe care daca nu il postam nu imi crestea doua liniute viata!!!
                                      FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Postat în original de eres01 Vezi post
                                        Recent, oameni de știință și filosofi s-au reunit pentru a discuta despre... nimic. Conceptul de "nimic" este mult mai greu de definit decât pare la prima vedere, astfel încât oamenii de știință au ajuns să se întrebe dacă, la urma urmelor, nimicul chiar există – dar și aceasta este o întrebare foarte dificilă.

Pare un concept pe care și copiii mici îl pot înțelege; și totuși, savanților nu le este ușor să-l definească în mod științific.

întrunirea care a avut loc în urmă cu câteva zile la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, SUA, și care a avut ca temă existența nimicului, a scos în evidență întreaga dificultate a încercării.

Text preluat de pe descopera.ro
                                        Fara suparare, textul este un pamflet(in contextul dat) pe care daca nu il postam nu imi crestea doua liniute viata!!!

- - - Actualizat - - -

Postat în original de viorel.andrei Vezi post
                                        Salutare. Hai sa nu fim carcotasi...omul a specificat in anunt ca fetele sunt probate dar se contrazice cand spune ca sunt "noi" si nu "ca noi". O mica greseala de exprimare care nu stim daca este intentionata sau nu si din acest motiv a fost taxat. Acum pretul daca intr-adevar au fost doar 2 ore probate ptr. cunoscatori si interesati se stie ca este mai mare decat a cerut el si daca se mai negociaza putin se ajunge la o suma corecta.
                                        Cat despre ce a spus kdt123 chiar nu ti-ai dat seama ca fost o mica ironie si nu o confuzie?
                                        Spor la vanzare oricum!
                                        Ca idee ,este cineva care vinde un lemn joola wing medium,in titlul anuntului scrie ca este nou iar in anunt scrie ca este probat 2 ore.La mine in titlu se vede clar ca fetele sunt probate si ca alte fete nu aveau cum sa mai existe daca am scris ca vand doua .
                                        Acum sper sa intelegeti cu adevarat ca unii se plictisesc sau posteaza din alte motive.

Comentariu

Intr-o zi se intalnesc 2 prieteni , unul ii spune celuilalt :
                                          1: Stii care e problema ta?
                                          2: Care?
                                          1: Dai la toata lumea dreptate !
                                          2: Stii ceva ? Ai dreptate !

O zi frumoasa plina de gramatica si relaxare !
                                          FH: Donic Acuda S3 max - Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon - BH: Donic Acuda S3 max
                                          ? - Lemn: Donic Waldner Senso Carbon - BH: Donic Acuda S2 1.8

Comentariu

Valabil...

Comentariu

Valabil...

- - - Actualizat - - -

Valabil...

Comentariu

Valabil...

Comentariu

Doar București? Am eu la schimb Xiom Vega Europe grosime max., luate de o luna de la tenismasa.ro, stare foarte buna jucate saptamanal de 2-3 ori sau mai rar, taiate generos pe Nittaku Barwell Fleet ( 153 / 158 mm ), lipite cu lipici pe baza de apa, 2 straturi pe fete 1 strat pe lemn. Asta, daca sunt mai rapide decat ale mele si normal daca se trimite in tara. Si ce e mai important, DOAR UNA VREAU LA SCHIMB, PT.FOREHAND.
                                                  SK7 / T64 / T64

Comentariu

Procesare...
                                                  X