Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand / schimb Fata noua doar probata. 120 ron
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Deci fetele au fost doar probate pe un TBS, astea sunt fetele ,sunt noi doar probate 2 ore de joc , 280 perechea, sau le vand si separat .
Comentariu
Domnule(dna) Reyko, nu exista decat o posibilitate ca fetele sa mai fie noi dupa doua ore de joc si anume jocul respectiv sa fie hora mare ,sarba etc. Daca le-ai taiat ,lipit pe lemn, jucat tenis, deja nu mai sunt noi 😊
DeciT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Sunt doar probate dar am specificat ca sunt noi ca abia le-am cumparat eu personal de pe tt sport si le-am probat,exista posibilitatea sa le iau de la cineva si doar sa le probez ele fiind folosite. M-ati intrebat cele probate cat costa,aici a-ti facut o confuzie , domnule kdt123
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Reyko, daca fetele sunt probate, jucate 2-3 ore clar ca numai sunt noi.puteai sa o bagi ceva de genu vând fete jucate 2-3 ore, arată ca noi. Spor la vânzare. Cu stima si fara supărare.Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
Asta se intelege,unii se implica in subiect din pura plictiseala observ,ideea este ca cine nu este din București si nu este interesat va rog frumos sa nu mai postati,va multumesc anticipat !
Comentariu
Postat în original de Reyko Vezi postAsta se intelege,unii se implica in subiect din pura plictiseala observ,ideea este ca cine nu este din București si nu este interesat va rog frumos sa nu mai postati,va multumesc anticipat !Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postTe-ai oferit singur la postari mai mult sau mai puțin ironice folosind in mod deliberat sau nu o exprimare echivoca. Sa ai bafta la vânzare.
Comentariu
Salut, nu te supara ca intervin si eu dar ce au vrut sa iti transmita cei de mai sus iti spun "babeste".. daca cumperi o masina noua si iesi pe poarta fabrici ,o probezi 2-3 ore nu o mai poti vinde ca noua, pentru ca nu mai este noua. Spor la vanzareBH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de Cryss Vezi postSalut, nu te supara ca intervin si eu dar ce au vrut sa iti transmita cei de mai sus iti spun "babeste".. daca cumperi o masina noua si iesi pe poarta fabrici ,o probezi 2-3 ore nu o mai poti vinde ca noua, pentru ca nu mai este noua. Spor la vanzareUltima editare de Reyko; 16.sep.2015, 02:43.
Comentariu
Postat în original de Reyko Vezi postSunt doar probate dar am specificat ca sunt noi ca abia le-am cumparat eu personal de pe tt sport si le-am probat,exista posibilitatea sa le iau de la cineva si doar sa le probez ele fiind folosite. M-ati intrebat cele probate cat costa,aici a-ti facut o confuzie , domnule kdt123
Cat despre ce a spus kdt123 chiar nu ti-ai dat seama ca fost o mica ironie si nu o confuzie?
Spor la vanzare oricum!"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Moncher, daca-ti cumperi o pereche de nadragi, tai din ei ca sa-ti vina bine, dai doua trei ture pe strase sa vezi cum te simti, bineanteles ca poti spune ca sunt noi dar numai daca ne desconsideri!T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Postat în original de kdt123 Vezi postMoncher, daca-ti cumperi o pereche de nadragi, tai din ei ca sa-ti vina bine, dai doua trei ture pe strase sa vezi cum te simti, bineanteles ca poti spune ca sunt noi dar numai daca ne desconsideri!T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Ps. 2
Hai ca ne-am incins un pic, mai bine ne intalnim pe undeva, jucam un meci, bem o bere ... toti!
