Care puteti sa-mi explicati diferenta dintre Hinnoky 5 si Hinnoky 7 si aveti de vanzare,astept raspuns...!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
diferenta dintre Hinnoky 5 si Hinnoky 7
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Re: Cumpar lemn Hinnoky!!!
ce intelegi prin lemn elastic?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Pai nu stiu cum sa iti explic exact,asta se simte la mana.
Cand dai cu mingea altfel se comporta pe un lemn elastic fața de un lemn dur.O saritura e mai elastica si alta mai seaca (depinde si de fete dar mai mult de lemn).
Ai vazut ca unii producatori dau date despre lemne,stiff,nearly stiff,elastic,speed elastic etc,se refera la cat de elastic sau cat de dur este un lemn.
Comentariu
Si logic ca cel din 7 straturi e mai rapid,pt ca e mai gros si automat mai dur si mai stabil.
Cel de 5 straturi fiind mai subtire e mai elastic
Comentariu
Depinde de fiecare ce gusturi are,mie imi place din 5 straturi pt ca e mai elastic si ma ajuta la topspin
Comentariu
Am vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Comentariu
Postat în original de iulianAm vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Comentariu
Postat în original de mariochamp2009Postat în original de iulianAm vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Comentariu
Postat în original de iulianPostat în original de mariochamp2009Postat în original de iulianAm vazut ca vii la Brașov pe 31. Daca vrei, iti pot da sa incerci Kiso Hinoki VII inainte sa cumperi - eu oricum nu mai joc cu el ...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:51.Procesare...X
Comentariu