De ce a abandonat doamna Sicoe? Oricum tre sa inteleaga ca nu poti sa castigi mereu ca daca ar castiga mereu nu ar mai juca prin AMATuR.Felicitări tuturor participantilor.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - Mediaș - 26 sep 2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
organizator tehnic
- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Felicitari Aline. Ti-ai respectat overname-ul de guru.Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Bine,Aline ! In sfarsit ai scapat de "complexul" Govo ! Cred ca ai ... visat frumos cu o seara inainte. Daca te tine minunea, ma inclin in fata unui ... guru.
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de anitei marcel Vezi postBravo Adi,bravo Petre.�� ps.apai amu poti bea berea aia din frigider din cupa��Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
felicitări pentru seniorul Adrian și juniorul Valentin, ambii din Agnita, fiecare cu o victorie în superioare.
așteptăm și alte rezultate (cel puțin la fel de) bune în viitor...
Comentariu
Un video..daca a filmat careva finala..Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Postat în original de Bogdan Raducan Vezi postDe ce a abandonat doamna Sicoe? Oricum tre sa inteleaga ca nu poti sa castigi mereu ca daca ar castiga mereu nu ar mai juca prin AMATuR.Felicitări tuturor participantilor.
corect....la orice TURNEU..lista paticipantiilor este deschisa...nu scrie ca trebuie sa castige SICOE , GOVOREANU ...S.A.M.D.....oricine poate sa castige , depinde de ziua cum o prinzi ca joc , buna sau rea ..... pai am abandonat..ca sa mai aud ceva pareriiiii...ca in ultima vreme nu s.a comentat in momentul ,cand am castigat......
Comentariu
Ok FELICITARI ati facut pe cineva fericit ieri in spetă pe Alin.oricum sunteti o mare campioană FELICITARI.
Comentariu
Mediașul cu oameni lui m.a facut sa simt bine paleta. Multumesc celor care m.au sustinut si in special lui Florin Apian
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Ultima editare de mandelafree; 27.sep.2015, 19:27.Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
organizator local- 19.feb.2012
- 711
- sibiu
- 60
Likes given: 25Likes received: 176
Turneu frumos , participanti valorosi , prieteni dragi , zi deosebita . Pacat ca de aceasta data participarea a fost mai restransa , dar valoarea a fost tot la rang superior . Felicitari nea Costica Cernejenco pt rezultat , care e o incununarea a perseverentei si pasiunii pt sportul favorit - si la mai mare , ca ai demonstrat ca se poate . Un salut respectuos si jos palaria pt prietenul mediesean Lucian Dordea care a cam scos untul din mine in eliminatorii si un gand bun pt prietenul sighisorean Florin Samoila care ma adora cand sunt in cealalta parte a mesei de joc . Cateva poze pt cei care vor sa aiba amintiri sau pt cei care nu au participat dar sunt amatori de imagini :
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 264Likes received: 365
Felicitari invingatorilor!
Cinste lor,invinsilor,caci va veni si vremea lor!
Bravo Agnita!Data viitoare va fi,cu siguranta,mai bine!I love table tennis !
Comentariu
ca intotdeauna la Mediaș, a fost un concurs linistit cu doi organizatori care si-au facut treaba in mod discret...creindu-ne conditii sa ne simtim bine....
Multumim....asteptam urmatoarea intalnireButterfly Michael Maze Arylate
BH Tibhar Speedy Soft / FH Joola Maxxx
Comentariu
Postat în original de cule Vezi postUn video..daca a filmat careva finala..
incerc sa va spun din Finala in care am jucat cu d-nul Alin .....primul set ,s.a jucat un pic a pin-pong, iar al doilea set am gresit cateva serve..s.a.md., iar restul seturiilor....S.A INCEPUT CU BALOANE.. , eu la 1metru 30 fata de d-nul Alin care cred ca are aproape 2 metrii, si asa sau format baloanele cam de vreo 3 metrii fata de inaltimea mea , si a trebuit sa renuntttt...cam asta a fost FINALA....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:21.Procesare...X
Comentariu