Poate sambata la Top Tenis BucureștiT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Va puteti incinge cat doriti eu nu m-am incins, nu sunt genul de om sa pun asa repede la suflet ,mai ales pentru niste persoane care nici nu le cunosc personal. Nu eu am inceput cu ironia,acum daca se merge pe ideea ca eu nu am asa multa reputatie ca voi inteleg ideea domnilor, dar asta tine de bun simt
- - - Actualizat - - -
Postat în original de kdt123 Vezi postps. Nu conteaza pretul, este vorba de cu totul altceva: de respect
Comentariu
Recent, oameni de știință și filosofi s-au reunit pentru a discuta despre... nimic. Conceptul de "nimic" este mult mai greu de definit decât pare la prima vedere, astfel încât oamenii de știință au ajuns să se întrebe dacă, la urma urmelor, nimicul chiar există – dar și aceasta este o întrebare foarte dificilă.
Pare un concept pe care și copiii mici îl pot înțelege; și totuși, savanților nu le este ușor să-l definească în mod științific.
întrunirea care a avut loc în urmă cu câteva zile la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, SUA, și care a avut ca temă existența nimicului, a scos în evidență întreaga dificultate a încercării.
Text preluat de pe descopera.ro
Fara suparare, textul este un pamflet(in contextul dat) pe care daca nu il postam nu imi crestea doua liniute viata!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Postat în original de eres01 Vezi postRecent, oameni de știință și filosofi s-au reunit pentru a discuta despre... nimic. Conceptul de "nimic" este mult mai greu de definit decât pare la prima vedere, astfel încât oamenii de știință au ajuns să se întrebe dacă, la urma urmelor, nimicul chiar există – dar și aceasta este o întrebare foarte dificilă.
Pare un concept pe care și copiii mici îl pot înțelege; și totuși, savanților nu le este ușor să-l definească în mod științific.
întrunirea care a avut loc în urmă cu câteva zile la Muzeul American de Istorie Naturală din New York, SUA, și care a avut ca temă existența nimicului, a scos în evidență întreaga dificultate a încercării.
Text preluat de pe descopera.ro
Fara suparare, textul este un pamflet(in contextul dat) pe care daca nu il postam nu imi crestea doua liniute viata!!!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de viorel.andrei Vezi postSalutare. Hai sa nu fim carcotasi...omul a specificat in anunt ca fetele sunt probate dar se contrazice cand spune ca sunt "noi" si nu "ca noi". O mica greseala de exprimare care nu stim daca este intentionata sau nu si din acest motiv a fost taxat. Acum pretul daca intr-adevar au fost doar 2 ore probate ptr. cunoscatori si interesati se stie ca este mai mare decat a cerut el si daca se mai negociaza putin se ajunge la o suma corecta.
Cat despre ce a spus kdt123 chiar nu ti-ai dat seama ca fost o mica ironie si nu o confuzie?
Spor la vanzare oricum!
Acum sper sa intelegeti cu adevarat ca unii se plictisesc sau posteaza din alte motive.
Comentariu
Intr-o zi se intalnesc 2 prieteni , unul ii spune celuilalt :
1: Stii care e problema ta?
2: Care?
1: Dai la toata lumea dreptate !
2: Stii ceva ? Ai dreptate !
O zi frumoasa plina de gramatica si relaxare !FH: Donic Acuda S3 max - Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon - BH: Donic Acuda S3 max
? - Lemn: Donic Waldner Senso Carbon - BH: Donic Acuda S2 1.8
Comentariu
Doar București? Am eu la schimb Xiom Vega Europe grosime max., luate de o luna de la tenismasa.ro, stare foarte buna jucate saptamanal de 2-3 ori sau mai rar, taiate generos pe Nittaku Barwell Fleet ( 153 / 158 mm ), lipite cu lipici pe baza de apa, 2 straturi pe fete 1 strat pe lemn. Asta, daca sunt mai rapide decat ale mele si normal daca se trimite in tara. Si ce e mai important, DOAR UNA VREAU LA SCHIMB, PT.FOREHAND.SK7 / T64 / T64
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:31.Procesare...X
Comentariu