Știe cineva ce trebuie sa fac pentru a putea da " îmi place, nu mi place" de pe telefon? Ideea e ca nu mi arata butoanele de îmi place nu mi place sau de mulțumesc post.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Accesare like/don't like de pe telefon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Accesare like/don't like de pe telefon
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V TourTaguri: Nimic
Alta modalitate in afara de a instala aplicatia asta Tapatalk, pe care am avut-o mai demult si nu mi-a placut?Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Alt browser? Eu vad si butoanele si le pot accesa bine pe Windows mobile cu Internet Explorer, Edge (pe W10 Phone Insider), cu UC Browser.
Poate ca pe alte sisteme de operare sunt alte browsere, Chrome sau Opera pe Android, cred ca si pe iOS sunt aceleasi...
Comentariu
Eu folosesc BlackBerry Browser care vine instalat pe sistemul lor, suporta toate butoanele/ functiile. Cu siguranta si alte browsere ptr Android / Windoz fac la fel.Xiom Allround S
Xiom Vega Europe
Xiom Vega Europe
Comentariu
Ai incercat sa schimbi telefonu? ..sigur din cauza asta...Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Am gasit tot eu, la browserul Chrome, am intrat in setari si am bifat "Varianta site-ului pentru.." Si acum vizualizez site-ul exact ca la calculator, adica pot sa accesez si butoanele de "multumesc, imi place, nu-mi place". Ca sa se inteleaga mai bine, am Android si nu am instalat Tapatalk. Multumesc celor care au incercat prin diverse metode mai mult sau mai putin haioase sa dea cate o sugestie!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:59.Procesare...X
Comentariu